Oo ne pratik bi tat ellerine sağlıkBaşarılar dilerim
deniycem bu tarifi ama krebi katliyoruz ya o yerken açılmıyor mu?
Bu tatlı son zamanlarda baya populer. Hep rastlıyordum.sizinkilerde güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.
Bu aralar bu tarife çok rastlıyorum bloglarda falan, sen de çok güzel yapmışsın eline sağlık başarılar dilerim
evet yaptım çok güzel olduKrebi çok küçük bırakmayın birazcık yaydırmanızda fayda var:) kremasını içine koyup sunumda paylaştığım gibi dolapta biraz dinlendirirseniz açılma gibi bir sorun olmayacaktırşimdiden afiyet olsun
evet yaptım çok güzel olduneleri seviyosam üstüne attım çikolata sosu da yakıştı , çoook teşekkürler tarif için bu da resmi survivor izlerken inicek mideye oh :) Eki Görüntüle 1481343
aferimm kızz harika olmuş buu..evet yaptım çok güzel olduneleri seviyosam üstüne attım çikolata sosu da yakıştı , çoook teşekkürler tarif için bu da resmi survivor izlerken inicek mideye oh :) Eki Görüntüle 1481343
teşekkürler canım tadı çok güzel olmuştu , herkes mutlaka yapsın bence.aferimm kızz harika olmuş buu..
ilk yapacaklarımın arasındaa ..nette çok görüyordum ..hep aklımdaydı..teşekkürler canım tadı çok güzel olmuştu , herkes mutlaka yapsın bence.
ben ilk kez burada gördüm vaktimi çok alır sandım ama birde çok çabuk oldu krepler hemen pişiyor , kremenın içine damla sakızı da attım ben mesela sevdiğim için , her şekilde tatlandırabiliyoruz çok güzel tarif.ilk yapacaklarımın arasındaa ..nette çok görüyordum ..hep aklımdaydı..
Ellerinize emeklerinize sağlık, değişik bir tarif
Yarışmada başarılar diliyorum
Ellerine sağlık. Başarılar
Cok degısık bu aralar yemek bloklarında moda bı tatlı:) ellerıne saglık basarılar
ne güzel isim böyle gelin bohçası,valla ben bu tarifi bilmiyordum sayende öğrendim canım,harika görünüyor eline sağlık,yarışmada başarılar.