- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Esimin ailesi beni deli edecek birgun onlarin her dedigi dogru bizimki yalnis az once icmek icin su getirdiler zile basmayin cocuk uyuyor diyorum geliyorlar zile basiyorlar hep kendi bildiklerini yapuyorlar sanki ben cocuga bakmasini bilmiyorumki yok terlemis yok soyle olmus diyorlar surekli yanlarina alip çocuğuma bana karsi sogutuyorlar
Birarada yaşamak çok kötü be zor Allah yardımcın olsun Böylelerine bırak çocugu çocuğun b..kunu bile göstermeyeceksin aslında
Bilmiyorum sevmeye gelince seviyorlar aglayinca hemen veriyorlar o zamanda avutun yok o zaman annesini istiyordur cocuk kizim yanimda oynar cekemezler isterler bende duruyor sonra veriyim diyorum o nasil laf duruyor diyotlar kucagada alistirdilar cocuk yerde durmazmis senin isin gucun yok aliyorsun kucagina seviyorsun sonra ne oluyor annesi baksın isi gucu yok yabenim kv doğum edip eve geldiğimizde....
benimle uyusun ben ağlarsa gece getiririm dedi...ben sok
bi de hastahanede kızım ağladı...uyuyordum...duyuyorum ama doğum zor olduğundan ayıkamıyorum.....
yanındaki kadına...."ben versem emer mi acaba " diyo...
beni kaldırmak yerine kendi emzirecekmiş.....hey allahım....tabi o laftan sonra ayıkmam saniye sürmedi...
dediğim gibi boşver...
canım onlarddan bu anlattıklarını anlamalarını bekleme sen üzülürsün.... seni çok iyi anlıyorum inan ...su an yapacağın tek sey onları böyle kabullenip, onların isteklerini yapmamak...zamanla bırakırlar belki...Bilmiyorum sevmeye gelince seviyorlar aglayinca hemen veriyorlar o zamanda avutun yok o zaman annesini istiyordur cocuk kizim yanimda oynar cekemezler isterler bende duruyor sonra veriyim diyorum o nasil laf duruyor diyotlar kucagada alistirdilar cocuk yerde durmazmis senin isin gucun yok aliyorsun kucagina seviyorsun sonra ne oluyor annesi baksın isi gucu yok ya
Insallahcanım onlarddan bu anlattıklarını anlamalarını bekleme sen üzülürsün.... seni çok iyi anlıyorum inan ...su an yapacağın tek sey onları böyle kabullenip, onların isteklerini yapmamak...zamanla bırakırlar belki...
Birarada yaşamak çok kötü be zor Allah yardımcın olsun Böylelerine bırak çocugu çocuğun b..kunu bile göstermeyeceksin aslında
Hz allah saglikla kucagina almayi nasip etsinayy 4 ay sonra başıma gelecekler gözümde canlandııallah sana da bana da yardım etsin, biran önce ailelerin yanından taşınırız inş (amiiiiiinnnn Allahım)
ay inanmıyorum yok artıkkkkkkkk.....ne emzirmesi ya çatlak mı ne?!benim kv doğum edip eve geldiğimizde....
benimle uyusun ben ağlarsa gece getiririm dedi...ben sok
bi de hastahanede kızım ağladı...uyuyordum...duyuyorum ama doğum zor olduğundan ayıkamıyorum.....
yanındaki kadına...."ben versem emer mi acaba " diyo...
beni kaldırmak yerine kendi emzirecekmiş.....hey allahım....tabi o laftan sonra ayıkmam saniye sürmedi...
dediğim gibi boşver...
çocuğun senden soğumaz korkma ama mesafe koy kesin tavırlarla konuş...Esimin ailesi beni deli edecek birgun onlarin her dedigi dogru bizimki yalnis az once icmek icin su getirdiler zile basmayin cocuk uyuyor diyorum geliyorlar zile basiyorlar hep kendi bildiklerini yapuyorlar sanki ben cocuga bakmasini bilmiyorumki yok terlemis yok soyle olmus diyorlar surekli yanlarina alip çocuğuma bana karsi sogutuyorlar