P pecelim Guru Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 116 0 296 Konya 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pecelim #1 Kızlar nisanda düğünüm var.Fuşya rengi gelin buketi istiyorum ama bulamadım.Netten alabilceğim güvenilir site var mı?Yardım edinnnn
Kızlar nisanda düğünüm var.Fuşya rengi gelin buketi istiyorum ama bulamadım.Netten alabilceğim güvenilir site var mı?Yardım edinnnn
selmlyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 10 0 36 Bursa 17 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pecelim #2 Facebookta "Gelinbuketlerim Yapay Ve Canlı" isimli kullanıcıda cok çeşit var ordan bakabilirsn.
P pecelim Guru Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 116 0 296 Konya 20 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pecelim #3 çok sağol canım benim,baktım o sayfaya çok güzel gerçekten.ordan alcam sanırım:) fuşya istiyodum ellerinde kalmamış.mor ya pembe alcam sanırım.
çok sağol canım benim,baktım o sayfaya çok güzel gerçekten.ordan alcam sanırım:) fuşya istiyodum ellerinde kalmamış.mor ya pembe alcam sanırım.
Y Yagmurdamla34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 54 -35 96 İstanbul 6 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pecelim #4 kızlar internetteki gelinbuketlerim yapay ve canlı istanbulda nerede bilen var mı?4 leventtelermiş ama tam olarak nerde?
kızlar internetteki gelinbuketlerim yapay ve canlı istanbulda nerede bilen var mı?4 leventtelermiş ama tam olarak nerde?