Anket Gelecekte hangisini görmek isterdiniz(?)

Gelecekte hangisini görmek isterdiniz(?)

• Ankete Katılan
    70

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Gelecekte hangisini görmek isterdiniz(?) geleceğin neresinde olup ilerleyen yıllarda seçeneklerden hangisini görmek isterdiniz?

ışınlanma şakkıdı.............................................

ışınlanma vallahi:)
klonlanma ehh benden 1 tane yeter birdaha onunla mı uqraşsınlar:)
robot arkadaşta ii olur aslında , uçan araba vayyyy :) ama ışınlanma daha iii,,, birdaha bilet milet otobüs işi :P

Hicbirini görmeden ölmek isterdim ben ........................

valla ben günümüzün normal insan figürasyonunu görsem yeter acaip evrimleşmeler çıkmasın da ortaya.....

tek istediğim ışınlanmak olurdu çünkü aşkımdan nişanlımdan o kadar uzağımki artık hasrete dayanamaz oldum.keşke olsaydı ışınlanma yarın doğum günü ve ben yanında olamıyorum ne kadar kötü
senağlamasenağlamasenağlama

ısınlanma ıyı olurdu tabı boyle bır teknolojı oldugu ıcın yurumeye gerek kalmazdı ve yuzer kılo halımızle ısınlanırdık

ışınlanmak istiyom hehehehehehehhee e ışınlanmak istiyom işte daha ne yazım yafssssssssssssssssss kazen

ucan arabalari görmek isterdim....zaten öyle birsey cikartirlar kisa zamanda piyasaya...............

ışınlanma............ böylece sevdiklerimin yardıma ihtiyacı olduğunda hemen yanlarında olabilirim kaydirigubbakcemile5

Tabiki ışınlama olayını isterdim...:jeyyar:
Böylece insanlar bi sürü şeyden kurtulurdu sanırsam..:1rolleyes:
yol parasından...trafik kazalarından ..zaman kaybından..ne güzel oludu yaa...:kahve:

Back