gelin almada sorun?

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
kızlar biz ist. oturcaz evlenince benim ailem ve nişanlmın ailesi amasyada oturuyo gelin alıncağı gün sabah ben kuaföre gitcem sonra fotograf çekilcek sonra bizim eve gelincek gelin alma olcak kaynanm tutturdu benim evime gelceksiniz sonra salona gitcez diye ben gitmeye gerek görmüyorum zaten hiç bişe yapmadılar üstlerine düşen ama eşim sen gelmezsen bende seni almaya gelmiorum diyo ay ben krizlerdeyim bu ara illa kaynanmın evine gitmem gerekiyomu ne diyosunuz?

Ege kıyılarında böyledir.Eşiniz nereli ?

ne alaka ya ilk defa duyuyorum

ama bence daha önemlisi nişanlının annesinin lafıyla hareket edip senin isteklerini hiçe sayması
bu kaynana yüzünden çekersin gibime geliyor daha doğrusu nişanlın yüzünden

Nerde görülmüs gelinin salona gitmeden önce kayinvalidesinin evine gittigi. Ilginc bir insanmis dogrusu o gün insan zaten duygu yüklü oluyor birde kaynana mi cekicen ?Ayy cok sinirlendim.

şimdide hiç gelme de....kizceğizim daha şimdiden ne bu annem ne derse o tripleri tekrar düşün

kendi ailenle konuştun mu;onlar ne diyolar?? bizde de böyle bir sorun oldu..nişanlım ve ailesi egeli,bizde karadenizliyiz...bizde nikahtan önce erkek evine gidilmez,ayıp karşılanır hatta..gidilecekse nikahtan sonra gidilir..nişanlımın ailesi nikahtan önce gelmem için oldukça ısrar ettiler ama babam kesinlikle kabul etmedi...sonuç olarak eğer gidersem nikahtan sonra gidicem..bence sen hiç karışma anneler,babalar konuşup çözsün olayı...

Son düzenleme:

aslında daha önce hiç böle şeler yapmaz bu ilk ve sinir olmuş durumdayım burda olsa suratıma bi yumruk atasım var

bizim oralarda var böle bişe ama yapan yapar bizimkiler git nolcak diyo ama ben o kadının nefret ediorum kendisinden evinede bahçesinede gitmek istemiorum

evet bizdede var böyle bi adet temsili olarak seni almış evlerine getirmiş oluyolar meraklı şahsiyetler de geliyo seni yakından görüyo:)bence tuhaf bi adet değil tabi yapılmayadabilir.. zaten kuafördü fotoğraftı anca düğün zamanı gelmiş oluyo en fazla yarım saat oturursun geç kalmamak için düğüne:)nişanlının sözü hoş olmamış.tatsızlık çıkmasın istiyosan orda en az oturcak kadar ayarla zamanını şu saatte beni almanız şartıyla, en fazla şu kadar süre kalalım düğün salonuna geçelim diye şart koşabilirsin..

ilk defa böyle bişey duyuyorum. Zaten o gün telaşın olcak anca yetişeceksin hayır yani ona gidince nolcak ki neden gelmeni istiyor? Sonuçta misafirleri de düğüne gelecekler salonda görsünler seni amaç oysa eğer. Nişanlınızın da davranışı hiç hoş değil sanırım biraz anneci hep arayı bulma zorunda siz kalcaksınız yıpranırsınız.Umarım dediğiniz gibi ilk defa olmuştur bu davranışı bidaha olmaz. Düğün zamanında stresten insanlar geriliyor diyorlar bazı şeyleri duymamak en iyisi sanırım. Keyfinizi bozmayın en güzel günlerinizin tadını çıkarın

Merhabalar Ben Trakyalıyım bizde de adet şöyledir gelin evinden davul zurna eşliğinde alınır.
daha sonra erkek evine gelinir davul zurna orda çalar gelin oynar ordan da düğün salonuna getirilir.
sanırım benimde böyle olucak

Benıde bu sekılde aldılar
hayır ne gerek vardı anlamadım ınsanları 2 saat evvelınden benı ugurlamaları ıcın ıkı ayaklarını bır pabuca sokarak acele ettırdık sonra gıttık
onu op bunu op ayrı meselede bır badak meyve suyu ıkram etmemelerıde dahada ılgınctı bır yemek konabılırdı acmıydım degıldım ıcmek ıstedımmı hayır sordularmı onada hayır
bence gereksız bır mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…