- Konu Sahibi KankamStyle
-
ahada senle o zaman sürtüşmüşmüydük. eski oky feciymiş ya:)İlk banımı 2010 da aldım. Makyaj topiğinde sürtüşmeden almıştım.
Okypete ben donut(artık üye değil.) o ara bu konuda aktifti. Gerçi ben oky ile donutun yanına bile yaklaşamazdım öyle ilginç makyaj fotoğrafları yüklerlerdi ki...
Sürtüşme konumuz da Adriana Lima idi hey gidi.
ahada senle o zaman sürtüşmüşmüydük. eski oky feciymiş ya:)
donutun üyeliği açılmış. ama girmiyor. facede görüşüyoruz.
sene 2008. kkyla tanışmam.
ilk sitem. üzun süre okudum yazmadım. dünyadan haberim yok.foruma giriyorum. bakınıyorum. sonra sağdaki bir yazı dikkatimi çekiyor. forumun en altında. okypete çıkış yap.sağ köşede. meğer çıkmak istersen oradan çıkacakmışsın. sonra öğrendim.:)
her o yazıyı görüşte ya kardeşim daha yeni girdim neden çıkartıyor beni siteden deyip çıkıyordum.
ama yine girişte yine o yazı.
ya dedim bu site neden beni istemiyor habire çıkartıyor.acaba sürelimi giriş. ee süreliyse dakka 1 gol 1 yeni girdim daha.
neyse sonunda baktım bir editör dolaşıyor sitede. zepp.
ona yazdım. neden çıkartılıyorum her girişte. konu okuyamıyorum dedim.
tabii bir üyenin bu kadar saftorik olamayacağını anlayamadı editör,anlayamadım sorununuzu dedi.
bende açıklayamayacağımı anladığımdan yazmadım. çıkmıyorum işte kk istediğin kadar çıkış yap yaz diye inatla direndim.
ve sonra bunun çıkış yapmak istersen oradan çıkacağını gösteren bir şey olduğunu anladım.
dip not.evet sarışınım:)
ilk sitem. üzun süre okudum yazmadım. dünyadan haberim yok.foruma giriyorum. bakınıyorum. sonra sağdaki bir yazı dikkatimi çekiyor. forumun en altında. okypete çıkış yap.sağ köşede. meğer çıkmak istersen oradan çıkacakmışsın. sonra öğrendim.:)
her o yazıyı görüşte ya kardeşim daha yeni girdim neden çıkartıyor beni siteden deyip çıkıyordum.
ya dedim bu site neden beni istemiyor habire çıkartıyor.acaba sürelimi giriş. ee süreliyse dakka 1 gol 1 yeni girdim daha.
tabii bir üyenin bu kadar saftorik olamayacağını anlayamadı editör,anlayamadım sorununuzu dedi.
bende açıklayamayacağımı anladığımdan yazmadım. çıkmıyorum işte kk istediğin kadar çıkış yap yaz diye inatla direndim.
ve sonra bunun çıkış yapmak istersen oradan çıkacağını gösteren bir şey olduğunu anladım.
Konu bandan açılmış diye bandan devam etmemiz gerekmiyor arkadaşlar. :)
Size yakın gelen diğer konuları da paylaşabilirsiniz.
Miskokulum örnek üyesin o zaman.Seni müzeye alalım.
tabii bir üyenin bu kadar saftorik olacağını anlayamadı editör,anlayamadım sorununuzu dedi.
Cahilliğin yaşla başla okumayla ilgisi yok, ben hamile kalınca doğurulur sanan bir salaktım. Bebeğimin kalbinin durduğunu 2'li teste 2 gün kala kanamayla öğrenmiştim.
Sonrası malum google. Sürekli kalbi duran bebek, anne karnında kalbi duran bebek aratmaları beni KK ile tanıştırdı. Önce bebeğini kaybedenler bölümünde takıldım, sonra tüp bebek bölümüne. Haliyle banlanma mümkün değil. Konu doktordan geldim yuumrtam 10mm, rahim kalınlığım şu, polen mi yesem, arı sütümü içsem vs vs .
Gel zaman git zaman topiclerin birinde sohbet ilerledikçe acayip yakınlık hissettiğim biri oldu. O zamana kadar sanal ortam sanaldır benim için asla kimseye mail falan vermem, iletişime geçmem. Ama o ara KK'ya 2 gün erişilemedi. Erişildiği ilk gün mailimi attım ona bulunsun dedim. Oda telefon numaralarını verdi. Ama ne arıyoruz ve ne mail atıyoruz sadece duruyor. (hepsini yazsam sayfalar yetmezde kısaca)
Özelden yazışırken bir gün gerçekten dost olacağımız hissediyorum dedi, bende tanımasam bile seni seviyorum nasıl deme ama seviyorum dedim.
Birgün seni bir kahve içmeye davet etsem dedi, araya hastalıklar vs girdi 2 ay sonra kahve içtik.
Sonra mı :))) Sonrası o benim canım, herşeyim, dostum, kardeşim, hayat yoldaşım oldu. 30 yıllık arkadaşlarım, tüm dostlarım bir yana, o bir yana oldu. Biz herşeyden öte hayatı paylaşmaya başladık. Şu anda diyoruz ki birbirimizi tanımadan yaşasaydık hayatımızda ne büyük eksiklik olacakmış.
Hep derim bana birşey olursa çocuklarım babasının değil teyzesinindir. Ve onun bıdığının saçının teli için canımı veririm.
Binlerce üye, sanal ortam ve biz gerçekten mucize.Allahım nazarlardan korusun. O yüzden rüyalarımda bile kazen'e teşekkür ettim böyle bir siteyi kurdu diye.
Uzunca süre girmedim. O yaşananları unutmaca iyi geldi.
Dönüşüm BDV ile oldu ve gelsin banlar
Herhalde ilk banımda, "kayınvalide, gelin işteyken evi temizleyip, alışverip yapıp yemek yapıp gidiyormuş "
Bu arada Kadiş, o cami önünde bekleme işine tam ben yazıyordum niye cami önü diye sen benden önce yazdın
can dostu dediğin kişi o mu canım? ne şanslısınız ikinizde
hatırlıyor musun seni erkek sanmışlardı bi konuda
keşke sen yazaydın camii yi bende rezil olmamaydım tüm kk ya
seni neden sevdiğimi buldum ben; beynimiz aynı çalışıyor
Evet bir çok kere bahsettiğim kişi, bu.
Hahahha ilk mesajlarda hep erkek sanmışlardı.
Canım benim sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?