Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı için Kuaför ???

zuhal88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba, anadolu yakasında gelin makyajı ve saçı konusunda güvenebileceğim bir kuaför tavsiyesi olan var mı??

Konunuz içerik nedeni ile Gelinbaşı ve Gelin Tacı bölümüne taşınmıştır.
Lütfen konu açarken yerinin doğru olmasına özen gösterelim

semt olarak neresi mesela kadıköyde kuaför önerebilirim leyla osman kuaför var makyajı yapan kadın ödüllü makyöz türkiye birincilikleri var..ben amcamın nişanında makyaj yaptırmıştım ama bir makyaj 150 tl saç felan içinde yok ama çok güzel yapıyor bana makyaj yaptı tek kalem sürmeden sadece farla süper bir makyaj oldu

önerin için teşekkür ederim,Düğün Beylerbeyinde olacak, semt olarak sadece düğün yerine fazla ters kaçmaması yeterli, malum o günkü telaş , koşuşturmaca, bir de yollarda vakit harcamamak lazım, bana saç ve makyaj konusunda tamamen kendimi teslim edebileceğim bir yer lazım, gelinlik kadar önemli ayrıntılar bence bunlar..

canım orda saçıda çok güzel yapıyorlar ben başartü taktığım için yaptırmamıştım git konuş görüş kadını taaa nerelerden çağırıyorlar özel istekle şehir dışına çıkıyor ekibiyle bi bak içine sinmezse yaptırmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…