gel de delirme..cok kirildim..

Bende nefret ettim bugunden itibaren..

evet sigara içen ve iş yerinde sigaradan uzak durmaya çalışan bir personelle çalışmak zordur.ben içmediğim için rahatsız oluyorum kokusundan bile.amaaa sigara içmeyen bir personel aradıkarını en baştan belirtmemeleri hiç doğru değil.koca koca insanlar gel git yapmak zorunda mı?ben olsam bi şekilde o kişiyi şikayet ederdim.

Çok garip bi durum. Evet ilaç üretimi sonuçta, sizde sigara dumanı kokusu falan işi etkileyebilir diye içmeyen insan arıyor olabilirler, ama siz evde içerim demişsiniz. Böyle söyleyen çok kişi olduğundan her ihtimale karşı almamaları kendi tercihleri ama insan o zaman ilana yazar, ayrıca ilk mülakattan geçirmez baştan reddeder. Bide sırıtarak demiş ya deli midir nedir.

Nereye edicem ki ozel sirket..

Zaten piskinligine deli oldum ya en cok o kadar git gelden ziyade..

bu nedir ki ben yaşadıklaırmı anlatsam şok olursun,hayat yenı başlıyor
Aynen onu bile dusundum..daha nelerle karsilasicam her is gorusmesinde insanlarla tartismak zorunda kalmak degisik degisik taleplerinin olmasi..ama ilerleme var onceden zir zir aglardim simdi sesim titresr de catir catir konustum..daha neler gorcez ya..

Internet sitesine mi yazsam iletisime mesaj olarak.. kim takar ki..
iletişim kısmında numara vardır.ara ve operatöre şikayet için kiminle görüşebilirim lütfen beni herhangi bir yetkili kişiye aktarır mısınız?de yetkili ile görüşürken derdini sinirli olarak değil de daha sakin ama kararlı olarak konuş.gerekenin yapılmasını rica ediyorum.en çok beni üzen konu ise sorduğum soruya mantıklı bir cevap bile vermemesi ik değil de firmanın genel müdürü tavırlarıyla azarlar gibi konuşulmasıydı.ben ailemden bu şekilde bir terbiye almadım siz nasıl elemanlarla çalışıyorsunuz çok üzüldüm gerçekten falan de.

evet bazilarini soyledim zaten ama firma alman firmasi ki benim gorsutugum en ust duzey adamdi ben yine o adam denk gelirsem ne olucak ismini bile bilmiyorum..sinirden ogrenmeden ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…