• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin bu ay süt buhari ve maydonoz kürünü deneyelim arkadaslar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Guloos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
568
1.141
28
24
Bu kürü ilk okurken hadi ya hurafedir falan desemde okuduktan sonra 180 derece degisti fikrim. Abartisiz deneyenlerin %90 i o ay gebe kalmis bende bu ay deniycem denemekte fayda var arkadaslar.

Ben yaptim 🙈 dun ve evelsi gun adetin 7. Ve 8. Gunleriydi. Bu arada bu ay klomende iciyorum insallah guzel sonuclar aliriz

Benm idrar yolu enfeksiyonumda var cevremde herks maydonozun iyi geldigini soyledi. Zaten 3 gun yapilck fazlasi zarar. Gebeykende yapilmiyor dusuge sebep olur

Ben yaptim 🙈 dun ve evelsi gun adetin 7. Ve 8. Gunleriydi. Bu arada bu ay klomende iciyorum insallah guzel sonuclar aliriz
Insallah canm benmde reglim yeni bitecek daha ama benm esm askeri personel sutu gittigi yerden alacak organik. 4 gun sonra geleck insallah yunurtlama gunlerm zaten 9 unda basliyor 7 8 9 gunleri yapcm her aksam

Bi tek bana mi nimeti alet etmek gunah geliyor 😆

Bi tek bana mi nimeti alet etmek gunah geliyor 😆
Nimeti alet etmekle ilgisi yok. Sut buharinin temizleyici ozelligi var. Cogu kisi ben hamile kalamiorm sebep yok dior aslnda sebebi iltihaplarinin veya enfeksiyonlarinin olmasi. Bunu yapan kisiler bu sut buhari sayesinde rahmini temizliyormusnkisacasi. Bizim kide bir umut . Rabbim ne icin denedigimizi biliyor. Yorumlari tek tek okudum banada ilk sacma geliyordu ama %90 i bu yolla gebe kalabilmis. Eger deneyipte gebe kalorsam burdan yazicam zaten 😋🤗

Insallah canm benmde reglim yeni bitecek daha ama benm esm askeri personel sutu gittigi yerden alacak organik. 4 gun sonra geleck insallah yunurtlama gunlerm zaten 9 unda basliyor 7 8 9 gunleri yapcm her aksam

Bende oyle yaptim 8-9 yaptim ya da 7-8 smdi birde catlatma ignemi oldugum gun son kez yapim diyorm iliski oncesi

Ama suut organik degil gunluk suttu ilkinde icine biraz rakida kattm 2. De unuttm

Rakimi raki ne alaka ? Bide benm bilgldgm sut organik olacak

6ay önce bende yapmıştım buna ilave olarak belime yakı bandi da yapistirmistim 3 gün hiç cikartmadim..ben bir sonuç alamadım inşallah sizde iyi sonuçlanır..çok dikkat edin usutmeyin kendinizi..ben süt maydanoz ve Vicks buharı yapmıştım..yaptığım zaman akıntım çok olmuştu fayda etmiştir mutlaka..sonraki ay da soğan kürü yaptım..maalesef hala hamile kalamadim...bol şans kizlar..

Ben forumda süt buharı değil de kabakla olanı okumuştum, hafif çömeliyorsun üzerine o da iltihap söküyormuş 🤔

Bayanlar bende şöyle yaptım bi sene çocuğum olmadı ve süt ve beyaz soğanı kaynattım 15 20 dkk üstünde oturdum etekle tabi buharı direk vursun dağılmasın diye ve su gibi olmuştum sadece bir kere denedim ve kalktıgım gibi eşimle birlikte olduk tabi ilişkiden sonra sola döndüm yarım saat falan kalkmadım o ay hamile kaldım ve şimdi oğlum 3 yaşında ikinciyi deniyoruz 6.ı ayımdayım olmuyo bu gün adetim bitti bide şu soğan kürünü oral yolla denicem inşallah fayda eder çok metini duydum ama kısmet bu işler rabbim nasip eder belki 🙏🌸

Bu kürü ilk okurken hadi ya hurafedir falan desemde okuduktan sonra 180 derece degisti fikrim. Abartisiz deneyenlerin %90 i o ay gebe kalmis bende bu ay deniycem denemekte fayda var arkadaslar.
Selam kürü deneyip hamile kaldınız mı

Back