Gectiğiniz yerde iz bırakan d&p parfümü?

yabanguluQ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
39
0
36
Konya
kızlar d&p den aldıgınız ve cok memnun kaldıgınız, gectiginiz yerde iz bırakan harika bi koku arıyorum...

Dior Hypnotic Poison & AMOR AMOR Tentation Femme bence en kalıcı ve en cok dıkkat ceken herkese hpos gelen kokular canım üstelik d&p denn alınanlar orjinalinden daha kalıcı ve yopgun oluyor.

Dior Hypnotic Poison & AMOR AMOR Tentation Femme bence en kalıcı ve en cok dıkkat ceken herkese hpos gelen kokular canım üstelik d&p denn alınanlar orjinalinden daha kalıcı ve yopgun oluyor.

teşekkür ederim canım.Dün birkaç çeşit baktım amor amor'ada bakmıştım ama kokusu güzel gelmedi yada benim tenimle uyuşmadı.femme de hoşuma gidiyor aslında başka önerilerin olursa fikirlere açığım

tenine gitmeside cok önemli canım ama söyle birseyde var tenıne en cok giden kokuyu sen alamıyorsun zaten baskasında hos gelıyor ama sankı sana hıc kokmuyormsnn gbı gelıyor.mesela bana 212 sexy cok ii gelıyor kokusunuda seviyorm baharat içeriyor.ama sıkarken resmen abdest alıyorum parfmle bana kokmuo cevredekılerde cok gzl koku ama cok sıkmsnsn dıolar:)

lacostun bi kokusu vardı çok fena kokusu var ,ama çeşidini bilmiyorum 2 3 çeşit olması lazımdi,siz gidince gösterirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…