Geleceğime umutsuz ve karamsar bakıyorum

Yaşına göre çok güzel yazmışsın içindekileri. Kimin geçmişi mükemmel ki kim kuş tüyü beşiklerde büyüdü. Kim aşk dolu bir ailede yetişti. Kim derslerinde hep başarılı oldu... bla bla bla. Evet kendini muhakkak yetiştir üniversiteye git muhakak. Sonra inan herşey güzel olacak herşey çünkü muhattap olduğun insanlar herşey değişiyor denklerinde muhabbet ediyorsun. Benim çok çevrem var ama dostum 3 ü geçmez ki onlarlada herzaman bir araya gelemeyiz. İnan insanlardan darbe yemektense onların binbir türlü yüzleriyle karşılaşmaktansa boşver yalnız ol. Ne diyim... bahtın açık olsun . Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın seni. Ve krşında ipten dönmüş biri olarak okadar çok sebep var ki yaşamak için ....

Kendimi yetiştirmeyi çok istiyorum ama daha bir sürü yıllar var önümde belki ilk sene kazanmıycam daha çok uzayacak.İl dışı istiyorum babannen dedem falan bizi göndermek istemiyorlar.Yani her koşulda bir engel var hayatımda
O yaşama nedenlerini görünce şükrediyorum üç dört dakika sonra benim yine moral yerlerde..

Mesaj tekrarı

Olabilir ikinci denemende gidebilirsin. Güven kendine. Unutma sen kendini sev saygı göster diğerleride sana yapsın.

canım benim psikolok yardımı almakla çok iyi yapıyorsun devam et bak senin daha yaşın 15 önünde kocaman bir hayat var daha neler yaşayacaksın mutlu olacaksın, üzüleceksin ama hep bi umudun olsun hayat senden anneni almış biliyorum çok ağır ama annenle buluştuğun zaman annenin istediği gibi bi hayat yaşamış olmak istemez misin? Daha ygs ve lys çalışman için çok zaman var neden kazanamayacağını düşünüyorsun teşekkür de hiç küçümsenecek başarı değil bence çok daha iyisini yapabilirsin bak ne güzel ablan var baban var her türlü yardımcı olurlar şu an evliliği düşünmek için o kadar küçüksün ki sen okuyup işini eline alınca zaten doğru ve yanlışı ayırıp sana uygun insanı seçebilirsin hem ekonomik özgürlüğün olunca eşinde emin ol saygı duyar sana kuzenine gelince onunla aynı ortamda olmamaya dikkat et ve hiç kafana takma bak benim de hiç arkadaşım yoktu ama ben öğretmen oldum ve çok arkadaşım var bazı şeyler zamanla olur asla umutsuz olma ve derslerine çok sıkı çalış hayat karşına daha çok güzellik çıkaracak ümidini hiç yitirme emin ol annen de seni hayallerine ulaşmış şekilde bekliyor

Çok ama çok tesekkür ederim Kuzenimle genelde yüz yüze bakmak zorundayız yoksa onu hiç takmam ama bu durumda ister istemez kafama takıyorum.Tekrardan çok sağolun Allah razı olsun

Canım beniiim öncelikle annenin mekani cennet olsun. Hayat zor evet ama sen annen senin uzulmeni asla istemezdi. O yuzden kendini hirpalama. Yasadiklarin cok zor masallah çokta olgunsun. Hic birseyden sakin korkma sen ben nasil guclu olurum , ben hangi isle mutlu olurum , ben kimlerin yaninda mutluyum diye dusun ama gercekci ol.
Hayatta en onemli sey kendini sevmekmis ben bunu yeni anladim sen dusunceli olsanda hayat sana ogretiyor yavas yavas kime nasil davranacagini.
you tube ders calismak icin motivasyon videolari var onlari izle mesela. derslerine sistemli calis burdan da bizlere de sorabilirsin takildigin seyleri.

haa en onemlisi tiyatro keman gitar kara kalem ne varsa artik yakinda gitme imkaninin oldugu yada cevredeki belediylerin verdigi onlara mutlaka katil cok faydasini goreceksin.
Insanlara hemen guvenme ama on yargilida olma. zaman herseyi gosteriyor.

Çok haklısınız ve ben çook teşekkür ederim bu güzel satırlar icin..

Arkadaşlar çok güzel yazmışlar. Anneler hep bizim koruyucumuz olmuşlardır.sanki annen yoksa yanında,başına her an kötü birşeyler gelecek, bu hayat seni yutucakmış gibi gelir insana.anlıyorum seni ama hepimizin koruyucusu Allah. Belki kızgınsındır benim annemi neden aldı diye. Özlüyorsundur, belki sohbet etmek,tekrar nefesini duymak.sarılma ihtiyacın vardır. İnan bu sadece sana özel bir durum değil. Allah en sevdiği kullu peygamberimiz bile hem babasız hem annesiz büyüdü. Oda her yetim gibi boynu büküktü. Kalbi kırgın. Ve özlem içindeydi. Peygamber olması onun bu insani hislerden ayırmıyordu. Bir gün oğlu İbrahim'i toprağa verirken gözünden yaşlar gelir yanında ki sahabe ya Resulallah sizde mi ağlıyorsunuz diye sormuş oda kalp hüzünlenir,göz ağlar,ama hiç isyan etmez buyurmuş. Sen akıllı bir kızsın. Bence sen bu hayata almak istediğin bütün güzellikleri yaşamın böğründen koparıp alacaksın. İnan kendine, sev hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…