Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

ahada senle o zaman sürtüşmüşmüydük. eski oky feciymiş ya:)

sene 2008. kkyla tanışmam.
ilk sitem. üzun süre okudum yazmadım. dünyadan haberim yok.foruma giriyorum. bakınıyorum. sonra sağdaki bir yazı dikkatimi çekiyor. forumun en altında. okypete çıkış yap.sağ köşede. meğer çıkmak istersen oradan çıkacakmışsın. sonra öğrendim.:)
her o yazıyı görüşte ya kardeşim daha yeni girdim neden çıkartıyor beni siteden deyip çıkıyordum.
ama yine girişte yine o yazı.
ya dedim bu site neden beni istemiyor habire çıkartıyor.acaba sürelimi giriş. ee süreliyse dakka 1 gol 1 yeni girdim daha.
neyse sonunda baktım bir editör dolaşıyor sitede. zepp.
ona yazdım. neden çıkartılıyorum her girişte. konu okuyamıyorum dedim.
tabii bir üyenin bu kadar saftorik olacağını anlayamadı editör,anlayamadım sorununuzu dedi.
bende açıklayamayacağımı anladığımdan yazmadım. çıkmıyorum işte kk istediğin kadar çıkış yap yaz diye inatla direndim.
ve sonra bunun çıkış yapmak istersen oradan çıkacağını gösteren bir şey olduğunu anladım.
dip not.evet sarışınım:)

Son düzenleme:

Okypete siz ve böyle bir anı:)
Hiç zihnimde canlandıramadım:)
Ben siteye ilk girdiğimde sizi yeşil gördüğümden ulaşılmaz mevkilerde,bu sitenin yönetici kurulunda filan görüyordum:)
Hele hele mune abla ile kazen beyi resmen robot zannediyordum.Hiç sohbet etmezler sadece ayar verirler ve çıkarlar:)
Sonra bir geyik topiğinde mune ablanın güldürüklü komik birşey yazdığını gördüm..
Aaaa dedim muhabbet ediyooo
İşte o an cem yılmaz resmimi çekti,altına da 'muhabbet eden admin gören masum köylü' yazdı

gülmekten ölürsem sebebi sensin oky

Bende KK ile tanışma hikayemi yazağım ama bu aralar ota .oka ağladığım için öğle tatili olmasını bekliyorum.

sormayın kızlar feci safmışım. aklıma geldikçe bende çok gülüyorum. ama o zamanlar sinirimden delirecektim. korkuyordumda çıkmazsam beni siteden atarlar diye. çıkıyordum devamlı:)

Moral oldu bana da

Konu bandan açılmış diye bandan devam etmemiz gerekmiyor arkadaşlar. :)

Size yakın gelen diğer konuları da paylaşabilirsiniz.

Miskokulum örnek üyesin o zaman. Seni müzeye alalım.

ben de 2012 deyeni üye olmuştum.hiç bir şey bilmiyorum.adım sanım ayan beyan açık bir nick yazmışım.sonra facete açtığım bir sayfayı okuyun begenin dedim.KV ve tayfalarıyla ilgiliydi hatta onlara hakaretler yağdırdığım sayfaydı ki hala durur ve güncel tutmaya çalışırım.ne garip yorumlar yapılmıştı.

hele bir tanesini hiç unutmuyorum.kadın böyle birinin kızıyla kızım aynı okulda aynı sınıfta olsa ve çok iyi arkadaş olsa ben ne yaparım nerelere giderim demişti ciddi ciddi.

Ben de yazayım tanışma hikayemi...
Sene 2009 eylül ayı, zayıf olmama rağmen bir spor aşkıdır gidiyordu bende akşam spor sabah spor
Araştırma yaparken KK ya rastladım üye oldum.
Göğüs sıklaştırma bölümlerinde filan geziyorum devamlı bir fitlik bir zinde olma telaşı hey gidi.
Baktım küçük göğüslülerin birbirini motive etme alanları var.
Büyük göğüse laflar sayıyorlar iğrenç falan filan diye.
Başladım hayır öyle değil demeye, hepsinin moralini yerle bir etmişim.

Biri çıktı yahu 2 gr moralimiz vardı sayende alt üst oldu dedi.
O zaman çaktım da BDV ye yönlendim.
Hey gidi günler...

Cahilliğin yaşla başla okumayla ilgisi yok, ben hamile kalınca doğurulur sanan bir salaktım. Bebeğimin kalbinin durduğunu 2'li teste 2 gün kala kanamayla öğrenmiştim.

Sonrası malum google. Sürekli kalbi duran bebek, anne karnında kalbi duran bebek aratmaları beni KK ile tanıştırdı. Önce bebeğini kaybedenler bölümünde takıldım, sonra tüp bebek bölümüne. Haliyle banlanma mümkün değil. Konu doktordan geldim yuumrtam 10mm, rahim kalınlığım şu, polen mi yesem, arı sütümü içsem vs vs .

Gel zaman git zaman topiclerin birinde sohbet ilerledikçe acayip yakınlık hissettiğim biri oldu. O zamana kadar sanal ortam sanaldır benim için asla kimseye mail falan vermem, iletişime geçmem. Ama o ara KK'ya 2 gün erişilemedi. Erişildiği ilk gün mailimi attım ona bulunsun dedim. Oda telefon numaralarını verdi. Ama ne arıyoruz ve ne mail atıyoruz sadece duruyor. (hepsini yazsam sayfalar yetmezde kısaca)

Özelden yazışırken bir gün gerçekten dost olacağımız hissediyorum dedi, bende tanımasam bile seni seviyorum nasıl deme ama seviyorum dedim.

Birgün seni bir kahve içmeye davet etsem dedi, araya hastalıklar vs girdi 2 ay sonra kahve içtik.

Sonra mı :))) Sonrası o benim canım, herşeyim, dostum, kardeşim, hayat yoldaşım oldu. 30 yıllık arkadaşlarım, tüm dostlarım bir yana, o bir yana oldu. Biz herşeyden öte hayatı paylaşmaya başladık. Şu anda diyoruz ki birbirimizi tanımadan yaşasaydık hayatımızda ne büyük eksiklik olacakmış.

Hep derim bana birşey olursa çocuklarım babasının değil teyzesinindir. Ve onun bıdığının saçının teli için canımı veririm.

Binlerce üye, sanal ortam ve biz gerçekten mucize. Allahım nazarlardan korusun. O yüzden rüyalarımda bile kazen'e teşekkür ettim böyle bir siteyi kurdu diye.

Uzunca süre girmedim. O yaşananları unutmaca iyi geldi.

Dönüşüm BDV ile oldu ve gelsin banlar

Herhalde ilk banımda, "kayınvalide, gelin işteyken evi temizleyip, alışverip yapıp yemek yapıp gidiyormuş "

Bu arada Kadiş, o cami önünde bekleme işine tam ben yazıyordum niye cami önü diye sen benden önce yazdın

Son düzenleme:

ya acayip güldüm buna hahaha çok yaşa e mi

ben henüz banda siftah yapmadım. ama 3-4 kere uyarı almıştım mune' den. birinde carrie' nin paylaştığı hülya koçyiğit konulu filmi ( biraz değişik bir film malum :) onun linkini dağıtmaktan, diğerinde amerikada yaşayan bir üye eşine yazılan bir uzakdoğulu kızın facebook profilini bana yollamış topiğinde de yazmıştı sonra tabii isteyen isteyene bayağı bi dağıtmıştım o linki 2-3 gün. üçüncüsü de cüppeli ahmet hocaefendi (!) ile ilgili bir konuydu siyaset bölümünde. bunlardan uyarı almıştım

can dostu dediğin kişi o mu canım? ne şanslısınız ikinizde

hatırlıyor musun seni erkek sanmışlardı bi konuda

keşke sen yazaydın camii yi bende rezil olmamaydım tüm kk ya

seni neden sevdiğimi buldum ben; beynimiz aynı çalışıyor

Evet bir çok kere bahsettiğim kişi, bu.

Hahahha ilk mesajlarda hep erkek sanmışlardı.

Canım benim sağolasın.

Evet bir çok kere bahsettiğim kişi, bu.

Hahahha ilk mesajlarda hep erkek sanmışlardı.

Canım benim sağolasın.

hangi konuydu o canım ya,vajinusmus muydu neydi? topluca ahan da erkek üye buu diye üstüne gelmişlerdi.

o zaman ilk görmüştüm seni ne mantıklı bi erkek demiştim

bir diğer anımda şu..,

• Fotograflarla Eski Anılar Yeni Düşler bölümüne natalie wood konusu açtım. resmini paylaşıyorum kadının devamlı. bu arada diğer penceredende bdv takip ediyorum. feci bir konu var. uçurumun eşiğine geldik diye..
  • neyse bir ara resim koymaya devam ederken alta bir baktım. ooo. bir yığın üye konuda.
  • aa dedim kadını ne çok seven varmış. ee güzel kadın nede olsa. neyse ben devam resim koymaya.
  • sonra bir ara koyduğum resimlere bakayım tekrar dedim ve demez olaydım.
  • ben habire bdvdeki o konuya natalinin resimlerini koymuyormuymuşum.
  • ama o hararetli konuda ben en az 10 resim
  • koymuşum. tartışanlar yazanlarda çıt yok.
  • herkes şokta ne mesaj yazıyorlar ,ne uyaran var.. millet şokla bu hatun kafayımı yedi napıyor diye bakıyor.demekki.
  • neyse ben o hızla mune a mesaj yazdım. yetiş nolur resimleri sil. yanlış konuya resim koymuşum dedim..
  • neyseki mune onlinedı sildi resimleri.
  • kısaca; rezil olmuştum feci:)

bende anı çok.
dana diye bir üye vardı.
o zaman eksi rep artı replerin ilk siteye konduğu günler. millet anlamaya çalışıyor.
rep olayı fecidir. bir eksilenirsin puabnların gider falan. artıdada artar.
güzelmiş ya. gelsemi keşke:)

neyse, bir geyik konusunda bunlardan bahsediliyor. nasıldır falan diye. eksi olunca noluyor vs.
dana yazdı bir arkadaşına. merak ettim seni eksiledim. eksi rep verdim. kusura bakma diye. mavrulamdı sanırım o üye.
kalakaldı bir süre sen beni eksiledinmi dedi. evet merak ettimde.dedi diğeri.
kızın puanlar indi tabii.neyse sağlık olsun demişti kız.
hey gidi rep olayı hey. ne replerdik replenirdik.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…