Tatlı Tarifi Gelin bohçası - Sana yağ mutlu aile Sponsorluğunda

deniycem bu tarifi ama krebi katliyoruz ya o yerken açılmıyor mu?

Oo ne pratik bi tat ellerine sağlık Başarılar dilerim

Gerçektende öyle :) bütün iş çırpmaktan geçiyor Çok teşeklürler

deniycem bu tarifi ama krebi katliyoruz ya o yerken açılmıyor mu?

Krebi çok küçük bırakmayın birazcık yaydırmanızda fayda var:) kremasını içine koyup sunumda paylaştığım gibi dolapta biraz dinlendirirseniz açılma gibi bir sorun olmayacaktır şimdiden afiyet olsun

Bu tatlı son zamanlarda baya populer. Hep rastlıyordum.sizinkilerde güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

Bu tatlı son zamanlarda baya populer. Hep rastlıyordum.sizinkilerde güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

Aynen dediginiz Gibi Her yerde var bu tatli:) Gelin ve bohca olunca ilgimi daha fazla cekti Cok tesekkur ederim :)

Bu aralar bu tarife çok rastlıyorum bloglarda falan, sen de çok güzel yapmışsın eline sağlık başarılar dilerim

evet yaptım çok güzel oldu neleri seviyosam üstüne attım çikolata sosu da yakıştı , çoook teşekkürler tarif için bu da resmi survivor izlerken inicek mideye oh :)

Ellerinize emeklerinize sağlık, değişik bir tarif
Yarışmada başarılar diliyorum

Cok degısık bu aralar yemek bloklarında moda bı tatlı:) ellerıne saglık basarılar

ne güzel isim böyle gelin bohçası,valla ben bu tarifi bilmiyordum sayende öğrendim canım,harika görünüyor eline sağlık,yarışmada başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…