Gelde sinir olma

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Esimin ailesi beni deli edecek birgun onlarin her dedigi dogru bizimki yalnis az once icmek icin su getirdiler zile basmayin cocuk uyuyor diyorum geliyorlar zile basiyorlar hep kendi bildiklerini yapuyorlar sanki ben cocuga bakmasini bilmiyorumki yok terlemis yok soyle olmus diyorlar surekli yanlarina alip çocuğuma bana karsi sogutuyorlar

Oncelikle uzulme lutfen. Hicbir cocuk annesinden sogumaz :) ne yaparlarsa yapsinlar cocukta anne kokusunu sesini arar. Ancak ben olsam ne zaman almak isteseler gider ellerinden alirdim. Onlar varken cocuk bakiyorum diye hicbir is yapmazdim. Cok sinir bir durum herseyi bildigini idda eden insanlarla yasamak ama sizde inat olun, isi delilige vurun :)

Size tavsiyem esiniz ailesinde uzak bir yere tasınmanız yoksa psikolojiniz bozulır.
Bu sorun tek caresi bu bence
Ne yaparsan yap bos
İmkanınız varsa tasının esinizi ikna edin böyle devam ederse cok sorun yasarsnız

Son düzenleme:
gülmekten kendimi alıkoyamadım.....
benimkiler her gördüklerinde aaaaaa bu zayıflamış diyorlar....istisnasız her seferinde....
takma bildiğini yap sdöylesin söylesin dursun...

Buraya yeni tasindik zaten dogum yapmadan once zor bela buraya getittirdiler ya iste annen izin vermiyor seni bize vermiyor uyuyor diyor surekli diyorlarda gercekten uyuyor yada karni acikiyor karnini doyuruyorum iste uyanik olsa babaannesiyle gezmeye giderdi dediler canlari ne isterse onu yapiyorlar

Hiçbir çocuk ailesine karşı sogumaz öncelikle bu olumsuz dusunceleri aklınızdan çıkarın. Su durumda yapabileceğiniz en doğru şey mümkünse eger; bu insanlardan uzak bir yere taşınmak. Tasinamazsaniz da bir şekilde araya mesafe koymak. Gerekiyorsa icinizdeki tüm düşünceleri söyleyin, çocuğunuzu kendi bildiğiniz şekilde buyutebileceginizi ve karismalarindan rahatsız olduğunu açıkça beyan edin. Laftan anliyorlarsa dikkat ederler. Laftan anlamıyorlar da huzurunuzu bozacaginiza bir daha gorusmeyin olsun bitsin.

benim kv doğum edip eve geldiğimizde....
benimle uyusun ben ağlarsa gece getiririm dedi...ben sok
bi de hastahanede kızım ağladı...uyuyordum...duyuyorum ama doğum zor olduğundan ayıkamıyorum.....
yanındaki kadına...."ben versem emer mi acaba " diyo...
beni kaldırmak yerine kendi emzirecekmiş.....hey allahım....tabi o laftan sonra ayıkmam saniye sürmedi...
dediğim gibi boşver...

Bilmiyorum sevmeye gelince seviyorlar aglayinca hemen veriyorlar o zamanda avutun yok o zaman annesini istiyordur cocuk kizim yanimda oynar cekemezler isterler bende duruyor sonra veriyim diyorum o nasil laf duruyor diyotlar kucagada alistirdilar cocuk yerde durmazmis senin isin gucun yok aliyorsun kucagina seviyorsun sonra ne oluyor annesi baksın isi gucu yok ya

canım onlarddan bu anlattıklarını anlamalarını bekleme sen üzülürsün.... seni çok iyi anlıyorum inan ...su an yapacağın tek sey onları böyle kabullenip, onların isteklerini yapmamak...zamanla bırakırlar belki...

ayy 4 ay sonra başıma gelecekler gözümde canlandıı allah sana da bana da yardım etsin, biran önce ailelerin yanından taşınırız inş (amiiiiiinnnn Allahım)

Akşam çocuk ağlayınca ayy bugün uykusu bölünde böyle böyle oldu de

Şikayet etme ama eşine anlat

Bide hic durmuyor kuzim surekli kucagimda benimle ilgilen diyor ben disariya ciksam aglayip arkamdan geliyor

Bunun tek çözümü hiç çekinmeden duygularını paylaşmak ben sıkıntılarını bu şekildegiderdim.. İşte anne biliyorsun çocuklarım konusunda hassasim uykusunu lütfen bolmeyin çocuk da harap oluyo bende sıkıntı cekiyorum yada işte cocugum vaktini benimle gecirsin alissn bana eve almayın de bak mesela benimki 2 yasında bu zaman kadar toplanan 3 kere opmemistir çünkü benim oğlumun yüzü hemen yara olur bende her gittiğim yerde söylerum lütfen opmeyin diye ... Aynı şehirde yaşıyoruz 10 dk bensiz sadece bir kere gönderdim oda yarım saat açık ol deli desinler çocuğunu sakiniyp desinler sen rahat ol yeterli ..gerçi benim kesimde bu konularda benim gibi düşünülmektedir tepkisini ortaya koyar annesine de babasına da kim olursa olsun senin eşinin tavrını bilemem tabiki rahat ol deliye vur veremem de almayın de zilin kablosunu kopar ya gerekirse naptin derlerse öyle gerekiyordu dersin

ay inanmıyorum yok artıkkkkkkkk.....ne emzirmesi ya çatlak mı ne?!

çocuğun senden soğumaz korkma ama mesafe koy kesin tavırlarla konuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…