Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı Kararsızlığım :(

kardelen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
658
6
96
Arkadaşlar ben tesettürlüyüm. gelin başımı nasıl yaptıracağıma dair hayla karar verebilmiş değilim. benm kuaförüm eve gelicek. eşim ayarladı iyi bir kuaför. namını duymuşluğum var. ama tereddütlerim var. benm bi kaç arkadaşımda gelin başı için gittikleri kuaförden çok vasat çıktıklarını hatırlıyorum. kendine göre gelin başı yapıolar mış. her kuaförün bir baş yapılış tarzı varmış. gelen kuaföre ben ne diyeim arkadaşlar. ben model çıkarıp böyle olsun desem yapabilirlermi acaba. siz nasıl yaptınız? kuaföre modell mi verdiniz yoksa ne olursa bahtımıza mı dediniz nasıl yaptınız arkadaşlar bana biraz bilgi verebilecek olan varmı. 7 ay var daha ama son dk ya bırakmak istemiyorum

merhaba canım seni anlıyabiliyorum..

annem benim hem gelinlikçi hemde türban tasarımı yapıyor..
bu yüzden şöyle yardımcı olabilirim sana..annem ya gelinin giydiği gelinlikteki aksesuarları yada işte gübür varsa onu başa tasarlıo böylece bütünlük sağlamış oluo..

bazen gelinler ellerinde modelle gelip birebir aynısını yaptırıyorlar bazense kendilerini anneme bırakıolar
eğer dediğin gibi methini duydugun iyi bir türban başı yapan biriyse model beğenip de yaptırabilrsin..ve bana kalırsa düğün öncesi bi baş provası iste emin ol daha sağlıklı oluosun güveninde artıo

mutlulujlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…