• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin buketinizi kendiniz yapın

halley

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
723
374
628
evet evet yanlış duymadınız kendi çiçeğinizi kendiniz yapın ,yok yapamam derseniz ben size yaparım:)
neden hayatınızda bir kerecik yaşayacağınız ogünü ve ogün kullanacaağınız malzemeleri başkalarının fikirlerinden beğenmek zorunda kalasınız ki gelinliğinize uygun sizin zevkiniz olan bir çiçek kullanmak ve ona kendinizden bir şeyler katmak dururken.zaten çiçeklerin şekilleri hep aynıdır değişen dışındaki tüller,inciler,yapraklar vs..... içini alın siz tasarımınızı gerçekleştirin.beğendiğiniz ürün varsa bana seslenin yardımcı olurum süslemelerde kullanıcağınız malzemelerdede size yardımcı olabilirim .

işte süslenmemiş halleri gerisi hayal gücünüze kalmış

15yuvarlak20uzun.jpg

gelinelcicegi9.jpg

gelinelcicegi7.jpg

gelinelcicegi8.jpg

aslında süper birşey ama nasıl yapılır ki =)

aslında süper birşey ama nasıl yapılır ki =)

arkadaşım kusura bakma netimde sorun vardı ancak cevap yazıyorum

nasıl yapılıra gelince örneklerden beyendiğin çiçeği nsıl süslemek istediğine karar vericen onu nasıl istersin kenarında mesela kenarında ttüller,aralarda gümüş rengi yapraklar güllerin ortalarında gümüş rengi inciler mi ?aralara yaprakları monta edersin en sağlıklısı slikon tabancası ile ama tellede yaprakları ve çiçeK dallarını bağlarsın güllerin tam ortasına incileri yapıştırırsın ve tüllede sararsın işte sana şık bir buket istersen tülede incilerden yapıştır
bu işin mesela kısmıydı dediğim gibi hayalindekini yap ben isteyne malzemede temin ederim msn den yardımcıda olurum:ecrin_bebek:

khena arkadaşım eğer bu buketi ben hazırlıyacaksam 55 tl
ama ben yaparım dersen isteyeceğin malzemeye göre değişir ortalama 30 a 35 maledersin

teşekkürler halley..daha evlenmeme zaman var ama ben böyle el işlerine bayılıyorum..tekrardan teşekkürler..

rica ederim mervecim fikir edinmen bile yeter bana istediğin zaman billgi alabilirsin nikah şekeri,kına keseleri gelin buketleri,sepetler vs.... her konuda yapmayada yapmanızada yardımcı olurum

şimdi tatile gidiyorum döndüğümde yardımcı olurum sizlere

Son düzenleme:
Ben doğal , yaş çiçeklerden bir çiçek yaptırmayı düşünüyorum..

ya bi konuda sizden yardım alabilir miyim?
ben de artık canıma tak etti gelin çiçeği konusu...düğüne bi ay kaldı fiyatlar uçuk tabi bunda yaz gelini olmanında werdiği bi dez avantaj var... eminönüne gidip kendim alayım kendim yapayım diorum ama ben gerçeğe benzeyenlerden istiyorum hani uzaktan baktığında gerçek gülden farkı olmayan gonca şeklindeki güllerden ve pembe istiorum...peki sizce bulabilir miyim?
napabilirim?

yok yahu, herkes işini yapsın, çiçeği ççekçi yapsın, işin uzmanı onlar çünkü. ne bileyim, bir kere kullanılıyor, başka hiçbir zamanda kabarık eteğe çiçek eşlik etirilmiyor öyle değil mi...

Back