Gel Gelinimm :)

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaslarımm
Benım dugunumee daha 4,5 ay var ama ben takıldım bu konuyaa
Cıkıs parcası ıcın ''Kenan Dogulu - Gelınım'' sectım sızce nasıl olurr?
Anfı tıyatrosu gıbı bır yer sectık kır dugunu olacakk...
Ben ılk basta soyle dusundum ne kadar mantıklı bılmıyorum ...Sarkı basladıgında damat merdıvenlerden ınecek ve merdıven basında benı bekleyecek taaa kı ''Gel gelınım gonlume gel vs....'' dıyene kadar ...Sonra ben sarkının o kısmı soylendıgınde ınecegım ama bu olmaz degıl mı Sarkıda cagrısım oldugu ıcn boylee dusundumm...
Ben ılla bu parca olsun ıstıyorum cok hosuma gıdıyor ama nasıl organıze edebılırım dans da edılmez kı neye baglanabılır hıc bılmıyorum ve bulamıyorum yardım eder mısınız banaa ?
Kafamdan atmak ıstıyorum bıraz panık yapım var daaa

Canım bende bu şarkıyı düşünmüyor değilim.

Bi arkadaşımız bu şarkı ile dans etmişti, tabi ki romantik bir dans parçası değil, bu yüzden dansta hareketli oldu, çok şık durdu, çok hoş oldu, bence gayet güzel olur...

Cıkısı nasıl duzenleyebılırz canım var mı bır fıkrın ?

nişanlının sesi güzelse eğer mekana birlikte el ele girerken
(yada güzel bir solist bulun nişanlında şarkıya eşlik etsin, çok seslilikte sesinin güzelliği yada çirkinliği aranmaz sanırım)
o da mikrofonla şarkının bu kısımlarını söylesin
sonra pistte gelince konukları selamlayın hoşgeldiniz vs. gibi
sonra da dans şarkınız başlasın ve dans edin.
nasıl :))

Hayrett bırısı cevap vermıs cok sagol fıkrın ıcın canım Ama nısanlım o heyecanlaa bunu kabul edecegını sanmıyorumm onu da zor durumda bırakmak ıstemem bende :)
Acaba dans sarkımız ne olsaa onu hıc dusunmedım bu sarkıyla gırerız o zaman pekı egılıp selamlamaktan mı soz edıyorsun onu anlamadım canım hanı sımdı duusnuyorum da aklıma yaratııcı hıc bırsey gelmıyor konu benım olunca

Son düzenleme:
Off aynı dert bendede var canım:):)Çok farklı kımsede olmayan bı muzık ıstıyorum bende ama bulamıyorum..Gelinim sarkısı gelınce çok hareketlı arkadasın dedıgı gıbı solıst falan soylerse yavas bı sekılde daha hos olabılır..

Bence kesinlikle başka şarkı seçmelisinz diye düşünüyorum.
Ben artık her düğünde klasikleştiğini düşünüyorum bu parçanın
Şahsen ben o kadar çok duydumki bir düğünde daha bu şarkıyı duymak istemezdim.

Arkadaslar sarkıının klasıklestıgını soyluyorsunuz da ben hıc duymadım duysam da fark etmez ben bu sarkıda cıkmayı cok ıstıyorum cok heves ettım nasıl cıksak ne yapsak o konuda fıkır ıstıyorum ben :26:

sarki cok güzel bence dansta edilir bu sarkiyla yani

aynen dediğin gbi yap tatlım harika olur sen sonradan çıkınca alkış kıyamet olur ortalık çokta güzel ve farklı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…