• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin buketimmmm

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
kızlar merhaba dün sipariş verdim çiçeğimi bakalım beğenicek misiniz sizlerde :16: düğünüme 3 ay var, bayadır araştırıyordum dün bi baktım bu çiçeği son 5 stok diyordu bende bitecek alamayacam diye verdim siparişi gitti valla :)

$IMG_8721-500x500.jpg

işte ayakkabım da bu :)

$pudra-pembesi-platform-topuklu-ayakkabı-modelleri1.jpg

:nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Ben çok beğendim canım ya, iyi ki bitmeden vermişsin siparişini. Ayakkabıların da çok şık, bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

keske hepsı ıntetnette gozuktugu gıbı gozukce o kadar az maılyetlı okadar amatorku bunlar ınanın hayal kırıklıgı o gun anlamıyorsun benım suanda evde duruyor ve baktıkca bunca para bunamıydı oluyor usleık ben kozadan aldım ya yanıyorum yanı

Çok beğendim canım, o sitede muhteşem buketler var.

teşekkür ederim canımm, evet gerçekten çok beğendim ben bu siteyi...

keske hepsı ıntetnette gozuktugu gıbı gozukce o kadar az maılyetlı okadar amatorku bunlar ınanın hayal kırıklıgı o gun anlamıyorsun benım suanda evde duruyor ve baktıkca bunca para bunamıydı oluyor usleık ben kozadan aldım ya yanıyorum yanı

katılıyorum size ancak ben bu siteyi baya araştırdım ve memnun kalmayanı da görmedim daha.. çiçeğim geldi, bizim taşınma işlerinden dolayı nişanlımın adresini verdim o aldı, pazar günü getircek bana, meraktan ölüyorum :77: nişanlımda görünce bu kadar para etmez falan dedi aslında ama inşallah güzeldirr

Son düzenleme:
hemen sonucu yazmalıyım :) gerçekten çok güzel çok tatlı bi çiçek yaaaa, nişanlım öyle diyince moralim bozulmuştu ama çok sevimli bi çiçek :)

Çok beğendim ben çiçeğinizi de ayakkabınızı da=) ömür boyu mutluluklar =)

Ben buketinize bayıldım.Acaba hangi siteden sipariş verdiniz ? Özel mesaj atarsanız çok sevinirim.

Birde yurtdışına da gönderiyorlar mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Back