Gelecege yonelik evlilik karari almali miyim kararsizim

3 gundur konu aciyorsunuz.daha pazartesi gunu sevgilim yok teklif bile gelmiyor cilliyim ve basenlerim var yazmistiniz.ne ara sevgili yaptiniz da evlilik dusunuyorsunuz.cok mu caniniz sikiliyor neden dalga geciyorsunuz burda

Dalga gecmiyorum buraya beni yargila diye de yazmadim dilersen cevap yazmazsin olu biter ilk yazdigim bendim bu ise baska bi aekadasim hesap acamadigi icin benim hesabimdan yazmami istedi bilip bilmeden yargiliyorsun tebrikler buyuk acik buldun sanki tovbe ya

Aaa aynı kişi miymiş??
Evet aynı kişi,konularına bakabilirsiniz
Dalga gecmiyorum buraya beni yargila diye de yazmadim dilersen cevap yazmazsin olu biter ilk yazdigim bendim bu ise baska bi aekadasim hesap acamadigi icin benim hesabimdan yazmami istedi bilip bilmeden yargiliyorsun tebrikler buyuk acik buldun sanki tovbe ya
ŞU yazdığınızda gerçekten komik oldu.Ben kimseyi yargılamıyorum.Yazarken biraz daha düşünün bence pek mantıklı olmuyor.Bu açığı ben bulmasam başka biri mutlaka bulurdu merak etmeyin.Arkadaşım yazmamı istedi kısmına hiç girmiyorum zaten.

Evet aynı kişi,konularına bakabilirsiniz
ŞU yazdığınızda gerçekten komik oldu.Ben kimseyi yargılamıyorum.Yazarken biraz daha düşünün bence pek mantıklı olmuyor.Bu açığı ben bulmasam başka biri mutlaka bulurdu merak etmeyin.Arkadaşım yazmamı istedi kısmına hiç girmiyorum zaten.

Gir girme umrumda mi saniyorsun gormedigim birini umursayacak biri degilim cevap yazmazsaniz sevinirim

Sen bakmamissin anlasilan

Hahaha, fake oldugun bundan bile anlasiliyor. Ya hayir, bakmadigin diziy'yi "cool" olmak icin neden bakmis görüntüsünü vermek istersin? Baskalari bu diziye bakmadigini mi saniyorsun? :KK14:

Hahaha, fake oldugun bundan bile anlasiliyor. Ya hayir, bakmadigin diziy'yi "cool" olmak icin neden bakmis görüntüsünü vermek istersin? Baskalari bu diziye bakmadigini mi saniyorsun? :KK14:

Ne alakasi var sen kendin bilmiyorsun diziyi cool olmak gibi bir cabam yok sen bakip beynin olmadigi icin benim yaptigim espriyi algolayamammissin bunu dogal karsiliyorum 5sezonu tekrar izle de oyle gel he mumkunse kitaplarini da okumayi ihmal etme canim tabi anlayabilirsen

X