Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şekerler hayırlı olsun. Rabbim sizi ayırmasın hiç
hepsi çok güzel babetin çok güzel olmuş canım güle güle giy ne kadara yaptırtın acaba
gelin çiçegine bayıldımmm
canım kampanyası vardı 3ünü 250 tl ye yaptırdım teşekür ederimmm
teşekür ederim daha güzelleri senin olsun
nerede yaptırdın tatlım link atar mısın bakıyım bi babetın çok hoşuma gitti bende istiyorum çünkü
uuww çok güzeller, canım babetlerini de düğünde oynarken mi giyecen, bu arada topukluların bayaa platformmuş yani kaç santim onlar yaa ben düşerim diye korkarım vallahh ama beğendim, neredeymiş o kampanya yahu?
Topuklu gelin ayakkabım
Eki Görüntüle 991943 Eki Görüntüle 991952 Eki Görüntüle 991951 Eki Görüntüle 991953
gelin babetim
Eki Görüntüle 991954 Eki Görüntüle 991955 Eki Görüntüle 991956 Eki Görüntüle 991957
veee gelin çiçeğimmm
Eki Görüntüle 991967
nasıl kızlar
canım googledan ez ayakkabı diyarı diye arat çıkar hemencik
kampanya bitmiştir canım büyük ihtimal fuar zamanıydı çünkü ama fiyatları uygun bence boyum kısa canım oynarken giymemde resim çektrmeye giderken giymeyi düşünüyorum babetleri. platformlarda acayip rahat ama alışkın olmadıgım için çok deneme yapmam gerekiyo
Ayy çok şekerler ya Maşallah maşallah
Ayakkabın ve babetin çok güzel ve şirinler ya bayıldım heleki çiçeğeee
hayırlı olsun bu arada
Çookkk çok çok tatlı olmuşlar canım yaa ibanamıyorum :) Canim yazın benim de düğünüm var :/ Ben topuklu giymeceğim, babet giyeceğim.. Babetin üzerindeki süsleri falan kendin mi yaptın yoksa bir yerde mi yaptırdın? Lütfen bilgilendirir misin? :)
Çok şirin cıvıl cıvıllar mutluluklar diliyorum.
tatlım çok tşk ederim
amann ne tatlı onlar öyle çok güzelmiş
gelin çiçeğin kısaca muhteşem olmuş.cıvıl cıvıl herşey.ayakkabılarda öyle.
bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Internet üzerinden mi? Yoksa bi marka/mağaza falan mı? :)
internetten canım ez ayakkabı diyarı :)