Gelinlik Ayakkabısı Gelin Ayakkabımm huzurlarınızda :)

Allah tamamına erdirsin , çok şık ayakkabılar :)

Aminnn çok teşekkürler :)

nereden ve ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiz? bende böyle birşey istiyorum.

Canım, ben kadıköy dahil heryeri dolaştım bu renkte ayakkabı bulamadım.
Gelinliğimin kuşağını bu ayakkabının renginde yaptırdım daha ayakkabıyı bulmadan ve artık o renkte ayakkabı bulamayacağım diye soğuk terler dökmeye başlamıştım ki; bohça alışverişi için eminönüne gittiğimizde bir mağazanın vitrininde gördümmmmm bayıldımmm... hemen aldım.
Fiyatı 120-150 TL gibi bişeydi. Biz 3 adet ayakkabı aldık bayağı bir indirim yaptırdık ama.
İnanılmaazzz rahat bir ayakkabı.

bayıldımmm fakat sana tavsiyem tecrübeli biri olarak olabildiğince rahat ayakkabı al yüksek gibi biraz:123:

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın. Ayakkabı yüksek ama inan öyle rahatki içi.. Hiç rahatsız etmedi ayaklarımı.
İnşallah düğündede rahat ederimmm :)

rengi çok hoş güle güle kullan canım
bende bu renklerde çiçeğimle kombin etmek istiyordum ama bir türlü içime sinen bir şey bulamadım

Cok güzeller Allah agiz tadiyla giyinmeyi nasip etsin insallah amin...

Bu fiyat konusu cok ilgimi cekiyor biz almanyada 20-30 Euro ya yani 40-60 ytl ye aliyoruz bunlari simdi marka vs diyeceksiniz ama burda da italyadan getirtiyorlar Türkiye neden bu kadar pahali

Ay rengide pek tatlı güle güle giy canım:)

Çok teşekkürler canımm :)

rengi çok hoş güle güle kullan canım
bende bu renklerde çiçeğimle kombin etmek istiyordum ama bir türlü içime sinen bir şey bulamadım

Teşekkür ederim canım, daha bir ay var sanırım belkide bulursun.
Benim hem çiçeğim hemde kuşağım bu renk olacak kısmetse.

çok güzel çok beğendim

Teşekkür ederim :)

Aminnnnnn, sağolasın...
Ohh ne güzel, burası pahalı gerçekten alışveriş konusunda. Marka olsa keşke, markada değil :)

Bu ayakkabının aynısını almıştım geçen sene fatihten. Kuzenimin nikahında giyinmiştim. Ama ben 55 liraya almıştım galiba. Mesa ayakkabı diye bi yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…