Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

Kızcağız bize selam verdi, çekim gücümüze dayanamayıp kendini BdV ye attı.:9:
Yazık oldu Süleyman efendi ye:5:

sizinle arkaaşlık edenlerin hali ortada
artık slm bile vermiyorum ben
bak son banım nuh nebiden kalma bu sayede:21:
edit:birazdan banlanırsam bu topiğe abdest aldırın sirke neyin dökün vasiyetimdir

:kkk:
sizinle arkaaşlık edenlerin hali ortada
artık slm bile vermiyorum ben
bak son banım nuh nebiden kalma bu sayede:21:
edit:birazdan banlanırsam bu topiğe abdest aldırın sirke neyin dökün vasiyetimdir

He ya, farkettim.
Hiç potansiyel kalmamış sende, bende yaşlanmana bağlıyordum:25:demek bizdenmiş:27:
Bugün çok geldin sen buraya, birazdan BdV ye açılalım sennen.:27:

nazlma kullanıcısından alıntı
Cok guzel konu.bende 2011 aaralikda uye olmusdum.iyikide olmusum.bu qurbet ellerine yalniz olmadigima hissettiren arkAdasliklar kurduk.
Hic banlanmadim.bazi konularda disimi sIkArakda olsa mudahele etmedim.ve cok taninmadan sessiz sedasiz izledim sizler

allah başka dert vermesin :60: keşke başka birşey yazsaymışsın, saatine gelmiş :60:

Bende buna çok güldüm.sessiz sedasız derken gitmiş ne ağız varmış yazık.Dönüp bakıcam yazdıklarına neden gitmiş.
Ousun hikayeside çok komikmiş ben onu kaçırmışım.
Uzun zamandır buradayım boş vaktim çok epeyce bir saatimi KK
de geçiriyorum.Çok okuyorum az yazıyorum.Hiç arkadaşım yok.Ama epeyce takip ettiğim
sevdiğim gizli hayranları olduğum kişiler var.
Bir kere banlandım.Sebep
Üyenin biri konu açmış eşimin her gece cindel isteklerinden bıktım bana yaklaşmasını istemiyorum yazmış.
Bende sarımsak ye kokarsın tiksinir yaklaşamaz manasında birşeyler yazdım gülücükler koydum.Bence ciddiydim aslında
ama birilerine komik gelmiş kiblenmişim. .:1::1: İtiraz ettim ama işe yaramadı 1 gün mapus damında kaldım.Don falan getirende
olmadı.KK sağolsun :kkk::kkk:

Epey oldu canım.
Seni hiç hatırlamıyorum, olsan hatırlardım ama , mutlaka kavga ederdik senle:41:
Misal benim bu forumda tek tahammül edemediğim insanla sorunlarım o topikte başladı, halada devam ediyor.:9:

Aynen ben de o topikten sonra KK`yi daha cok kullanmaya baslamistim ve arkadas edinip (yani sizleri :16:) , sirf o arkadaslar icin
KK`ya girmeye baslamistim. :16:

Aslinda hala da öyle :)

Yanlış hatırlıyorsunuz kızlar :)
İlk birbirimizi tanıdığımız konu terör konusu idi.
(İlk atışmalar da orda başlamıştı parkonnnnnnnnnn :) )
Aynı hafta içerisinde kürtaj konusu açılınca ordan devam etmiştik :1:

Parkon orjinalliğini koruyor da Lambro ile ben biraz evrim geçirdik :34:

Ama kadesayı bu konulardan da önce tanıdım ben :D

Son düzenleme:
Yanlış hatırlıyorsunuz kızlar :)
İlk birbirimizi tanıdığımız konu terör konusu idi.
Aynı hafta içerisinde kürtaj konusu açılınca ordan devam etmiştik :1:

Parkon orjinalliğini koruyor da Lambro ile ben biraz evrim geçirdik :34:

Ama kadesayı bu konulardan da önce tanıdım ben :D

Evet o iki konu çok yakın zamanlardaydı diymi.
İyikide açılmışlar:))
Bende kadesayı daha önce tanımıştım.
Hatun kendini herkese tanıtmış:))

:kkk:

He ya, farkettim.
Hiç potansiyel kalmamış sende, bende yaşlanmana bağlıyordum:25:demek bizdenmiş:27:
Bugün çok geldin sen buraya, birazdan BdV ye açılalım sennen.:27:

yaşlandım tabisi senin kadar olmasada 1 yaş daha yaşlandım geçen:5:
napayım sevmediğim insanlar var etrafta burda kimse yokken takılayım azıcık :P
bdv değilde gebelikte biri yine erkek arkadaşımdan hamile kalmışmıyımdır
diye sormuş..
ultrasonu çalıştırdım ısınsın bakıcam burdan hamilemi değilmi :P
zor tuttum yazmamakiçin her an munenin nefesini ensemde alabilirim
iftarda da sarımsaklı bişey yediyse hepten:25::27:

nazlma kullanıcısından alıntı
Cok guzel konu.bende 2011 aaralikda uye olmusdum.iyikide olmusum.bu qurbet ellerine yalniz olmadigima hissettiren arkAdasliklar kurduk.
Hic banlanmadim.bazi konularda disimi sIkArakda olsa mudahele etmedim.ve cok taninmadan sessiz sedasiz izledim sizler

Bende buna çok güldüm.sessiz sedasız derken gitmiş ne ağız varmış yazık.Dönüp bakıcam yazdıklarına neden gitmiş.
Ousun hikayeside çok komikmiş ben onu kaçırmışım.
Uzun zamandır buradayım boş vaktim çok epeyce bir saatimi KK
de geçiriyorum.Çok okuyorum az yazıyorum.Hiç arkadaşım yok.Ama epeyce takip ettiğim
sevdiğim gizli hayranları olduğum kişiler var.:37:
Bir kere banlandım.Sebep
Üyenin biri konu açmış eşimin her gece cindel isteklerinden bıktım bana yaklaşmasını istemiyorum yazmış.
Bende sarımsak ye kokarsın tiksinir yaklaşamaz manasında birşeyler yazdım gülücükler koydum.Bence ciddiydim aslında
ama birilerine komik gelmiş kiblenmişim. .:1::1: İtiraz ettim ama işe yaramadı 1 gün mapus damında kaldım.Don falan getirende
olmadı.KK sağolsun :kkk::kkk:

Sarımsak çok akıllıcaymış aslında:60:
Çok hoş ya:60:

yaşlandım tabisi senin kadar olmasada 1 yaş daha yaşlandım geçen:5:
napayım sevmediğim insanlar var etrafta burda kimse yokken takılayım azıcık :P
bdv değilde gebelikte biri yine erkek arkadaşımdan hamile kalmışmıyımdır
diye sormuş..
ultrasonu çalıştırdım ısınsın bakıcam burdan hamilemi değilmi :P
zor tuttum yazmamakiçin her an munenin nefesini ensemde alabilirim
iftarda da sarımsaklı bişey yediyse hepten:25::27:

:25::25:
Çok sıkıcı olmuşsun sen:25:
Nerde o eski bade, :19:
Git seyyahın kafasını ütüle sen:24:
Yada elimi tut gebeliğe gidelim:4:

:25::25:
Çok sıkıcı olmuşsun sen:25:
Nerde o eski bade, :19:
Git seyyahın kafasını ütüle sen:24:
Yada elimi tut gebeliğe gidelim:4:

sıkı bade iyidir iyi miss gibidir
dettt kafan ütülendiyse yazma kardişim
seyyahın kendine hayrı yok gri gri dolanıyo
gitmem ben gebeliğe çok pis yazarım uı olurum
sende mutluluktan ölürsün

Saten gömlek konusunda banlar havada uçuyor.Süper yorumlar var.İlerde bu topikde
gelip anlatırlar artık :1::1::1:

güzel bir topik olmuş tşk ederim..

bu aralar gülmeye çok ihtiyacım vardı ve sesli olarak kahkahalar patlattım ardarda ous ve cami olayına özellikle Allah sizden razı olsun kızlar.

ben çok eski bir üyeyim aslında:ssz: 2005te ne için üye olduğumu hatırlamıyorum ama siteyi bulunca üye oldum ve çıkamadım tabiki :9: sonra derslerime engel diye sınıfımı geçemicem bu gidişle diye iptal ettirmiştim..sonuç yine uzadı okul yine alttan derslerim vardı meğerse suç kkda değil benim kendi tembelliğimdeymiş :27::4: o zamanlar kk çok değişikti dini konularında ait olduğu bi alt forum vardı .ve hergün her dakka kavga çıkardı eski üyeler bilir.. cinsellik konusuna siyh renge sahip olanlarda yazabiliyordu .. protesto köşesi vardı bide.. en çok banı ordan yemiştim zaten.. avatarımızın yanındaki kalpler yerine yeşil kutucuklar vardı rep deniyordu :) yeşilse olumlu repler..kırmızıysa olumsuz eksi repler çoğunlukta demekti.. ve bu rep yüzünden bile savaşlar çıkardı :53: şimdiki kk çok ama çok iyi önceden bildiğiniz çete savaşları olurdu sanki ve tehditler dışarda yakalarsam tarzı... şimdide olacaktır illaki arkadaş arkadaşı tutar genelde ama o zamanlar pek fenaydı kısaca.. ben kazeni o zamanlar kadın sanıyordum hatta :27::27::9:

2.üyeliğimde evlilik,çeyiz vs konulara ilgim olmuştu o nedenle üye olmuştum.. (üye olma tarihini hatırlamıyorum ama) ilk banımı sanıyorum bdvden almıştım:1: eşimin mesleğiyle ilgili bir topikte bir kavga çıkmıştı o zaman devreye kazen gelip halinize şükredin gibi bi laf etti acayip sinir olmuştum adama :23: sonrada hiç bişey yokken bana ban vermişti yine günlükte hemde :47::47: 15 dklık kadarda olsa site onun diye iyi artık demiştim :23::23::19: zıtlaştığımız bir konuda birbirmize çok ağır şeyler söyledik benimkisi okadar ağır değildi (herkes kendine göre haklıydı aslında tabii ben bu durumda tamamen sütten çıkma akkaşıkta değildim şimdi adaletli ve adil olmak gerekirse)ama onun söylediklerini asla unutmuyorum,unutmucamda:47::47: sonra ben bu 2.ci üyeliğimide iptal ettirdim ve bidaha gelirseeeeemmm nollliiimmmm dedimmm...sanki başka kadın sitesi yok gider oraya üye olurum kendini bulunmaz hint kumaşı sanan dedim :41:

bu 3.üyeliğimde de tükürdüğümü yalamış biri olarak yazıyorum şimdi. bebekti, tüp bebekti vs konularında gooogleden bişi yazıyorum hop burası çıkıyor..diğer başka kadın sitelerinede üye oldum ancak bu kk gibi aktif değillerdi :50: bişey soruyorum 1 ay sonra cvp geliyor falan :35:her ne kadar sinir gıcık uyuzda olsam adam güzel site yapmış şimdi hakkını yemeyeyim.. Allah razı olsun diyorum tüm içtenliğimle özellikle son zamanlarda tüp bebekte devletten daha kapsamlı bir yardım için ben ve benim gibi olanlara ön ayak olduğu için.. bu nedenle bazen ona karşı yumuşamış hissediyorum kendimi
:1: aslında iyi biri yaa diyorum :17: insallah gönlünden geçen biriyle evlenir ve bir kız evlat sahibide olur :nazar:

sağlık sorunumu (bebek için) memleketimde özel bir hastanede yaptırmıştık annem sağolsun karşıladı masrafları ama inanmak istememiştim bide devlet olsun bakalım aynımı çıkacak sonuçlarım dedim ve maalesef aynı çıktı :6:ne diyordum konuyu dağıtmıyım .. heh bu 3. ve sooon olur umarım üyeliğim :23::4: mune vermişti cezamı gebelikte bir üyeyle atışmıştım ,,üye illaki erkek bebek istediğini dile getiriyordu bende hayırlısını dile bak benim erkek çocuklarım oluyor ama dnamda bozukluktan dolayı düşüyorlar ,kızım olsa düşmez yazdıydım halbukisi yaz çık demi nedense inatlaşmak cazip gelmişti konu sahibiyle :4: konu öyle bi yere geldiki eğitimli eğitimsiz muhabbetine döndü :))) konu sahibi avukatmış,bana ilkokul mezunusun bide yaylan konumdan diyordu bende inat etmişim ne diye çıkacakmışım.. ikinciside gezi parkındandı muneden yedim gene :1: kızmıştım ilk ama görevini yapıyor sonuçta o da.. hatta ben başka bişeyden yemişim banı ozaman :9: neyse geçti gitti daha harcamamayım banlarımı diyerek konuya bidaha uğramadım zaten.

aboo pek çok yazmışım :4: 3 üyelik olunca böyle oluo işte :37::30:

2006 yılında evlendim :123:1 yıl bebeğim:emir_bebek: olmayınca dr gittik sonra dr tüp bebekten başka çareniz yok normal yolla bebeğiniz olmaz dedi:14::14::14:

o zamana kadar tüp bebeği duyuyorum:25::25: ama anlamını ,nasıl bişey olduğunu :26::26:bilmiyorum.

internete giripte tüp bebek yazdığımda hooop :10::10:kendimi kadınlar kulübünde buldum hep:9:

sürekli ziyaretçi olarak takip ettim :53::53::53:siteyi çok beğendim çok şey öğrendim kk :kkk::kkk:dan
daha sonra 2011 yılında üye oldum... ilk bir yıl ziyaretçi olarak devam ettim takip etmeye üye olduğum halde bi kaç kez girdim tüp bebek bölümlerinde soru sordum:44: hiç cevap gelmedi geldiysede ben göremedim:53::53:

ben o zamanlar kk :kkk:yı sadece tüp bebekten ibaret sanıyodum ama:17::17:

daha sonra öğrendikçe bdv yi buldum bi kaç kez yazdım diğer tartışmalı konulara yazanlara bakıyodum banlanıyolar renkleri gri oluyo:1::1:
bdv de yengesini kıskandığı için sürekli konu açan bi KEMANCI vardı bigün yine sacma bi konu açmış :27::27: üyelerden birinin yorumuna çok güldüm :1::1:ve şu smileyi yaptım :60::60::60::60::60::60:yapmaz olaydım ertesi günü bi uyandım kk kolik oldum ya bi baktım:53::53::53: o da ne bende gri :4::4:olmuşum MUNE benide banlamış:52::52::52::52::52:
o günden sonra bdv ye girdim ama yorum yazmadım:1::1: MUNE nin banı:17::17: korkuttu beni :30::30::30:
KAZENİ de kaç ay boyunca kadın:37: sandım hep daha sonra öğrendim kadınlar kulübünün kurucusu bi erkekmiş:51::51::51:
kadınlar kulübü bana çok şey öğretti iyi var iyiki kurulmuş şimdi sabah gözümü açınca ilk işim kk :kkk::kkk:ya girmek .
eşim de öğrendi artık:17: diyo ki koş koş kk :kkk::kkk:dakiler seni bekler:27::27::27:

Son düzenleme:
çok güzel burası:32:

anılarım canlandı:31:

kursa gidiyordum ve netten örnekler bakarken sürekli kk çıkıyordu karşıma.üye oldum ama o ara babamı kaybedince bir kaç ay giremedim.sonra bir başladım bir daha çıkamadım:27:

ne güzel günlerdi.o zamanlar 40+topiğimiz vardı ve hep orada vakit geçiriyorduk.çok güzel arkadaşlıklar edindik.şu anda bir çoğuyla faceten görüşmeye devam ediyoruz.çıtır ablamla da orada tanıştık.tabii çıtır abla hikayem de çok hoştur.onu da anlatayım;

geyikte sürekli sohbetteyiz ve abladan gitti konu.bir ablam olmasını çok istediğimi söyledim ve o zamanlar başka bir niki olan hanım'a yakınlık duyduğum için yaş farkımız az ama ablam olurmusun dedim.o da tabiiki dedi.o ara resim koydu aman allahım:53:ne ablası ben daha büyük gözüküyorum o çıtır mı çıtır bir hatun.:60:

ben senelerdir KK'dayım.senelerce ban yemedim.geçen sene 2,5 ayda 3 ban yedim:1:
ama en komik banım yılbaşından bir gün önceydi.konuya yorumlarımı yapıp çıkmıştım ve 2 gün giremedim.misafirlerim vardı.neyse siteye girince ban yediğimi gördüm.açılmıştı bile:1:

Son düzenleme:
egem abla seni ilk gördüğüm anda sevmiştim ben nedense,meğer isim ortaklığımız varmış o çekiyomuş :)

parkon seninle ilk açtığın konuda karşılaşmıştık ve ben seni biraz yolmuştum o zaman pek pıtırcık değildim zannımca :27:

ama belloşumu hiç unutamıyorum bana taciz msjları atıyodu çok zenginim güzelim diye kıza bi msj attım sonra bi daha yaklaşmamıştı bana :9: ama ben hala aramızda olduğunu düşünüyorum :ssz:

beyaz türktü anamgiller bubamgiller diye konuşmayın derdi ama türkçeyi katlederdi,misal annesiyle demesi gerekirken annesinle babasınla derdi :9:

Son düzenleme:
İlk hatta tüm banlarımı konuyu geyiğe çevirmekten yemiştim :19:

İlk ceza aldığımda yöneticilerden mesaj gelmiş ' Üzgünüz şu şu sebepten ceza aldınız :( ' diye
Ben cezam bitinde gördüm tabi
Bana özel bi mesaj sandım
' Önemli değil, zaten göze alarak yazmıştım. ' diye cevapladım :27:

İlk banımı 2010 da aldım. Makyaj topiğinde sürtüşmeden almıştım. :27::27::27:
Okypete ben donut(artık üye değil.) o ara bu konuda aktifti. Gerçi ben oky ile donutun yanına bile yaklaşamazdım öyle ilginç makyaj fotoğrafları yüklerlerdi ki...
Sürtüşme konumuz da Adriana Lima idi hey gidi. :8:

Back