Gelecege yonelik evlilik karari almali miyim kararsizim

Şu anda bu düşüncelere girmene gerek yok, 1 ay sonrasında bile ne yaşayacağımızı bilemiyoruz. Akışına bırak.

Oh sonunda peki ne gibi zorluklar yasadiniz
Ne yalan söyleyeyim gerçekten zor bir süreçti... Herhangi bir sorununuz yoksa bile beklemek başlı başına sorundu.. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi zor da olsa beklersiniz... İşte sevgi de gerçekmi değilmi böyle sınanıyor

Oh sonunda peki ne gibi zorluklar yasadiniz
Onun da benim de okullarımızın bitmesi derken askere gitmesi ailelerin tanışması iş bulmak vs gerçekten sabır gerekiyor ama meyvesi de çok tatlı oluyor... Diğer evliliklerden çok daha farklı oluyor bir kere daha çok kıymet biliyorsun... Zor kazanıldığı için...

Akisina birak.
Universite asklari pek evlilikle bitmiyor. Kimi is hayatına atiliyor kimi okulu uzatiyor araya askerlik giriyor vs derken.
olmuyor yani.
Olursa kismet dersin.

4-5 seneye kim öle kim kala.ustelik uzun mesafe iliskisi.ailesi kuzeniyle evlendirmek istiyorlarsa siz evlenseniz bile istenmeyen gelin olursunuz.bence yol yakinken vazgec

Bu ne arkadaş? Önce okulunu oku, derslerini geç bakalım, tam zamanında mezun olabilecek misin? Bir sürü soru işaretiyle kafanı doldurma boş yere.

Yahu 20 yaşında üniversite okuyan bi genç kız nasıl evlilik düşünür aklım almıyor.

Güzelim hiç mi hayat enerjin yok. Ne güzel hayatının en sorumsuz yılları. Arkadaşlar, gezmeler, konserler, flörtler.. Keşke yerinde olsam.

Flört et, sev, Sevil, kalbinin çarpışını hisset. Ders çalış, kitap oku, kendini keşfet, geleceğini düşün, ne meslek yapacağına karar ver, yeteneklerini keşfet..

Sen tutmuş şimdiden kOca, kaynana,teyze kızı bilmemne.

Yahu zaten her kadın, erkek ortalama 30 yaşından ölene kadar koca, çocuk, evlilik üçgeninde yaşıyor. Bırak 20li yaşlarının keyfini çıkar.

Yahu 20 yaşında üniversite okuyan bi genç kız nasıl evlilik düşünür aklım almıyor.

Güzelim hiç mi hayat enerjin yok. Ne güzel hayatının en sorumsuz yılları. Arkadaşlar, gezmeler, konserler, flörtler.. Keşke yerinde olsam.

Flört et, sev, Sevil, kalbinin çarpışını hisset. Ders çalış, kitap oku, kendini keşfet, geleceğini düşün, ne meslek yapacağına karar ver, yeteneklerini keşfet..

Sen tutmuş şimdiden kOca, kaynana,teyze kızı bilmemne.

Yahu zaten her kadın, erkek ortalama 30 yaşından ölene kadar koca, çocuk, evlilik üçgeninde yaşıyor. Bırak 20li yaşlarının keyfini çıkar.
Ya bende hemen demiyorum fikir edinmek istedim sadece

Once bir okulunuzu bitirin de evlilik eninde sonunda olur. Bu kisiyle olmasa da hayat baska birilerini cikarir karsina. O kadar plan program yapmayin cunku hayatin ne getirecegi belli olmaz. Siz evliligi birakin da once geleceginiz icin okulunuzu bitirin.

Ya haklisinizz da evlilik olarak demiyorum tam olarak sadece kafam karisik ve ilk sevgilim son olsun istiyorum bu sekilde 4yil sevgili kalip evlenen var mi merakim bu
Ben vArım, eşimle 6 yıl sonra evlendik, bunun 4 yılı ayrı şehirlerdeydik.. Ama ev arkadaşım yanı başımdaki adamdan ayrıldı, şimdi başkasıyla evleniyor.. Yani sorunun cevabı evet var. Ama bu ilişkiye bağlı.. Bana sorsan 6 yıl bekler evlenirim der miydim? Hayır demezdim. Çok mutluydum, seviyordum, aşıktım hepsi bu.. 5 yıl sonra ben mezun oldum, işe yerleştim, e artık evlenelim diye düşünmeye başladık. Şuan çok erken bunu düşünmen için. Bir de arada bir teyze kızı muhabbeti var ki, çok da aklım almadı açıkcası

3 gundur konu aciyorsunuz.daha pazartesi gunu sevgilim yok teklif bile gelmiyor cilliyim ve basenlerim var yazmistiniz.ne ara sevgili yaptiniz da evlilik dusunuyorsunuz.cok mu caniniz sikiliyor neden dalga geciyorsunuz burda

Yanı öyle bi sormussun ki.. Kişilere, aradaki ilişkiye sevgiye saygıya gore değişir tabiki.. Ben 4yil bekledim ve mutlu oldum diyelim; senin de öyle mi olacak?

Merhaba kizlar 20 yasindayim su an 2.sinifa gectim 2 yillik okuyorum seneye mezunum ama uzerine 2 yil daha okumayi dusunuyorum sevgilim var su an hazirlik okuyor bu sene 1.sinifa baslayacak o da 20 yasinda insaat muhendisligi okuyor yani kizlar mezun olmasina 4 5 yil var 25inde mezun olsa bunun askerligi var ve ayri sehirlerdeyiz fakat gelip gidecek yanima bunca yil gecer mi sizce seviyorum evet ama sıkılır miyim bilmiyorum ayrica yas konusu problem 25 26ima kadar sevgilimi bekleyip olmazsa diye korkuyorum birde sevgilimin annesi sevgilimi ablasinin kiziyla yani teyze kiziyla evleneceksin demis boyle de bir durum var kiz seni 25ine kadar bekleyecek nisan yapicaz demis sevgilim ise bu sene beni annesine anlatmayi dusunuyor sizce gelecege yonellik olur mu sonuna kadar gittmeli miyim bu sekilde 4 5 yil sevgili kalan var mi ne olur akil verin uzun yazdim kusura bakmayin:KK60:
hmm bence annesine anlatmasın.madem teyzesinin kızına ayarlamayı düşünüyo sizi ayırmaya çalışacaktır.gör bak

Benim çevremde lisedeyken beraber olmaya başlayıp üniversite bittikten sonra evlenen bir çok kişi var. İlişkiyi tüketmemek önemli olan sanırım.

3 gundur konu aciyorsunuz.daha pazartesi gunu sevgilim yok teklif bile gelmiyor cilliyim ve basenlerim var yazmistiniz.ne ara sevgili yaptiniz da evlilik dusunuyorsunuz.cok mu caniniz sikiliyor neden dalga geciyorsunuz burda

Aaa aynı kişi miymiş??

X