• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabısı çorabı veee sade gelin ayakkabısı duvak yapılır mıı :)

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
Arkadaşlar gelin ayakkabısı burnu kapalı olunca çorapla giyilir dimi zaten ekim ayında olacak ? bu jartiyer mi deniyor o mu giyilir cahilliğime verin valla bilmiyorum :/ tancadan model beğendim biraz pahalı geldi 150 tl Eki Görüntüle 798031

bu ayakkabının önü kapalısı olacak birde ben aşagıdaki linkte begendiğim duvaklı gelin ayakkabısını begendm ama siparis veremem zaten ayakkabı denerken bile olmuyor yaşadığım şehirde de bulamadım bu duvağı kendim yapabilirmiyim sizce sade model ayakkabıya hadi bana bi yardım edinn :/

site bu ;
Duvaklı gelin ayakkabısı

canim gelin ayakkabi guzelmis bence sende yapmayi deneyebilirsin evde neden olmasin simdi herkes nikah sekerini bile kendi hazirliyor.ama bu fazla topuklu degilmi :) mesela benim icin oyle cunku ben hic aliskin degilim .sozumde bile zar zor yurumustum o da evdeydim yani birde salonda yurumesi herkesin gozu sende bence sen yedek ayakkabi da al yanina :)

nişanlımın boyu uzun olunca ona yetişeyim die uzun aldım zorlanmıyorum normalde topukluyla ama dediğin gibi yorulurum diye babette alacam yanıma . çorap giymeyi planlıyorum içine ama jartiyer çorapla rahat edermiyim nasıl birşey bilmiyorum :/

nişanlımın boyu uzun olunca ona yetişeyim die uzun aldım zorlanmıyorum normalde topukluyla ama dediğin gibi yorulurum diye babette alacam yanıma . çorap giymeyi planlıyorum içine ama jartiyer çorapla rahat edermiyim nasıl birşey bilmiyorum :/

benimde nisanlimin boyu uzun aramizda yirmi cm fark var yani oyle diyeyim.ben foto cekiminde falan topuklu giyerim diyorum.ama dugun icin oyle cok uzun topuk giyemem rahat olmam sart yani oyle diyeyim.jartiyer konusunda ise birkac kere giymisligim var cok rahat oldugunu soyleyemem.hele gelinlik altina giyecegimi sanmam.ne ile rahat edeceksem onu giyerim gelinlik altina tum gun onunla gezemem yani kimse kusura bakmasin :):)

Back