Düğün Gelin Başı

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.287
34.791
39
arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var.önümüzdeki ay nişanım,temmuzda da düğünüm var inşallah.ailem ankarada ikamet ediyor ama ben yıllardır dışardayım,kuaför konusunda da çok hassasım.öyle pek abartılı şeylerden hoşlanmam,şunu da görüyorum ki güya katolog veriyor kuaförler,siz beğeniyosunuz ama onlar yine kendi bildikleri saçı,makyajı yapıyorlar.düğünümde ankarada olacağı için orda dilimden anlayan bi kuaför bulmam lazım ama gidip bunu araştıracak vaktim yok.
bilenler varsa lütfen aydınlıkevler,subayevleri civarında kaliteli,işinin ehli kuaför tavsiye etsinler.bakın ayakkabımın altına adınızı yazacağım söz:)özelden de yazabilirsiniz,şimdiden çooook teşekkür ederim.:teytey:

cnm subayevleri tarafında bilmiyorum ama bence ankaranın en iyi kuaförü ankamall de moss kuaför. ama tabi maddiyat önemli değil diyosan. çünkü orası biraz pahalı. sana tavsiyede bulunur fakat yine sonuçta saçının modelini ve makyajını sen nasıl istiyosan kesinlikle öle yapıyolar.

sağol canım maddiyattan ziyade uzaklık önemli benim için.çünkü düğün günü şehir değişimi yapacağım o yüzden evime en yakın mesafede kuaför arıyorum,ankamall çok uzakta kalıyor bana.

X