• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabısı İlla ki Beyaz mı Olmalı?

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Kızlar benim yüksek topuklu bir ayakkabı giymem muhtelif sebeplerden mümkün değil. Birazcık ayakkabıcıları da dolandım istediğim alçak yopuklu bir ayakkabı da bulamadım, belki biraz daha dolansam bulabilirim ama bir konuda fikir almak istiyorum. Gelin ayakkabısı illa ki beyaz mı olmalı? Mesela benim pudra rengi-beyaz bir ayakkabım var sadece 1 defa giydiğim, o olabilir mi?

Hemen fotoğrafını yolluyorum, görüş bildirirseniz sevinirim.

$DSC05370.jpg

Bu ayakkabıyı da giyebilir miyim, eğer istediğim ayakkabıyı bulamazsam?

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için :)

Yeni ayakkabı arayacağım zaten ama kendimi beyazla da sınırlandırmak istemiyorum açıkçası, hani sırıtmayan başka bir renk te olamaz mı diye yukarıdaki ayakkabı örneğini vermiştim.

Siz illa beyaz olsun diyorsunuz yani

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için :)

Yeni ayakkabı arayacağım zaten ama kendimi beyazla da sınırlandırmak istemiyorum açıkçası, hani sırıtmayan başka bir renk te olamaz mı diye yukarıdaki ayakkabı örneğini vermiştim.

Siz illa beyaz olsun diyorsunuz yani

aslında beyaz da değil de gelinliğinin rengine göre secim yap derim. fazla sırıtmasın yani. benim gelinlik ekru renkteydi bu yuzden ben de ayakkabımı ekru renkte almıştım :) platform topuktu bir de tabi düğünün ortalarında iyice oyuna dalınca sıbıttım attım onları yerine babet giymiştim onları da attım bir yerden sonra çok eğlenceliydi :)

ki airlikfeer 'a katılıyorum bir kez gelin olacaksın :) onun tadı başka

buraya bak bakalım belki bir fikir verir,

BABET| ...Gelinlik babetleri...

bu linkten de anlayacağın ayakkabı illa beyaz olmak zorunda değil ama kesinlikle gelinliğinin altında sırıtmayacak ve gelinliğin zarafetiyle saflığı ile uyumlu bir renkte olmak zorunda,
senin resmini koyduğun pudra renk bence çok koyu ve gündelik bir ayakkabı,

gelinlik ayakkabısını siparişle yapan yerler var saten kumaştan bir babet yaptırabilirsin, çok pahalı da olmaz herhalde?

Son düzenleme:
Gelinligin altında beyazı yakıştıranlardanım diger renkler işin espirisi ve çok abzürd duruyor ya

pudra renk çok romantik durur ve çok yakışır. fakat sadece pudra renk olmalı ve daha hoş bi model olabilir bence.

Bir arkadaşım yakın zamanda evlendi, o kadar tatlı ve açık bir turkuaz tonu kullandı ki ayakkabısında hayran kaldım, çiçeğinde de bu rengi kullanmıştı mükemmel bir uyumdu :16:

kesinlikle ben gelin ayakkabsının beyazdan başka bi renk olmasından yanayım :31:
hep hayalim gelin çiçeğim ile ayakkabımın benzer tonlardan oluşmasıydı ama gelinliğim o kadar abartı ki, birde renk katamadım..
ama yine de gelin ayakkabım bembeyaz değil, gelinliğim de değil gerçi :27:
eğer imkan varsa en güzeli çiçek ve ayakkabının renklerini benzer kullanmaktır bence..
hem moda bu sene :34:
ama ayakkabınızı başka bi model seçseniz daha hoş olur gibi..
o ayakkabı gelinliğin altına fazla "günlük" kaçar..

Son düzenleme:
kesinlikle bende değişik renkleri çok seviyorum.zaten pembe hastasıyım oldum olası, o yüzden ya toz pembe yada nar çiçeği ayakkabı giyeceğim :) bu arada gelin çiçeğimde nar çiçeği,toz pembe ve beyaz renkli gül tomurcukları olacak, oyüzden bence değişik şeyler güzel olur;)

Beyaz aldım artık, sade bir şey ama ben tüllerle süslemeyi düşünüyorum.

Fuşya yüksek topuklu çok hoş duruyor zaten moda renkli ama koyduğun resim olmaz fikrimce. Çok gündelik ve sıradan. Ayakkabıyla çiçeği kombinlemeyi unutmayın aynı tonlar olmalı ki şık dursun. :)

resimdeki ayakkabı gündeliği kaçıyor gelinliğinle çiçeğinle saçınla herşey özel olucak ayakkabında öle olmalı. yeni bi ayakkabı almalısın zamanın varsa yaptırabilirsin de şahsen ben ne zaman evlenceğim belli olmamasına rağmen çiçeğimi ve ayakkabımı mor istiyorum :1:

resimdeki ayakkabı gündeliği kaçıyor gelinliğinle çiçeğinle saçınla herşey özel olucak ayakkabında öle olmalı. yeni bi ayakkabı almalısın zamanın varsa yaptırabilirsin de şahsen ben ne zaman evlenceğim belli olmamasına rağmen çiçeğimi ve ayakkabımı mor istiyorum :1:

Beyaz bir ayakkabı aldım artık ama o da çok çok sade o yüzden gelinliğin danteliyle süsleyecek gelinlikçi.

Back