Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

bir diğer anımda şu..,

• Fotograflarla Eski Anılar Yeni Düşler bölümüne natalie wood konusu açtım. resmini paylaşıyorum kadının devamlı. bu arada diğer penceredende bdv takip ediyorum. feci bir konu var. uçurumun eşiğine geldik diye..
  • neyse bir ara resim koymaya devam ederken alta bir baktım. ooo. bir yığın üye konuda.
  • aa dedim kadını ne çok seven varmış. ee güzel kadın nede olsa. neyse ben devam resim koymaya.
  • sonra bir ara koyduğum resimlere bakayım tekrar dedim ve demez olaydım.
  • ben habire bdvdeki o konuya natalinin resimlerini koymuyormuymuşum.:27:
  • ama o hararetli konuda ben en az 10 resim
  • koymuşum. tartışanlar yazanlarda çıt yok.:9:
  • herkes şokta ne mesaj yazıyorlar ,ne uyaran var.. millet şokla bu hatun kafayımı yedi napıyor diye bakıyor.demekki.:9:
  • neyse ben o hızla mune a mesaj yazdım. yetiş nolur resimleri sil. yanlış konuya resim koymuşum dedim..
  • neyseki mune onlinedı sildi resimleri.
  • kısaca; rezil olmuştum feci:)
:60::60::60:Süper hikaye:9:Çok güldüm :17:

bir diğer anımda şu..,

• Fotograflarla Eski Anılar Yeni Düşler bölümüne natalie wood konusu açtım. resmini paylaşıyorum kadının devamlı. bu arada diğer penceredende bdv takip ediyorum. feci bir konu var. uçurumun eşiğine geldik diye..
  • neyse bir ara resim koymaya devam ederken alta bir baktım. ooo. bir yığın üye konuda.
  • aa dedim kadını ne çok seven varmış. ee güzel kadın nede olsa. neyse ben devam resim koymaya.
  • sonra bir ara koyduğum resimlere bakayım tekrar dedim ve demez olaydım.
  • ben habire bdvdeki o konuya natalinin resimlerini koymuyormuymuşum.:27:
  • ama o hararetli konuda ben en az 10 resim
  • koymuşum. tartışanlar yazanlarda çıt yok.:9:
  • herkes şokta ne mesaj yazıyorlar ,ne uyaran var.. millet şokla bu hatun kafayımı yedi napıyor diye bakıyor.demekki.:9:
  • neyse ben o hızla mune a mesaj yazdım. yetiş nolur resimleri sil. yanlış konuya resim koymuşum dedim..
  • neyseki mune onlinedı sildi resimleri.
  • kısaca; rezil olmuştum feci:)

Ben bugünü hatırlıyorum :27::27::27:

hangi konuydu o canım ya,vajinusmus muydu neydi? topluca ahan da erkek üye buu diye üstüne gelmişlerdi.

o zaman ilk görmüştüm seni ne mantıklı bi erkek demiştim :9:

hadi yaaa mantıklı erkek üye ha :1:

Aslında geri dönerken ilk amacım absürd mesajlar yazayım, eğleneyimdi. Muhtemel onlara denk gelmişsindir.

oky şu stresli günüme neşe kattın valla sağ ol

camii olayından betermiş bu ama :27:

2009 yılında saç uzatma sevdam yüzünden buldum bu siteyi o ara sürekli saç uzatma topiklerinden çıkmıyodum sonra bu kadar şeyle uğraşmaktan vazgeçtim o topiklere uğramaz oldum ama siteden vazgeçmedim.neti açmışsam mutlaka kkda açıktır ama konulara pek yorum yapmam sadece okurum bu yüzdende hiç banım yok :32:bazı konulara sinir olduğum için dalga geçerek cevap yazmışlığım var ama yinede banı haketmemişim demekki:26: çok fazla yorum yapmadığım için samimi olduğum kimsede yok

Son düzenleme:
Madem ben banlanmadan actim konuyu, banlanmalarimdan devam edeyim. Bir gun bu siteyi nasil kesfettigimi anlaticam. Ikinci banlanmam (bippp bippp bipp) konusu ve bir uyeyle polemige girmemden olmustu. O uye hala buralarda birilerinin polemige girmesine ve banlanmasina sebep olur.

Ucuncu banlanmam:

Biri abisine uygun kiz bulamadigindan yakiniyordu. Butun kizlara da yollu demisti. Bak bak KK de kizlara yollu deme cesaretine bak...:9: Bende abisine talibim dedim, lakeoftears bana katildi ve bende talibim dedi. Hatta "ben yolsuzum" demisti bizim lake , ilahi lake. :60: London Buckingham palace'a gelince beni bulurlar diye devam etmistim. Geyik yapanlarin hepsi banlanmis ve konu ucurulmustu. :))

Karaca83 ordan yadigar arkadasimdir benim.
:16: lakeoftears da oyle.:16:

Son düzenleme:
Ben bir de fisli konuyu unutmuyorum.
Konu sahibinin doga olmasina da cok sasirmistim.
Onu da mlkctk ve micra farketmislerdi :)

Bu arada mlkctk de ui olmus.

kimi beğenmek için sabırsızlanıyordun ki,beni mi:9:

Tabi canim elbette seni. :9:

Ben bir de fisli konuyu unutmuyorum.
Konu sahibinin doga olmasina da cok sasirmistim.
Onu da mlkctk ve micra farketmislerdi :)

Bu arada mlkctk de ui olmus.

Onu hayal meyal hatirliyorum. Nasildi ya, anlatta hafizamiz tazelensin. :P

mlkctk niye gitti acaba belki geri gelir. Gelsin ya kimse gitmesin. :ssz:

Babasi ev almak istiyordu esi kabul etmiyordu
Suraya su kadar vs oduyorum demisti
Millet de cok harciyorsun diyince market fisinin fotosunu koymustu .
O nick thedoraydi sanirim,
sonra doga nickiyle bir soruyu cevaplayip geri silmis,
bunu da micra ve mlkctk farketmislerdi.

ilk kıymetlim patlıcan. benim banım ilkin patlıcandan geldi :51:

sormuştu üye; bissürü patlıcanlarım var kurutmak istiyorum napim dedi

dedim kaç tane patlıcanın var, pıt mune abla acımadı bastı banı :20::20:

o gün çok kayıp verdik zaten, yine böyle bir bayram arefesiydi öyle işte uçtuk gittik :10:

ikinci banımda ekonomik katkı sağlamaklı bi konuydu şu seks gömleği konusu :ssz:

istemiştimki kadın habire gömlek almasın insaniyet namına yardım ettim ama iyilikten güzellik doğmadı :14::14:

banladı mune hanım :47:

üçüncü banımın kıyısından döndüm

birine sivil moderatörüm ben, banlarım bak seni yapma böyle gibili şeyler dedim :ssz:

şikayet etmiş mune ye

beni tehdit etti moderatörünüze sahip çıkın filan demiş :22:

sivil moderatörüm demek ban sebebi biliyorsun dimi nihil dedi mune

yok bilmiyodum deyince banlamadı sağolsun :ssz:

Back