• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabı seçiminde yardımcı olurmusunuz?

Hangi babet sizce?

• 1.Resimdeki Babet

OY: 6 20,7%
  • 2.Resimdeki Babet

OY: 23 79,3%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Merhaba kızlar nisan ayında düğünüm var.Ayakkabı olarak babet giymeyi düşünüyorum hem nişanlımla boy farkımız az olduğu için hemde günlük hayatımda topuklu giymeye alışık olmadığımdan seçimim babet oldu.Yanlız geçn sene sezon kapanırken bi babet beğenip almıştım şimdi yeni sezondada bir babet beğendim ama hangisini giyeceğime karar veremedim.Bu arada biri krem diğeri beyaz gelinliğimde kırık beyaz olacak.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Yorumlarada açığım...

Eklentiler

• $DSC01238.jpg
    $DSC01238.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC00776.jpg
    $DSC00776.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC01241.jpg
    $DSC01241.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 81
canım 2,si daha şık ve daha değişik duruyor bence,ilginç geldi o bana.gelin ayakkabıı farklı olmalı diye düşünüyoırum

düğündaşım kesinlikle 2.si çok güzel görünüyor,aaaa vallahi ben de böyle bir şey mi alsam acaba,bizim de boy farkımız pek yok.Fiyatları nedir bunların?

düğündaşım kesinlikle 2.si çok güzel görünüyor,aaaa vallahi ben de böyle bir şey mi alsam acaba,bizim de boy farkımız pek yok.Fiyatları nedir bunların?

Yorumlarınız içinb sağolun kızlar 2.sinde çok beğenerek aldım ama kararsız kaldım.
2.babet çok rahat yumuşacık adaercim 1. 49.tl 2. 45 tl aldım.

öncelikle hayrlı olsun cnm mutlukla giy :nazar: :Saruboceq:
bnce 2. biraz dha şık cnm bnm yani düğün için dha uygun ama 1. side güzel onuda normal hayatta kullanblrsin bn oyuma 2.'den yana kullanıorum kaydirigubbakcemile5

öncelikle hayrlı olsun cnm mutlukla giy :nazar: :Saruboceq:
bnce 2. biraz dha şık cnm bnm yani düğün için dha uygun ama 1. side güzel onuda normal hayatta kullanblrsin bn oyuma 2.'den yana kullanıorum kaydirigubbakcemile5

Sağol denizcim daha güzelleri senin olsun inş. :Saruboceq: 2sinide günlük hayatta giyebilirim 1. saten 2. rugan tşk yardımcı olduğun için :1hug:

Sağol denizcim daha güzelleri senin olsun inş. :Saruboceq: 2sinide günlük hayatta giyebilirim 1. saten 2. rugan tşk yardımcı olduğun için :1hug:

amin gülçincm :Saruboceq:
tabi giyersin güzelim ama 2. çok farklı yani değişik bi tarz düğün için dha uygn gibi geldi yoksa ikisinide günlük hayatta kullnablrsn cnm bnm :lepi:

Aslında 1.si babet ikncisnden daha güzel ama o gelinliğin altına olmaz..
O yüzden oyumu 2.sine kullandım Gülçincim..

Mutluluklarr opuyorumnanaktan

sanırım 2. si ama gelinliğinin altına giyiptede düşünebilirsin,belki beyaz, kırık beyazın altında sırıtabilir..1. side hoş çünkü saten olması çok şık..

Aslında 1.si babet ikncisnden daha güzel ama o gelinliğin altına olmaz..
O yüzden oyumu 2.sine kullandım Gülçincim..

Mutluluklarr opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar cevaplarınız için şeydacım sağol sende gelinlik kırık beyaz kararsız kaldım o yüzden zaten 1. babetin arkası ayağımı vurdu düğünde topallamak istemem diğeri daha rahat değiştiricem sanırım 1. babeti

Sağolun kızlar cevaplarınız için şeydacım sağol sende gelinlik kırık beyaz kararsız kaldım o yüzden zaten 1. babetin arkası ayağımı vurdu düğünde topallamak istemem diğeri daha rahat değiştiricem sanırım 1. babeti

Ayağını vuruosa kesinlikle 1.sini seçme o zmn Gülçincim..

İkincisinde rahat ediosan onu seç..

Değiştirmeye gidiceksende başka bişeyede bakabilrsin..

Bencede şıklık kadar gelin ayakkabısında rahatlıkta önemli..

Resimdeki ayakkabıyı nerden bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardım etsin...

Eklentiler

• $ayakkabi18.jpg
    $ayakkabi18.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 82
ben 1. babeti seçtim diğeride güzelde önü açık rahat olmaz açısından parmağını rahatsız eder bence

Yardımlarınız için sağolun kızlar 1. ayakkabı evin içinde giydiğim halde ayağıma mahfetti o yüzden onu değiştirip krem rugan şirin bir ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile2

Back