Gelecek, kariyer, kisilik

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhabalar herkese
Burda konumu açıp sizlerden gorus almak istiyorum İs ve kariyer konusunda

Ben PDR 4.sinif ogremcisiyim. Belki bazi şeyleri anlatinca yargilayan olacaktir fakat ruh halim cok diplerde oldugu icin basarim ve motivasyonum cok diplerde yaşadım.

Ben uniye giderken ailemde var olan sorumlar beni içime dönük biri yapti. İlk senemde sosyal fobiyle savaştım. Çok şükür şuan yendim. Ailede cogu zaman ben ve kardeslerkm ihmal edilmis bir sekilde buyuduk. Babam surekli icer ve anneme şiddet uygulardi. Cok sukur 4 senedir ayrilar.

Bu yasadigimiz olumsuzluklar bizim ccesaretimizin kirilmasina yol açtı. Kardeslerim de kotu huylari vs. Yok cok şükür.
İleride hayatimin guzel olmasi icin cabalayacagim.
İyi bir ucret kazanmak istiyorum çünkü parasızlıgi dibine kadsr yasadim. Burdaki konularda okudugum zaman cok ozeniyorum ve seviniyorum o insanlara acikcasi. Bir kadin icin gurur verici.

ben kendimi nasil geliştiririm sizce. PDR'den ne kadae kazanabilirim ki diyorum bazen.
Bir de okula devamsizligim cok oldu. Cunku kaygi ve sosyal fobi yuzuden dışarı cikmakta zorlandigm gunler oldu.

PDR bin atanması çok kolay oluyor kpss ile,puanları epey düşük ve mezun olan herkes atanıyor, atanamasaniz bile özel okul, dershanelerde çalisabilirsiniz. Kendini derslerinize verin ve bir hobi edinin. Ben unideyken halk oyunlarindaydim. Çok iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…