Tatlı Tarifi Gelin bohçası - Sana yağ mutlu aile Sponsorluğunda

deniycem bu tarifi ama krebi katliyoruz ya o yerken açılmıyor mu?

Oo ne pratik bi tat ellerine sağlık :KK36:Başarılar dilerim

Gerçektende öyle :) bütün iş çırpmaktan geçiyor :-) Çok teşeklürler :KK52::KK15:

deniycem bu tarifi ama krebi katliyoruz ya o yerken açılmıyor mu?

Krebi çok küçük bırakmayın birazcık yaydırmanızda fayda var:) kremasını içine koyup sunumda paylaştığım gibi dolapta biraz dinlendirirseniz açılma gibi bir sorun olmayacaktır:KK15: şimdiden afiyet olsun :kk77::KK19:

Bu tatlı son zamanlarda baya populer. Hep rastlıyordum.sizinkilerde güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

Bu tatlı son zamanlarda baya populer. Hep rastlıyordum.sizinkilerde güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

Aynen dediginiz Gibi Her yerde var bu tatli:) Gelin ve bohca olunca ilgimi daha fazla cekti :-) Cok tesekkur ederim :)

Bu aralar bu tarife çok rastlıyorum bloglarda falan, sen de çok güzel yapmışsın eline sağlık başarılar dilerim :KK60:

Krebi çok küçük bırakmayın birazcık yaydırmanızda fayda var:) kremasını içine koyup sunumda paylaştığım gibi dolapta biraz dinlendirirseniz açılma gibi bir sorun olmayacaktır:KK15: şimdiden afiyet olsun :kk77::KK19:
evet yaptım çok güzel oldu :KK72:neleri seviyosam üstüne attım çikolata sosu da yakıştı , çoook teşekkürler tarif için bu da resmi survivor izlerken inicek mideye oh :) :KK45:
013.jpg

Ellerinize emeklerinize sağlık, değişik bir tarif :kk77:
Yarışmada başarılar diliyorumHoppa

Cok degısık bu aralar yemek bloklarında moda bı tatlı:) ellerıne saglık basarılar:KK68:

ne güzel isim böyle gelin bohçası,valla ben bu tarifi bilmiyordum sayende öğrendim canım,harika görünüyor eline sağlık,yarışmada başarılar.:KK37:

X