Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar Benim nişanım sırasında bana nişan bohçası gelmedi şimdi çeyiz alışverişine çıkılcak ve bana gelin bohçası hazırlanıcak bu bohça ( valiz, sandık,çamaşır vs.) bana ne zaman gelmeli nasıl gelmeli bi organizasyon gereklimi ?
Merhabalar arkadaşlar Benim nişanım sırasında bana nişan bohçası gelmedi şimdi çeyiz alışverişine çıkılcak ve bana gelin bohçası hazırlanıcak bu bohça ( valiz, sandık,çamaşır vs.) bana ne zaman gelmeli nasıl gelmeli bi organizasyon gereklimi ?
Siz kimsininiz pardon. Konuyu bu şekilde cevaplamak zorunda değilsiniz. Herkesin acısı var hepimizin acısı fakat hayata bi yerden sonra devam edilmek zorunda. Şuan bu konuya cevap gelmesi gerekmiyor. Ben ailem ve çalıştığım sağlık kurumu olarak zaten hali hazırda yardımda bulunuyoruz çok şükür bu size kalmamış. İnsanları yargılamadan önce düşünün lütfen
Siz kimsininiz pardon. Konuyu bu şekilde cevaplamak zorunda değilsiniz. Herkesin acısı var hepimizin acısı fakat hayata bi yerden sonra devam edilmek zorunda. Şuan bu konuya cevap gelmesi gerekmiyor. Ben ailem ve çalıştığım sağlık kurumu olarak zaten hali hazırda yardımda bulunuyoruz çok şükür bu size kalmamış. İnsanları yargılamadan önce düşünün lütfen
Ben Kahramanmaraş’ta evsiz kalmış bir ailenin yakınıyım Anası babası ölen çocukların annesiyim, evladı ölen anne babaların evladıyım İnsanım ben insan Siz kimsiniz pardoooon aha ben buyum Konuyu canım nasıl isterse öyle cevaplarım Kimseye öl denmedi yaşıyoruz zaten, 4 gündür enkaz altında can çekişenlerde hayata devam ediyor Bana ne senin ailenin yaptığı yardımlardan, ne bana kalmamış? Ben sana yardım yollamadın yolla mı dedim? Parayla insanlık böyle oluyor işte, sabah parayı yollayıp öğleden sonra çiftetelli, Allah tümünüzü ıslah etsin Hayata devam ediyorum diye bohça derdine düşmek nedir ya hiç mi utanmıyorsunuz Valla düşünüp düşünüp sövmemek için kendimi zor tutuyorum, neyini düşünecem senin bohçada gelecek dantelli donlarını mı
Biz yediğimiz yemekten utanıyoruz, siz de bohça ne zaman gelir diye soruyorsunuz bir de pişkince hayat devam ediyor demişsiniz, gerçekten hayat devam ediyor mu? Bizler için devam etmiyor boğazımız düğümlü geziyoruz.