geleceğimiz için bi umut

cocuklarimolmadanasla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
382
363
30
Arkadaslar iyi günler sizden bi konuda yardım istiyorum . Eşim liseyi yarım bırakmış biz evlendikten sonra okumasını istedim 2 defa sınava girdi ve liseyi bitirdi zaten son senesinde bırakmış. Üniversite sınavlarına girdi tabi çalışmaya hiç fırsatı olmadı 15 sene aradan sonra kazandı LYS girmedi 2 yillikta olsa üniversite okumak istiyor biz ormancilik ve Orman ürünleri ve sosyal hizmetleri yazalım diyoruz ama atama durumları ne durumda hiç bilmiyoruz bilgisi olan var mı ? Yada başka ataması olan güzel bi bölüm bilen var mı ? İlk defa yazıyorum yazım hatam olabilir kusura bakmayın :KK66:

Sosyal hizmetler olabilr.Ama lutfen bolume bel baglamayin .Acikogretim ve kontejani çok belli olmuyor biraz kismet bu isler. Atama geledebilir kismetiniz varsa . Orman islerini bilmiyorum. Aciktan baska bolumleri de arastirin .

İlk sıraya orman yazmayı düşündük işi rahat okula gidip gelebilir ama ataması nasıl bilmiyoruz sosyal güvenlik bölümü falanda var ama korkuyoruz hani bazı bölümler kilitlenmiş durumda ataması yok öyle bir bölümde yazmak istemiyoruz doğrusu peki açıköğretim mi avantaj yoksa örgün eğitim mi

Arkadaslar iyi günler sizden bi konuda yardım istiyorum . Eşim liseyi yarım bırakmış biz evlendikten sonra okumasını istedim 2 defa sınava girdi ve liseyi bitirdi zaten son senesinde bırakmış. Üniversite sınavlarına girdi tabi çalışmaya hiç fırsatı olmadı 15 sene aradan sonra kazandı LYS girmedi 2 yillikta olsa üniversite okumak istiyor biz ormancilik ve Orman ürünleri ve sosyal hizmetleri yazalım diyoruz ama atama durumları ne durumda hiç bilmiyoruz bilgisi olan var mı ? Yada başka ataması olan güzel bi bölüm bilen var mı ? İlk defa yazıyorum yazım hatam olabilir kusura bakmayın :KK66:

Sosyal hizmetlerin iki yıllığı çok işe yaramıyor. Dört yıllığın da puanları çok yüksek zaten. Ormancılık hakkında pek bilgim yok.

İşçi sağlığı ve iş güvenliği de tercih edilebilir, artık her işletmenin bu personele kadro verme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla

İş güvenliği
Sosyal hizmet açıktan varsa yazın
Ormanda iş olmaz bence
Orman mı kaldı zaten
Sağlıkla ilgili bölümler yazabiliyorsa yazın iki yıllık
Ya da tekniker olacağı bölümler yazabılıyorsa yazın makine elektrik vs gibi
Örgün daha iyi olur

İlk ve acil yardım yazdık örgün olarak laborant ve Veterinerlik yazdık ama veterinerlik atamalari nasıl olur bilmiyorum biz ufacık da olsa bi memurluk yapabileceği hani okuyup ta atanabilecegi bi bölüm istiyoruz ama ne yazık ki heryer hersey torpil olmuş

Bencede bi fark olmasi lazim örgün ve açıköğretim arasında ama sağolun inşallah güzel bi bölüm buluruz
Açıkögretim ve örgün ögretim arasında hiçbir fark yok 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması örgün içinde geçerli aöf içinde gecerli ataması pek yok bu yıl olur inşallah 4 yıllığa tamamlanırsa sanşlı.Açıkögretimde 4 yıllıgın puanı bile 353 .Devlette aöf ve örgün diploması eşittir aöf de.Çalışıyorsa madem aöf de tercih edebilir.

Evet çalışıyor belediyede taşeron işçi ama okula gidip gelebilir vardiyasini ayarlayıp 4 yıllık okuyamaz çünkü çocuklarımız var ve biran önce biyere atanip bizi kurtarmasi lazım adalet ve sosyal hizmetleri yazdık inşallah güzel önü açık bir bölüm olur

X