Gelin Adayı, Siyahi Talibini Görünce Korkup Reddetti

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.713
Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında gelin adayı İlhame, siyahi talibini görünce korktuğunu belirtip reddetti.

Skandalların eksik olmadığı izdivaç programında Senegal'den Türkiye'ye gelip Mustafa adını alan damat adayına yapılanlar ekran başındakilerin
tepkisini çekti.

"SİZDEN KORKTUM"

Gelin adaylarından İlhame'ye talip olarak gelen Mustafa, talibinin kendisi hakkında olumsuz görüş belirtip, "Sizden korktum" demesi karşısında "Ben de insan değil miyim?" diyerek sitem etti.

ESRA EROL ÇOK KIZDI

Esra Erol da bu duruma sinirlenerek "Sen seni sevmeyen insandan kork" diyerek gelin adayına tepki gösterdi.

"EVLENECEK OLAN BENİM"

adtextapierror

Stüdyodan gelen tepkiler üzerine yeniden söz alan gelin adayı "Evlenecek olan benim" dedi.

http://www.haberler.com/gelin-adayi-zenci-talibini-gorunce-korkup-8556653-haberi/?oku=1

cok sevimli bir adam bence ben sasırdım bu kıza nasıl gelmis:)) o saclarda beni benden aldı onler kısa arkalar uzun :))

Tovbeeee
Bu nedir Allahim ben haber disinda tv bile acmiyorum artik.Orf adet anane aile bagi ahlak hicbiri kamadi
Edep yahuuu hadi izdivaci gectim adama musluman misin yok bilmem ne adamda ne kadar mutevazi simdi bir laf diyecegim kadinin gunahinida sirtlayacagim.
Allahim sen bollll akil ber yarabbim

Arz talep meselesi. Halk bunu izlemeyi talep ediyor, onlarda arz ediyor.
Bu da halkın her açıdan yasıması aslında. :KK66:
TV izlememek ne büyük özgürlük.
Gazete dergi ve kitapların kapaklarını seveyim.:KK53:
İyi ki varsınız...

Ben seni beğenebilerem mi diye saçma ötesi soru soran, ben ondan korkuyorum ben ondan korkuyorum diyen aplacım, sen bence kendi cehaletinden kork. Koca bulmadan önce şu insanları birkaç ay eğitsinler abi, önüne geçen boş beleş adamı programa çıkarıyorlar. Madem bu programların sonu gelmeyecek ve çekeceğiz, bari tımar edip öyle çıkarın şunları ekrana...

Kadının karşısındaki arap petrol zengini olsa ne düşünürdü elektrik alirmiydi acep:işsiz:
Zenci irkçı şovenist yaklaşım eksikti bu ulkede o da oldu medyada artık. .sağolsun atv:işsiz:

Ilhame once kendi anormal davranislarina baksin. Tipse, kendi tipine baksin. Ben izliyorum Esra Erol'u valla, cok da severek izliyorum. Biraz geriden geldigim icin henuz bu bolume gelmedim. Ama Ilhame agir sorunlu bir kadin, her halinden belli.

canım sana Chris gelecekti ama yolda arabası bozulmuş.. hayır aynaya bakmadan çıkıyorsunuz sonra olan bu insanlara oluyor.. vitaminsiz..
O evli değil mi ya? İstese de gelemez :KK70: Elsa yolar onu :p

Ama çok ayıp bir şey yani, neyinden korktun Allah'ın yarattığı insan yani... Ten renginden dolayı ayrıştırmak hiç etik değil, beyaz olmak da meziyet değil.

Adamın tipi kendisinden bin kat daha sevimli farkında değil :işsiz: kendisi sevimli bile değil :sinirli:

O evli değil mi ya? İstese de gelemez :KK70: Elsa yolar onu :p

Ama çok ayıp bir şey yani, neyinden korktun Allah'ın yarattığı insan yani... Ten renginden dolayı ayrıştırmak hiç etik değil, beyaz olmak da meziyet değil.

sus sus söyleme hiç bu ciğerimde bir yara :cry: o Elsayı da Allah bildiği gibi etsin o ka yani :sopa:

sus sus söyleme hiç bu ciğerimde bir yara :cry: o Elsayı da Allah bildiği gibi etsin o ka yani :sopa:
Yıfrım, adam 6 senedir evli, yeni mi geldi aklın başına :p
Boş ver kalan bekarlar bizimdir diyeceğim de ben de şu elli tondaki herife bitiyorum, o da evli zaten. :)

X