Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin Tacıgelin başı ve makyajı için yardımcı olun lütfen
ben izmir'de oturuyorum çok güzel ve uygun fiyata nerede gelin başımı ve makyajımı yaptırabilirim çok acil cevap yazarsanız sevinirim hatta düğün resimlerinizden koyarsanız çok iyi olur benim için
arkadaşlar bana örnek değilde iyi bi kuaför ismi lazım çünkü maşa istiyorum saçlarım sarı taç takıcam maşa güzel olur die düşündüm ama bildiğim güzelbi kuaför yokkk
canım hatayda bilmiorum ama alsancakta fikret war çok iyidr ama fiyatı biraz pahalı onun haricinde bostanlı tarafında nizam&team warr eğer fiyat olarak uygun isterim diosan yeşilyurtta halil warr sen fiyat olarak nasıl düşünosan söle ben ona göre söliyim sanaa
ben de karşıyakada oturuyorum ve düzgünce gelinbaşı ve makyajı yapan bir yer arıyorum.düğünüm şubatta ve ben hala bir kuaför bulabilmiş değilimöneriniz var mı kızlar??yardım edin lütfen