- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
-
- Konu Sahibi Calliopeia
Cok bunalmissin Allah yardimcin olsun..Dr tanimiyorum ama yalnizligin ne oldugunu cok iyi biliyorum.. sana yol gosteremem tabiki . ama ben kendi sorunlarimi ;kaybettigim ozguvenimi geri kazanarak cozdum ilk once kendime inandim,
(ailemle kavgaliydim gorusmuyordum hatta yaklasik 5-6 senedirde bazilarini gormuyorum ulkeme geri donmuyorum, senin gibi bende esime bagimliydim ne zaman kavga etmeye basladim iyice yikildim tek basima kaldim)
ilk once kendime inanmaya calistim yapabilirim diye butun sorunlarimi oncelik sirasina koydum kimsenin bana yardimi dokunmayacagina kimseden birsey beklemeyecegime inandim
once kendime bakmaya basladim sonra evimde daha titiz olmaya ,gulumsemeye (zorlada olsa) dil ogrenmeye basladim, para kazanabilmek icin fabrikada iscilik yapmaya sonra universiteyi bitiremedigim icin aciktan bu isi halletmeye (simdi bulundugum ulkede ki sartlarin pesinden kosuyorum bu arada) sonra yeni insanlarla arkadas olmaya (nitekim eskiler coktan kacmislardi zaten benim negatif enerjimden) en sonda ailemi affettim onlari oyle kabul ettim bu sene icinde gorusucem kendileriyle onlarda beni affederlerse. :)))
Allah sana yardim etsin .. sorunun cozumu yine de sende.. insallah aradigin iyi dr u da bulursun..
Canım merhabalar, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Bende aynı şekildeydim yıllardır. Sana nacizane önerilerde bulunmak isterim. Hatta istersen skype veya facebook üzerinden görüşüp uzun uzun yardımcı olabilirim. 26 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum. 4 yıllık turizm bitirdim şehir dışında, arkasından hemen Avrupa Gönüllü Hizmeti yaptım Lüksemburg'ta 10 ay. AGH yapmak için dil bilmen şart değil, hazır son sınıftaymışsın. Bence başvurup şansını denemelisin. Erkek arkadaşının yaşadığı ülkede sana güzel bi proje bulabiliriz. İngilizcem çok iyidir, sana yardımcı olurum yazışmalarda. Gidip 1 seneye kadar kalabilirsin projeyle, dil kursunu da sana ücretsiz veriyorlar zaten. Gitmeden 10 cümle kurabilecek seviyeye gel, söyleneni anla yeterli. Ne dersin buna? Olmayacak hayaller değil bunlar inan bana, yeter ki sen iste!