- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan söyleyeyim gerçekten zor bir süreçti... Herhangi bir sorununuz yoksa bile beklemek başlı başına sorundu.. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi zor da olsa beklersiniz... İşte sevgi de gerçekmi değilmi böyle sınanıyorOh sonunda peki ne gibi zorluklar yasadiniz
Onun da benim de okullarımızın bitmesi derken askere gitmesi ailelerin tanışması iş bulmak vs gerçekten sabır gerekiyor ama meyvesi de çok tatlı oluyor... Diğer evliliklerden çok daha farklı oluyor bir kere daha çok kıymet biliyorsun... Zor kazanıldığı için...Oh sonunda peki ne gibi zorluklar yasadiniz
Sevgilim degil annem boyle diyor cok guzel becrikli diyor hep basimi yiyor bende banane anne diyorum dedi
Ya bende hemen demiyorum fikir edinmek istedim sadeceYahu 20 yaşında üniversite okuyan bi genç kız nasıl evlilik düşünür aklım almıyor.
Güzelim hiç mi hayat enerjin yok. Ne güzel hayatının en sorumsuz yılları. Arkadaşlar, gezmeler, konserler, flörtler.. Keşke yerinde olsam.
Flört et, sev, Sevil, kalbinin çarpışını hisset. Ders çalış, kitap oku, kendini keşfet, geleceğini düşün, ne meslek yapacağına karar ver, yeteneklerini keşfet..
Sen tutmuş şimdiden kOca, kaynana,teyze kızı bilmemne.
Yahu zaten her kadın, erkek ortalama 30 yaşından ölene kadar koca, çocuk, evlilik üçgeninde yaşıyor. Bırak 20li yaşlarının keyfini çıkar.
Ben vArım, eşimle 6 yıl sonra evlendik, bunun 4 yılı ayrı şehirlerdeydik.. Ama ev arkadaşım yanı başımdaki adamdan ayrıldı, şimdi başkasıyla evleniyor.. Yani sorunun cevabı evet var. Ama bu ilişkiye bağlı.. Bana sorsan 6 yıl bekler evlenirim der miydim? Hayır demezdim. Çok mutluydum, seviyordum, aşıktım hepsi bu.. 5 yıl sonra ben mezun oldum, işe yerleştim, e artık evlenelim diye düşünmeye başladık. Şuan çok erken bunu düşünmen için. Bir de arada bir teyze kızı muhabbeti var ki, çok da aklım almadı açıkcasıYa haklisinizz da evlilik olarak demiyorum tam olarak sadece kafam karisik ve ilk sevgilim son olsun istiyorum bu sekilde 4yil sevgili kalip evlenen var mi merakim bu
hmm bence annesine anlatmasın.madem teyzesinin kızına ayarlamayı düşünüyo sizi ayırmaya çalışacaktır.gör bakMerhaba kizlar 20 yasindayim su an 2.sinifa gectim 2 yillik okuyorum seneye mezunum ama uzerine 2 yil daha okumayi dusunuyorum sevgilim var su an hazirlik okuyor bu sene 1.sinifa baslayacak o da 20 yasinda insaat muhendisligi okuyor yani kizlar mezun olmasina 4 5 yil var 25inde mezun olsa bunun askerligi var ve ayri sehirlerdeyiz fakat gelip gidecek yanima bunca yil gecer mi sizce seviyorum evet ama sıkılır miyim bilmiyorum ayrica yas konusu problem 25 26ima kadar sevgilimi bekleyip olmazsa diye korkuyorum birde sevgilimin annesi sevgilimi ablasinin kiziyla yani teyze kiziyla evleneceksin demis boyle de bir durum var kiz seni 25ine kadar bekleyecek nisan yapicaz demis sevgilim ise bu sene beni annesine anlatmayi dusunuyor sizce gelecege yonellik olur mu sonuna kadar gittmeli miyim bu sekilde 4 5 yil sevgili kalan var mi ne olur akil verin uzun yazdim kusura bakmayin
3 gundur konu aciyorsunuz.daha pazartesi gunu sevgilim yok teklif bile gelmiyor cilliyim ve basenlerim var yazmistiniz.ne ara sevgili yaptiniz da evlilik dusunuyorsunuz.cok mu caniniz sikiliyor neden dalga geciyorsunuz burda
Haklisin aynen annesi geri kafali annesi babasi da kuzenmis zaten kadin resmen game of thrones daki targaryenler gibi aile bozulmasin istiyor
Sen bakmamissin anlasilanTargaryen ne alaka? Hic game of thrones'a gercekten baktinmi???