Tatlı Tarifi Gelin bohçası - Sana yağ mutlu aile Sponsorluğunda

Ayy bende gelin bohçası topiği sandım bohçayla gelinle düğünle sana yağın ne alakası var diyorum
Ellerinize sağlık:)

Ahahaha çok yaşa emi güldürdün beniii :))) çok teşekkür ediyorum :)

Ellerine sağlık canımHarika bir sunum olmuşYarışmada bol şans diliyorum

Ablacım çok sağol teşekkür ediyorum :):)

Ellerine sağlık, uyukluyordum ki.. Tarifi görünce uykum kaçtı, hemen mutfağa koşup malzemem varsa bende deniycem
Yarışmada başarılar

Pinkoo ciddi misin sen maşallah inşallah bende senin gibi hamarat olurum özendim şuan sanaaa :)))) çok teşekkür ediyorm :))

Yapmayı düşünüpte cesaret edemediğim tarif.. Hakkını vermiş canım benim ellerine sağlık başarılar diliyorumm

Kuzum eminim sen daha iyisini yaparsın :) çok sağol teşekkür ediyorum tatlımm:)

aa cok sık bı tatlıı .. zengın duruyoo gorunusuu .. basarılarr

Çok sağolun teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık yarışmada başarılar dillerim

Çok teşekkür ederim :)

Değişik güzel bir tatlı olmuş.Sunum da süper.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Çok teşekkürler sağolun :)

Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden

Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden

Gece yemek yapma işini demiştim :)) maşallah sana yaaa tütütühhh:)) yarına kaldı ozaman tatlı işin canım :)

Ellerine saglik.yarismada basarilaar

Teşekkürler

Ellerine sağlık canım, başarılar:)

Çok sağol canım

adı da görünüşüde değişik bir tatlı
yarışmada başarılar

Evet adı benim ilgimi baya çekti çok teşekkür ediyorum

Hamaray mechommmm ellerine saglik : ) basarilar dilerimmm : )

Margimm çok teşekkür ederim tatlımm seni de Görelim burada hep moda hep moda olmazz

Sunumunuz çok hoş. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)

Çok teşekkür ederim

ooo evmaa tarçından çatalın ne güzel öyle eline sağlık canım başarılar

bende deniycem bunu bir ara

Yavrumm bu ne güzellikkk.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..

ooo evmaa tarçından çatalın ne güzel öyle eline sağlık canım başarılar

bende deniycem bunu bir ara

Penboşş çok teşekkürler canım :)) dene canım dene akşama eve gidince yicem bende

Yavrumm bu ne güzellikkk.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..

canım krepin içinde şeker göremedimm yokmudurr.. bu hafta sonu yaparım bunuu...

Çok teşekkürler tatlımm :)) bekliyorum resmini mutlakaaa canım :) ölçüler birebir ktenin içinde şeker yok aynen kreması baskılıyor kakaoyu zaten :) sabırsız ben dinlendirmeden yedim dee tadı süt dilimine yakın oluyor bakayım dinlendikten sonra nasılmış akşama yicem :)

Değişik bir tatlı olmuş ellerinize sağlık başarılar

Çok teşekkür ediyorum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…