Tatlı Tarifi Gelin bohçası - Sana yağ mutlu aile Sponsorluğunda

Ayy bende gelin bohçası topiği sandım bohçayla gelinle düğünle sana yağın ne alakası var diyorum :KK48:
Ellerinize sağlık:)

Ahahaha :-) çok yaşa emi güldürdün beniii :))) çok teşekkür ediyorum :)

Ellerine sağlık canım:kk77:Harika bir sunum olmuş:KK19:Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

Ablacım çok sağol teşekkür ediyorum :):)

Ellerine sağlık, uyukluyordum ki.. Tarifi görünce uykum kaçtı, hemen mutfağa koşup malzemem varsa bende deniycem:rolleyes:
Yarışmada başarılar:KK19:

Pinkoo ciddi misin sen:-) maşallah inşallah bende senin gibi hamarat olurum özendim şuan sanaaa :)))) çok teşekkür ediyorm :))

Yapmayı düşünüpte cesaret edemediğim tarif.. Hakkını vermiş canım benim ellerine sağlık başarılar diliyorumm :KK60:

Kuzum eminim sen daha iyisini yaparsın :) çok sağol teşekkür ediyorum tatlımm:)

aa cok sık bı tatlıı .. zengın duruyoo gorunusuu .. basarılarr

Çok sağolun teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık yarışmada başarılar dillerim:KK68:

Çok teşekkür ederim :)

Değişik güzel bir tatlı olmuş.Sunum da süper.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Çok teşekkürler sağolun :)

Ahahaha :-) çok yaşa emi güldürdün beniii :))) çok teşekkür ediyorum :)

Ablacım çok sağol teşekkür ediyorum :):)

Pinkoo ciddi misin sen:-) maşallah inşallah bende senin gibi hamarat olurum özendim şuan sanaaa :)))) çok teşekkür ediyorm :))

Kuzum eminim sen daha iyisini yaparsın :) çok sağol teşekkür ediyorum tatlımm:)

Çok sağolun teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim :)

Çok teşekkürler sağolun :)
Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden:KK12:

Daha ne olacaksın, ne güzel tarif yapmış koymuşsun :))
Ciddiydim de sütüm çok az, tarife yetmez yapamıyorum o yüzden:KK12:

Gece yemek yapma işini demiştim :)) maşallah sana yaaa tütütühhh:)) yarına kaldı ozaman tatlı işin canım :)

Ellerine saglik.yarismada basarilaar

Teşekkürler :KK68:

Ellerine sağlık canım, başarılar:)

Çok sağol canım :KK60:

adı da görünüşüde değişik bir tatlı :kk77:
yarışmada başarılar :KK54:

Evet adı benim ilgimi baya çekti :KK53: çok teşekkür ediyorum :KK15:

Hamaray mechommmm ellerine saglik : ) basarilar dilerimmm : )

Margimm çok teşekkür ederim tatlımm:KK60: seni de Görelim burada hep moda hep moda olmazz :p

Sunumunuz çok hoş. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)

Çok teşekkür ederim :KK60:

Yavrumm bu ne güzellikkk:rolleyes::rolleyes:.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..

ooo evmaa tarçından çatalın ne güzel öyle :KK53::kk77: eline sağlık canım başarılar :KK36:

bende deniycem bunu bir ara :KK50:

Penboşş çok teşekkürler canım :)) dene canım dene akşama eve gidince yicem bende :-)

Yavrumm bu ne güzellikkk:rolleyes::rolleyes:.. anında denicem bunu resmini atarımm.. tarifin birebir değilmi.. ben bunu gördüm nette tee.. o zaman ne güzel bir görüntü demiştimm..ellerine sağlıkk.. başarılarr yavruu..

canım krepin içinde şeker göremedimm yokmudurr.. bu hafta sonu yaparım bunuu...:KK49::KK49::KK49::KK49:

Çok teşekkürler tatlımm :)) bekliyorum resmini mutlakaaa canım :) ölçüler birebir ktenin içinde şeker yok aynen kreması baskılıyor kakaoyu zaten :) sabırsız ben dinlendirmeden yedim dee :-) tadı süt dilimine yakın oluyor bakayım dinlendikten sonra nasılmış akşama yicem :)

Değişik bir tatlı olmuş ellerinize sağlık başarılar

Çok teşekkür ediyorum sağolun :KK15:

X