Gelin Ayakkabısı Seçimi Konusunda Yardım ve Deneyimleriniz Öğrenebilir miyim ??

Cevap için teşekkürler tatlım ben fotoğraf çekimi için ayakkabı arıyorum yoksa düğün sırasında zaten ayakkabım görünmüyo ve rahat bi model alıcam converse olabilir.

canım ben bu gösterdıgın karıkatırlu modellerden yaptırdım anı olarak saklamak ıstedıgım ıcın sonra cok ta guzel oldu pembe converse aldım bı de altına profıl fotomda gozukuyo bı tarafı

Son düzenleme:
Ben istanbuldayım. Benim boyum uzun olduğu için ayak numaram 40 ve rahat birşey çok zor buldum. Küçücük bir topuğu vardı. Birçok markanın gelinlik ayakkabılarının serilerini de denedim bulamayınca ablamın tavsiyesiyle pendikte buldum ve 46 numaraya kadar özel üretiyorlar :)
Üzeri gri ve beyaz simli deri kurdela ve taşlı ayrıca çok rahattı gece boyunca hiç rahatsız etmedi. Çok memnun kaldım.

Pendikte hangi mağaza bu acaba? :)

Güle güle kullan ayakkabını :))

Forumda girişimci kadınlar kulübü altında başlığım var. uygun fiyatla yardımcı oluyorum. konu başlığımın adresi: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702436&page=2

beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…