• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin buketi gelin kuşağı gelin tacı kınalar ojeler ve herşey

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
158
33
Çok yakında internetin ve piyasanın çok altında fiyatlara kına ve düğün malzemeleri. özel günlerinizi eğlenceli ve unutulmaz kılmak için bir çok aksesuar ve harika tasarımlar sizlerle olacak...

Gelin buketi, taç, takı şeritleri, kuşaklar, kına tepsileri, nedime bileklikleri, nedime taçları, kına ojeleri bir çok güzel şey burada sizinle olacak.

Hepinizi bu başlığa bekliyorum. Evlenecek nişanlanacak sözlenecek kızlar. Ve yeni anneler bebek şeker ve aksesuarları da burada olacak...

Gelin Buketi İstenilen renk ve malzemeyele yapılır....
dsci1244m.jpg

dsci1245.jpg

dsci1246.jpg

dsci1247w.jpg

Minik nedime buketi
dsci1248.jpg

dsci1249.jpg

dsci1251.jpg

Gelin-Damat kadehleri istenilen süslemeler kullanılılabilir.
dsci1253h.JPG
dsci1254.jpg
dsci1255.jpg
dsci1263d.jpg
dsci1264.jpg
dsci1266.jpg
dsci1267.jpg

Son düzenleme:
boşuna bekliyoruz sanırım konudan birşey çıkacak gibi görünmüyor

sabırsızlandık iyice :)

Kızçelerrrr şimdilik buket ve kadehler sizlerle yaptığım nikah şekerlerinden kendime ayırdıklarımında fotosunu koydum...

istenilen renkte ve istediğiniz malzemeden hazırlanabilir. temalı düğünler için aklınıza gelebilecek bütün aksesuarları yapabilirim.

ayrıca kına ojelerimde yakında burada olacakkkkkkkkk.........

fiyat alabiliyor muyuz gelin buketi ve kadeh giysileri hakkında

tabi ki, buketlerin fiyatları 50 ile 60 arasında kadehler ise 15 ile 25 lira arasında. İstediğiniz model ve malzemeye göre bu fiyatların arasında değişmeler oluyor. bunlar minumum ve maksimum fiyatlardır. E min olun internette şöyle bir göz gezdirseniz fiyatlar iki mislidir.
Ama bu fiyatlarada beni kurtarıyorken daha yüksek fiyata satmaya gerek görmedim.

tabi ki, buketlerin fiyatları 50 ile 60 arasında kadehler ise 15 ile 25 lira arasında. İstediğiniz model ve malzemeye göre bu fiyatların arasında değişmeler oluyor. bunlar minumum ve maksimum fiyatlardır. E min olun internette şöyle bir göz gezdirseniz fiyatlar iki mislidir.
Ama bu fiyatlarada beni kurtarıyorken daha yüksek fiyata satmaya gerek görmedim.

teşekkür ederim düşünücem

Back