Geliimde gerileme

jade_06

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
arkadaslar merhaba
ben 37 haftamda devlet hastanesinde ultrasonda 35 haftada cıktı cok panikledim özel bi polikliniğe gittim ordaki doktor gidisatın normal oldugunu ama içimin rahat etmesi için ayrıntılı ultrasona yönlendirdi ordad 5 günlük bi geriden gelme oldugunu öğrendim

rahim içi gelişim geriliği kacıncı ayda cıkar benm 37 haftama kadar hersey cok iyi gidiodu bi anda böyle bi gerileme oldu cok korkuyorum böyle 1 hafta gerileme olan oldumu
yasayan arkadaslar paylasırsa cok sevinirim

bilgim yok canım....
inşallah herşey güzel olurrrr..duam seninle ve bebeğinle..

canım bende 24 haftalık hamileyim ama bebek 2 hafta geriden geliyo dedi dr.allah büyük tür biz moralimizi yüksek tutalımda.inş herşey güzel olur.hepimiz için

canım boyle şeyler oldugunu ve normal oldugunu duymustum insallah hersey gonlunce olur ve saglıkla yavrunu kucagına alırsın

canım üzlme oo dölenmeyle alkalı bide sen hamile kaldıgında onlar zaten bi 1 hafta önden gidiyolar en son adet oldugun günü baz alıyolar en son adet oldugumuz gün hamile kalmadımızıa göre ALLAH aa sıgın bilşecik olmaaz geç dölenmiştir bebişlerinizi saglıkla kucagınıza alın rabime emanet ollsunn

makine hesabı işte. benim haftam da her seferinde farklı çıkıyor fakat doktorum her şeyin normal olduğunu söylüyor. dert etmeyin.

X