Gel-sende gel

canım sıkılıyor , çünkü yarın pazartesi,canım sıkılıyor evim çok kirli yapmam gereken bir sürü iş var ama halim .yok , canım sıkılıyor çünki oğlum asker onu çok özledim.canım sıkılıyor çünki arsız kızım dershaneye giderken kimbilir nereye atıpta bulamadığı çantası yüzünden ciyak ciyak bağırdı ofki ne of işte bir dokundun bin ah işittinarkadaşım.

Canıımm çoooooooooooook sıkılıyorrr çünkü bitanemiii,aşkımıı göreve gönderdimmmm 3 ay göremicemmmm :KK43:

:KK33:canım cok sıkılıyor cunku her pazarr kocam gozunu acıp kahvaltıdan sonra saat öğlen 2 ye kadar kahveye cıkıyor benide buguzel hafta sonnu canavar oğlumşla evde basbasa bırakıyorr

ben evde yalnizim ve disari cikmak istemiyorum.
cünkü ohooooooooooo yüzdeki kilari kamofle edecemde zaten bikmisim bu killardan birde onlarla ugrasmak telirtiyooooo:63:or.

canım sıkılıyor çünkü kocam bu pazarı evde belgesel izleyerek geçirmek istiyor,sabahtan beri bu 6.belgesel:84:

allammm benimdemi canım sıkıliii nedir bu güzelim pazar günü ben işyerindeyim ve amele bayramında çalışıyorum...:nazar:

canım sıkılıyor çünkü 1.5 aydır işsiz evde ev hanımı modunda dolaşıyorum....... pazar olmasından kaynaklı değil bu problemim yaniiiii:KK43:

X