Gelen e- mail

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
0F78D4B8-C966-4210-8C2A-6427555D8B00.webp 630C01F7-08BC-41D4-9209-1984E2C09B48.webp BCA9E0D6-BB0C-47FA-B1B1-54EA8D37EF5C.webp Merhaba herkese,

E postama gelen bi mailden bahsetmek istiyorum.2 hafta önce gelmiş gereksize düşünce yeni gördüm. Dubaiden bi bankadan bahsediyor hiç birşey anlamadım. Sizlerede geldi mi merak ettim. Görüntüyü buraya atıcam.Çevirisi yaptım hesabıma yatırılan aşırı yüklü bi paradan bahsediyor ki öyle birşey imkansız Yorumlarınızı merak ettim Konu hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olacak.

Çeviri şu şekilde,
EMİRLİKLERE HOŞ GELDİNİZ NBD BANKASI DUBAI DEAR SOLE YARARLIĞI

Attn: Faydalanıcı

4 banka tarafından size ödenen toplam tutar (4) farklı bankalar, Londra, Londra Merkez Bankası, Nijerya Merkez Bankası, Benin Cumhuriyeti ve Bank of Bank derlenmiştir ve masama teslim edilmiştir. 4,500,000,00 $ (Dört Milyon Beş Yüz Bin ABD Doları).

Şimdi fon, dünyanın herhangi bir yerinde kişisel banka hesabınıza akreditasyon beklerken, isminizle ilgili Emirates NBD Bankında bir özel Emanet hesabına (düşülmez) tamamen yatırıldı.

Bu arada, gerekli inceleme ve doğrulama işleminden sonra, ödemenizin serbest bırakılmasının size bir istismar mazereti ya da banka yetkililerinden başka bir şey için tahliye edilmediğini onayladınız. Ödemenizden sorumlu olanlar, paranızı başkalarına yönlendirmek niyetindeydiler Onların bencil çıkarlarını tatmin etmek için özel hesaplarına.

Emirates NBD Bank tarafından yönetildiğimiz için şanslısınız, onların kötü planlarını ve bana yapılan çağrıları bizzat sizin fonlarınızı buna göre aldığınızdan emin olmak için ödeme görevini bizzat yerine getirebiliriz, bu nedenle fonlarınız bizim bankalarımıza aktarılır. Paranızın hesabınıza akreditasyonu için hemen işlem yapın.

Aşağıda, transferiniz için gerekli olan bilgiler verilmiştir.

1. Kişisel Ayrıntılar:

Ad Soyad:
ülke
Kent
Mevcut adres:
Yaş grubu:
Meslek:
Doğrudan Cep Telefonu Numarası:
Pasaport fotokopisi, kimlik kartı veya dl:
Güvenli e-posta:

Not: Paranızı bir Visa Kartı şeklinde almayı tercih ederseniz, vize kartınızı adresinize gönderebiliriz. Bu, günlük 5.000 ABD Doları para çekme sınırına izin verecek veya herhangi bir yere yatırılabilecek bir çek çeki yazacaktır. banka ve size gönderin.

Acil işbirliğinizi beklerken

Saygılarımla,

Bende öyle tahmin ettim ama kart no falan istenmiyor e kimlik fotokopisi zaten heryere veriyoruz abesime gitti benim gibi başına gelenler var mı onu merak ettim
bu kadarla kalınacağını zannetmiyorum :)
kimlik bilgilerini aldıktan sonra başka başka şeyler de sorarak devam edeceklerdir

benim aklıma acaba bunun bir başkasına yollanılacakken yanlışlıkla size mi atıldı geldi sanki bildiğin bunların bir borcu varmış gibi yazılmış.

benim aklıma acaba bunun bir başkasına yollanılacakken yanlışlıkla size mi atıldı geldi sanki bildiğin bunların bir borcu varmış gibi yazılmış.
Ya bir tane daha gelmiş hatta

Onun çevirisi şöyle

Umarım bu mesaj seni sağlıkta bulur.
Bankamizde zamansız bir şekilde ölmeden önce kalan nispi miras fonuyla ilgili 6.2 milyon dolarlık meblağ ile ilgili size sayısız e-postalarımın cevabını bekliyorum. Daha iyi anlayabilmeniz için özel e-posta adresim (**) ile ilgili daha fazla bilgi için bana ulaşın.

Cevabınızı bekliyorum.

Ya bir tane daha gelmiş hatta

Onun çevirisi şöyle

Umarım bu mesaj seni sağlıkta bulur.
Bankamizde zamansız bir şekilde ölmeden önce kalan nispi miras fonuyla ilgili 6.2 milyon dolarlık meblağ ile ilgili size sayısız e-postalarımın cevabını bekliyorum. Daha iyi anlayabilmeniz için özel e-posta adresim (**) ile ilgili daha fazla bilgi için bana ulaşın.

Cevabınızı bekliyorum.
ben olsam niyetlerini daha iyi anlamak için cevap yazardım.

Bu tür maillerde verilen linklere tıklamayın, cevap yazmayın. Dolandırıcılık ve virüs içeren bağlantılar bunlar. Kimse size bedavadan para vermez.
Bu şekilde dolandırılan insanların %98 i kolay yoldan para kazanma hevesiyle tuzağa düşüyor. Biz gülüp geçiyoruz, siz de öyle yapın.

Bu tür maillerde verilen linklere tıklamayın, cevap yazmayın. Dolandırıcılık ve virüs içeren bağlantılar bunlar. Kimse size bedavadan para vermez.
Bu şekilde dolandırılan insanların %98 i kolay yoldan para kazanma hevesiyle tuzağa düşüyor. Biz gülüp geçiyoruz, siz de öyle yapın.
Yook işim olmaz çünkü asla olmayacak birşey..Dediğim gibi aynı şekilde atılan başkaları var mı onu merak ettim :)

Back
X