• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelin ayakkabısının altında isim silinince

supurgelicadi

<3
Pro Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
gelin ayakkabısının altında isim silinince evleniliyor sizce bunun gerçekliği varmıdır?
başınızdan böyle bişey geçtimi

Son düzenleme:
konuyu açalı çok olmuş gerçi ama yeni gördüm :ecrin_bebek: benim adım yazılmıştı böyle bi gelin ayakkabısının altına, adım silindi aradan 2 sene geçti ama ben hala bekarım kaydirigubbakcemile3

ben dogruluguna inanmiyorum acikcasi
ne ismimi yazan oldu
nede yazdim
ama bence yinede eglenceli
maksat girgir samata olsun
simdi pismanim yazmadigima sevdigim arkadaslarimin ismini
güzel bi konu yinede canim saolasinopuyorumnanaktan

benimkide yazıldı ve silindi maksat gırgır şamata adı silinince evlenicek diye birşey yok .fala inanma falsızda kalma gibi birşey işte ...

bnede yazdım arkadaşların adını silinen evlenemedi silinmeyenlerinde hepsi evlendi anlamadım bu işi hatta beni geçtiler içlerinde şimdi hamile bile var....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

bende ısmımı gelın ayakkabılarının altına cok yazanlar oldu ve hepsınde sılındı ama hala bekarım zemuszemuszemuszemuszemuszemus:dance:

bide laf aramızda o canım babamın ayakkabılarının altına ben gitmişim kızların adını tükenmezle yazmışım sadece bi kişinin adı silinmiş oda şimdi bekar.tam tersimi? oluyor acaba......babam duymasın....:utangac: kaydirigubbakcemile3

bencede gerçek değildir yani ama şöyle bişi olmuştu dayımın kızı evlenirken bütün ortak kız arkadaşlarımızın ismini yazmıştım kendi ellerimle belkide 15 kişi ama orda hepsi silinmiş bi benim ismimin baş harfi bide 3. kankamın ki silinmiş gerçekten de şuan hepsi evli bi biz kaldık o gruptan ikimiz hahahahdelikafaduldenama tabi bi kaç tane daha var arkadaşımız olmayan onları hiç yazmamıştık onlarda evlenmedi tabi ve diğer kuzenimin ayakkabısından da önce ben silinmişim ee ben hala bekarım bide işin komiği gelin çiçeğini bi attı ta kucağıma ee yine bekarım hemde o zaman 17 yaşındaydım şimdi ise 21 5 yıla yakın oldu valla evde kaldım ahhh ahh bu oğlan beni alana kadar kök salıcam aşkımm duy beni evlilik teklifimi bekliorum neeeekaydirigubbakcemile3

bide laf aramızda o canım babamın ayakkabılarının altına ben gitmişim kızların adını tükenmezle yazmışım sadece bi kişinin adı silinmiş oda şimdi bekar.tam tersimi? oluyor acaba......babam duymasın....:utangac: kaydirigubbakcemile3

nie babanın ayakkabılarının altına yazdığını hala anlamadım ben :uhm:

Böyle şeylere inanmam tabi ama 2 yıl önce bir arkadaşımın ayakkabısından ismi silinen başka bir arkadaşım sonraki yıl evlendi. Onun ayakkabısının altından da benim ismim silinmişti, 2 ay sonra bende evleniyorum bakalım benden kimler gidecek, yazdırmak isteyen varsa listeyi alabilirim kızlar kaydirigubbakcemile3

Böyle şeylere inanmam tabi ama 2 yıl önce bir arkadaşımın ayakkabısından ismi silinen başka bir arkadaşım sonraki yıl evlendi. Onun ayakkabısının altından da benim ismim silinmişti, 2 ay sonra bende evleniyorum bakalım benden kimler gidecek, yazdırmak isteyen varsa listeyi alabilirim kızlar kaydirigubbakcemile3

aaa o zaman beni yaz kız hatta rumuzumu bile yazsan yeter belki olur :lepi:

benimki de silinmişti yakın arkadaşımın ayakkabısından,ama 2 sene sonra evlendim..amaan geyiğine yazdık işte...:)

Ayıpsın canım yaa, koskoca 37 numara hepinize yeter kaydirigubbakcemile3
aldım notumu fascination hadi hayırlısı :teytey:

ay heyecanlandım kız
sonra silinip silinmediğini söyle ama bak unutma canım merak ederim sonrada sevgilime söylerim artık almak zorunda kalırkaydirigubbakcemile5

tamamm söylerimmm mutlaka :) sen şmdiden yolunu yap bari nolur nolmaz :DD
Geçen ayakkabı bakıoodum dedim olmaz bu tabanı syh bunun dedim adam ne alaka dedi, e dedim isimleri nası yazcaz görünmez dedim, adam dio yanında fosforlu kalem hediye ederim ben sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamamm söylerimmm mutlaka :) sen şmdiden yolunu yap bari nolur nolmaz :DD
Geçen ayakkabı bakıoodum dedim olmaz bu tabanı syh bunun dedim adam ne alaka dedi, e dedim isimleri nası yazcaz görünmez dedim, adam dio yanında fosforlu kalem hediye ederim ben sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay Allah iyiliğini versin emi kız hahahdelikafaduldenadamda şaşırmış bu gelin demiştir ee naptın aldın mı?aklinialirimsmile

Back