• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin başı için gidebileceğim avrupa yakasında(bayrampaşada oturuyorum) yardımmm

serde82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
29
0
86
İstanbul
kızlar merhaba,
temmuzda eveniyorum. nişanda saçımı ve makyajımı beğenmediğim için bu sefer araştırıp ve gerçekten içime sinen biryere gitmek istiyorum.
bayrampaşada oturuyorum fakat semt önemli değil avrupa yakasında gelin başı ve makyajı harika olan kuaför arıyorum. fiyat da uygun olursa kına saçım için de aynı yere gitmek isterim.
gelinliğimle saçımla makyajımla prensesler gibi, bambaşka bir güzellikte olmak istiyorumm. tavsiyelerinizi bekliyorum:sm_confused:

Nişantaşı Trio Güzellik Merkezi

fiyatının çok uygun olduğunu söyleyemem ama A kalite bi yer.
ben nişanım için gitmiştim.
gelin başı için de Fransız Sokağı ılker Yavrutürk.
ikisi de gayet iyiydi.

teşekkürler. gelinlikten çok saç ve makyaja taklılır oldum. dediğiniz yerle de gidip görüşeceğim.
başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim..

diğer benzer konuları okudum ama birkaç yer üzerinde durulmuş genellikle. jarika gelinler görüyorum onlar nerede yaptırıyor ama paylaşın ne olurrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:

kızlar merhaba,
temmuzda eveniyorum. nişanda saçımı ve makyajımı beğenmediğim için bu sefer araştırıp ve gerçekten içime sinen biryere gitmek istiyorum.
bayrampaşada oturuyorum fakat semt önemli değil avrupa yakasında gelin başı ve makyajı harika olan kuaför arıyorum. fiyat da uygun olursa kına saçım için de aynı yere gitmek isterim.
gelinliğimle saçımla makyajımla prensesler gibi, bambaşka bir güzellikte olmak istiyorumm. tavsiyelerinizi bekliyorum:sm_confused:

Bahçelievler de NEXSUS , Nokta birde Hatice kaşık var. Floryadada Flyinn in içindeki kuaförün gelinlerine bayılıyorum.
birde Nexsus da önceden gidip prova filan da alabiliyorsun, bence aklına yatanları gidip gezip öyle karar ver.

Back