yarına yaparsın artık pink devir totoyu yat ne tatlısıSütüm çok azmış zaten
Ayy bende gelin bohçası topiği sandım bohçayla gelinle düğünle sana yağın ne alakası var diyorum
Ellerinize sağlık:)
Ellerine sağlık canımHarika bir sunum olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık, uyukluyordum ki.. Tarifi görünce uykum kaçtı, hemen mutfağa koşup malzemem varsa bende deniycem
Yarışmada başarılar
Yapmayı düşünüpte cesaret edemediğim tarif.. Hakkını vermiş canım benim ellerine sağlık başarılar diliyorumm
aa cok sık bı tatlıı .. zengın duruyoo gorunusuu .. basarılarr
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dillerim
Değişik güzel bir tatlı olmuş.Sunum da süper.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.
Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))Ahahahaçok yaşa emi güldürdün beniii :))) çok teşekkür ediyorum :)
Ablacım çok sağol teşekkür ediyorum :):)
Pinkoo ciddi misin senmaşallah inşallah bende senin gibi hamarat olurum özendim şuan sanaaa :)))) çok teşekkür ediyorm :))
Kuzum eminim sen daha iyisini yaparsın :) çok sağol teşekkür ediyorum tatlımm:)
Çok sağolun teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :)
Çok teşekkürler sağolun :)
Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden
haha ınsallah canım nıyetım vaar yola cıkıp gelıcem donusum muhtesem olcak ama 1.lık beklemeyın bendenseni de alsak canım sahalara nasıl olur
ne zaman canım hazırlıklı olalımhaha ınsallah canım nıyetım vaar yola cıkıp gelıcem donusum muhtesem olcak ama 1.lık beklemeyın benden
Ellerine saglik.yarismada basarilaar
Ellerine sağlık canım, başarılar:)
adı da görünüşüde değişik bir tatlı
yarışmada başarılar
Hamaray mechommmm ellerine saglik : ) basarilar dilerimmm : )
Sunumunuz çok hoş. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)
ooo evmaa tarçından çatalın ne güzel öyleeline sağlık canım başarılar
bende deniycem bunu bir ara
Yavrumm bu ne güzellikkk.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..
canım krepin içinde şeker göremedimm yokmudurr.. bu hafta sonu yaparım bunuu...
Değişik bir tatlı olmuş ellerinize sağlık başarılar