Gelin bu 12 gunluk macerayi beraber yasayalim

Evet belirti olmadanda hamile kalanlar var. Bizdeki sadece kendimizi fazla dinleme. Hemen hemen ayni seyleri ilk transferimdede yasadim ana sonuc olumsuzdu.Bende ilk transferimde olumsuz sonuc alinca. Bunda kan test gunu gelmesin istiorum.olumsuz sonuc alicam diye korkuyorum ve bu sekilde en azindan hamile gibi hissediorum kendimi ve bu ruya bitmesin istiorum
Ben kızımda hiçbirbelırtı yasamadım hatta gamile değilim diye teste gittin kı kızım var orda mercımek kadar. İçini ferah tut

Ya kizlar sadece sol yumurtalik cevremde kucuk batmalar hissediyorum ilk gunden bu yana tek orasi acaip diilmi tek tarafli olmasi

Verdi canim. Gecen transferden sonra bu sefer transferden 3 gun once ve transferden 3 gun sonra catlatma ignesi vurundum

Canim benim ilk transferde hala ilaclarin etkisiyle yumurtaliklarda bir suru folikul uremeye devam etti ve sagli sollu esit derecede olmayinca rahhime baski yapti o yuzden bi sefee folikul buyuyupde baski yapmasin diye catlatma ignesi verdi. Her transferde gerekmezki o igne icin rahat olsun

Canim benim ilk transferde hala ilaclarin etkisiyle yumurtaliklarda bir suru folikul uremeye devam etti ve sagli sollu esit derecede olmayinca rahhime baski yapti o yuzden bi sefee folikul buyuyupde baski yapmasin diye catlatma ignesi verdi. Her transferde gerekmezki o igne icin rahat olsun
Cok sagol canim allah razi olsun cvbin icin biliosun herseyi kafaya takiyo insan su gunler hayirli ugurlu bi gecse gitse.yuzumuz gulse kucaklarimiz dolsa.amin insallah

Aynen oyle herseyi kafaya takio insan. Ben dun bel agrim oldu bugun neden biyerim agrimadi diye kafama taktim. Ilk transferimde gogusleeim agriodu bu sefee niye agriomuo diye kafama taktim ama kolay deil ya. ALLAH Bu imtihanimizi basariyla bitirmeyi nasil ettsin

Gercekten her gun her dakka kendimizi dinliyoruz bunu yasamyan anlayamaz her zorlugun arkasi ferahliktir ama bizim bebeklerimiz cok kiymetli olacaklar

X