- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canm benmde reglim yeni bitecek daha ama benm esm askeri personel sutu gittigi yerden alacak organik. 4 gun sonra geleck insallah yunurtlama gunlerm zaten 9 unda basliyor 7 8 9 gunleri yapcm her aksamBen yaptimdun ve evelsi gun adetin 7. Ve 8. Gunleriydi. Bu arada bu ay klomende iciyorum insallah guzel sonuclar aliriz
Nimeti alet etmekle ilgisi yok. Sut buharinin temizleyici ozelligi var. Cogu kisi ben hamile kalamiorm sebep yok dior aslnda sebebi iltihaplarinin veya enfeksiyonlarinin olmasi. Bunu yapan kisiler bu sut buhari sayesinde rahmini temizliyormusnkisacasi. Bizim kide bir umut . Rabbim ne icin denedigimizi biliyor. Yorumlari tek tek okudum banada ilk sacma geliyordu ama %90 i bu yolla gebe kalabilmis. Eger deneyipte gebe kalorsam burdan yazicam zatenBi tek bana mi nimeti alet etmek gunah geliyor![]()
Insallah canm benmde reglim yeni bitecek daha ama benm esm askeri personel sutu gittigi yerden alacak organik. 4 gun sonra geleck insallah yunurtlama gunlerm zaten 9 unda basliyor 7 8 9 gunleri yapcm her aksam
Durumun nedir canm ?Ben yaptimdun ve evelsi gun adetin 7. Ve 8. Gunleriydi. Bu arada bu ay klomende iciyorum insallah guzel sonuclar aliriz
Durumun nedir canm ?
Yanii ?Cnm yarin cat ignesi olucam...
Dream1988 sonuc nedir kuzum ?
Selam kürü deneyip hamile kaldınız mıBu kürü ilk okurken hadi ya hurafedir falan desemde okuduktan sonra 180 derece degisti fikrim. Abartisiz deneyenlerin %90 i o ay gebe kalmis bende bu ay deniycem denemekte fayda var arkadaslar.