Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıGelin başı olarak bunu beğendim?
Arkadaşlar gelinliği görmeyin. sadece gelin başına yorum yaparmısınız bu gelin başı sizce nasıl? ben çok kararsız kaldım? yorumlarınızı alsam nasıl olur ?
güzel olmuş gerçekten
benim tesettürlü bi arkadaşım var evlendi ve düğününde başını normal beyaz ipek bi kumaşla örttüler üstünede gelinliğinden aşağıya sarkacak kadar duvak şeklinde fransız gipürü sarkıttılar harika oldu..
tam anlatamadım biliyorum ama o tarz modellerde var benim çok hoşuma gidiyo onlarıda araştır istersen
mutluluklar dilerim
eğer gelinliğin boynu yeterince yüksek olursa benim en sevdiğim tarz bu şekilde olanları. benim de benzer bir gelinbaşım vardı, bir bak istersen, hoşuna gider mi?
mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/34-gelinba%C5%9F%C4%B1m.html
eğer gelinliğin boynu yeterince yüksek olursa benim en sevdiğim tarz bu şekilde olanları. benim de benzer bir gelinbaşım vardı, bir bak istersen, hoşuna gider mi?
mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/34-gelinba%C5%9F%C4%B1m.html