- 14 Şubat 2015
- 487
- 469
- 53

E postama gelen bi mailden bahsetmek istiyorum.2 hafta önce gelmiş gereksize düşünce yeni gördüm. Dubaiden bi bankadan bahsediyor hiç birşey anlamadım. Sizlerede geldi mi merak ettim. Görüntüyü buraya atıcam.Çevirisi yaptım hesabıma yatırılan aşırı yüklü bi paradan bahsediyor ki öyle birşey imkansız Yorumlarınızı merak ettim Konu hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olacak.
Çeviri şu şekilde,
EMİRLİKLERE HOŞ GELDİNİZ NBD BANKASI DUBAI DEAR SOLE YARARLIĞI
Attn: Faydalanıcı
4 banka tarafından size ödenen toplam tutar (4) farklı bankalar, Londra, Londra Merkez Bankası, Nijerya Merkez Bankası, Benin Cumhuriyeti ve Bank of Bank derlenmiştir ve masama teslim edilmiştir. 4,500,000,00 $ (Dört Milyon Beş Yüz Bin ABD Doları).
Şimdi fon, dünyanın herhangi bir yerinde kişisel banka hesabınıza akreditasyon beklerken, isminizle ilgili Emirates NBD Bankında bir özel Emanet hesabına (düşülmez) tamamen yatırıldı.
Bu arada, gerekli inceleme ve doğrulama işleminden sonra, ödemenizin serbest bırakılmasının size bir istismar mazereti ya da banka yetkililerinden başka bir şey için tahliye edilmediğini onayladınız. Ödemenizden sorumlu olanlar, paranızı başkalarına yönlendirmek niyetindeydiler Onların bencil çıkarlarını tatmin etmek için özel hesaplarına.
Emirates NBD Bank tarafından yönetildiğimiz için şanslısınız, onların kötü planlarını ve bana yapılan çağrıları bizzat sizin fonlarınızı buna göre aldığınızdan emin olmak için ödeme görevini bizzat yerine getirebiliriz, bu nedenle fonlarınız bizim bankalarımıza aktarılır. Paranızın hesabınıza akreditasyonu için hemen işlem yapın.
Aşağıda, transferiniz için gerekli olan bilgiler verilmiştir.
1. Kişisel Ayrıntılar:
Ad Soyad:
ülke
Kent
Mevcut adres:
Yaş grubu:
Meslek:
Doğrudan Cep Telefonu Numarası:
Pasaport fotokopisi, kimlik kartı veya dl:
Güvenli e-posta:
Not: Paranızı bir Visa Kartı şeklinde almayı tercih ederseniz, vize kartınızı adresinize gönderebiliriz. Bu, günlük 5.000 ABD Doları para çekme sınırına izin verecek veya herhangi bir yere yatırılabilecek bir çek çeki yazacaktır. banka ve size gönderin.
Acil işbirliğinizi beklerken
Saygılarımla,