• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelin Bella Swan (Twilight Düğünü)

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Dün akşam eşimle sinemaya gittik. Bildiğiniz üzere yeni Twilight filminde düğün var. Bella'nın gelinliği en az Kate Middleton'ınki kadar merak uyandırmıştı...

Gelinlik ve ayakkabıları Carolina Herrera imzalıymış. Resimlerinden tam olarak gelinliğin nasıl bir havası olduğu pek anlaşılmıyor ama ben şahsen Gelin Bella'yı çok beğendim.

Gelinliğin kabarık veya taşlı olması gerektiği gibi bir inancım yok, beğenmemde bunun payı var sanırım. Gelinliğin sırt ve koldaki dantel ayrıntısı mükemmeldi. Ayrıca kuyruğu da.

(İlgilenenler için: Gelinliğin aynen kopyası 800 dolara satışta)

Makyaj çok başarılıydı. Saç takısını beğenmemek pek mümkün değil :D. Ayakkabılar, swarovski sevmediğim için "eh işte".

Tüm düğün sahnesinin en güzel kısmı ise sanırım düğün mekanıydı. Ağaçlar, bahçe vs. vs. Gördüğüm en güzel düğün sahnelerinden biriydi.

g-tdy-twilight-bridal-730a.grid-8x2.jpg

157757_access-hollywood-live-how-to-get-bellas-breaking-dawn-wedding-dress-for-less-e1322002457676.jpg

bella-breaking-dawn-wedding-dress1-600x450.jpg

302979_10150408284582913_50900202912_8577646_1429447799_n.jpg

393765_10150408284782913_50900202912_8577650_913241244_n.jpg

375998_10150408284692913_50900202912_8577648_385351496_n.jpg

194262-twilight-breaking-dawn-wedding-scene.jpg

Twilight-Breaking-Dawn-Part-1-Bellas-hairpin-1024x576.jpg

shoes.bmp

edward-cullen-bella-swan-wedding-scene.jpg

Son düzenleme:
gelinlik gerçekten hoş sade çık ve asil kuğu gibi görünüyor. ben giyermiydim giyemezdim booyum kısa o ayrı mevzu :27: ama damatlık da çok hoş frak asil durmuş içindeki beyaz yeleğin kruvaze ( sanırım böyle yazılıyor) olması da ince bir ayrıntı ve o da çok güzel olmuş. daha ortada fol yok yumurta yok ama benimkine frak giymesini şimdiden empoze etsemmi acep :)) yavaş yavaşş nem gibii içine işlesem nasıl olur kızlar :35::37:

Ben de 1 hafta önce izledim filmi..aynen gelinliği çok beğendim,boyu uzun fiziği güzel çok güzel durmuş gelinlik Bella'da.:16:

Ya aslında bence bella kısa bir kızcağız da, gelinlik boylu poslu göstermişti. tabi 20cme yakın topukluları da unutmamak gerek. endamı oldukça hoştu...

Biliyorum uyumuş bir konuyu uyandırdım :1: ama dayanamadım gittim Bella'nın gelinlik tokasını aldım gerçekten harika bişi gelin olunca artık takıcam şimdilik mavi kutusunda bekliyor :1:

Gelinliğin ön kısmı dümdüz hiçbir özellik yok arkası muhteşem , ayakkabılar çok çok kötü , saçları çok güzel olmuş :16:

sırt detayları harika görünüyor, gelinlikte her zaman doğallığı sevmişimdir :16: saçlarda cok doğal ve hoş..

Biliyorum uyumuş bir konuyu uyandırdım :1: ama dayanamadım gittim Bella'nın gelinlik tokasını aldım gerçekten harika bişi gelin olunca artık takıcam şimdilik mavi kutusunda bekliyor :1:

Bende almak istiyorum eğer aldığınız yeri paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden sağolun...

Bıktım bu gelinlikten de ya.
Bu yaz en az 3 kişide gördüm aynı gelinliği. Sırtı detayı güzel ama onun dışında güzel bir gelinlik de değil bence.

Bıktım bu gelinlikten de ya.
Bu yaz en az 3 kişide gördüm aynı gelinliği. Sırtı detayı güzel ama onun dışında güzel bir gelinlik de değil bence.

ay bu gelinlik uyar mı hiç türk kızlarına :)) bi kere türk kızı kabarık gelinlik sever, taşlı olacak, simli olacak, dantelli olacak ohooooo :1: bu bize uymaz :)

Çok şık, çok zarif bir gelinlik. Bizim gelinlerimizde bu zerafeti görmeyi isterdim ama biz de ne kadar kabarık o kadar güzel, ne kadar taşlı o kadar gösterişli olarak algılanıyor. Taş sevmem ama ayakkabılar bile batmadı gelinlik sade olunca onlar da takışmış bence.
Biyerde okumuştum bir gelin adayı gelinlikte abartı olmaz ne kadar abartılabilirse o kadar güzel olur yazmıştı, şaşmıştım.

çok çok kötü.. taş sim pul sevmem sadeliği severim kabarık olmak zorunda da değil gelinlik düz beğendiğim modellerde oluyor ama sırtı hariç bence gerçekten çok çok kötü bir gelinlik... kıvrımlı bir kadında belki daha hoş durabilir.. düz hatları olan bir kadın tercik etmemeli bence...

Back