- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
-
kızlar biz ist. oturcaz evlenince benim ailem ve nişanlmın ailesi amasyada oturuyo gelin alıncağı gün sabah ben kuaföre gitcem sonra fotograf çekilcek sonra bizim eve gelincek gelin alma olcak kaynanm tutturdu benim evime gelceksiniz sonra salona gitcez diye ben gitmeye gerek görmüyorum zaten hiç bişe yapmadılar üstlerine düşen ama eşim sen gelmezsen bende seni almaya gelmiorum diyo ay ben krizlerdeyim bu ara illa kaynanmın evine gitmem gerekiyomu ne diyosunuz?
kızlar biz ist. oturcaz evlenince benim ailem ve nişanlmın ailesi amasyada oturuyo gelin alıncağı gün sabah ben kuaföre gitcem sonra fotograf çekilcek sonra bizim eve gelincek gelin alma olcak kaynanm tutturdu benim evime gelceksiniz sonra salona gitcez diye ben gitmeye gerek görmüyorum zaten hiç bişe yapmadılar üstlerine düşen ama eşim sen gelmezsen bende seni almaya gelmiorum diyo ay ben krizlerdeyim bu ara illa kaynanmın evine gitmem gerekiyomu ne diyosunuz?
ben ilk defa duyuyorum böyle bir adeti....
Ege kıyılarında böyledir.Eşiniz nereli ?
ne alaka ya ilk defa duyuyorum
ama bence daha önemlisi nişanlının annesinin lafıyla hareket edip senin isteklerini hiçe sayması
bu kaynana yüzünden çekersin gibime geliyor daha doğrusu nişanlın yüzünden
kendi ailenle konuştun mu;onlar ne diyolar?? bizde de böyle bir sorun oldu..nişanlım ve ailesi egeli,bizde karadenizliyiz...bizde nikahtan önce erkek evine gidilmez,ayıp karşılanır hatta..gidilecekse nikahtan sonra gidilir..nişanlımın ailesi nikahtan önce gelmem için oldukça ısrar ettiler ama babam kesinlikle kabul etmedi...sonuç olarak eğer gidersem nikahtan sonra gidicem..bence sen hiç karışma anneler,babalar konuşup çözsün olayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?