Geçmişten Bugüne Kadınlar Kulübü

Ha ha tam ustune bastin Sevde :)
Korle yatan sasi kalkar misali esimden bana da bulasti
iyi mi:)

Ama gerçekten komik bir film:)
Her repliği ayrı olay..
Örn; Baba aküyü çalmışlar.Kaputu açmışlar,aküyü almışlar.Hayır kaputu açdınız bari aküyü almasaydınız:9:

Rengina şekerportakalının konusu çok acayipti.
Çünkü 2-3 ay öncesinde de sevgilşsinin kanser olduğunu , tedavisini falan anlatıyordu.
Sonra gelip bende kanserim deyince ben zaten inanmamıştım o konuya.

evet o üyenin kanser olmadığını ben,narmik,juno,seyyah falan anlamıştık ama onu konuya yazsak kesin parçalarlardı bizi,o yüzden gerçek ortaya çıkana kadara sustuk..meleknaz sanırım ortaya çıkarmıştı,yani sorularıyla onun 2.üyeliği olduğunu ortaya çıkarmıştı..

e ona bakarsak yürüyemediğini tekerlekli sandalyede olduğunu söyleyip ama öyle olmadığını anladığımız bir üye vardı hatta bunun 2.ve 3.üyeliği daha vardı.

:1

He ya, kadesa:25:
O gün peşime takıldı, bi daha ayrılmadı:5:

bende seni seviyorum kuzum :)

O konuda çatlak bade yüzünden hepimiz banlanmıştık:ssz:
Durduk yere ousunun pazar maceralarını anlatmaya başladıydı:9:
Hatta kadiş ve piskolata banlandı, badeyle ben 1 saat sonra banlanmıştık:14:eziyet çeke çeke.:5:
Düşün kaç kişiyi yanında görürdüyse bade hatun , munenin banlaması tam bir saatini almıştı :9:

:60: evet evet pazar macerası yüzünden gitmiştik :60:

Bu forumda beni en çok etkileyen konu ve karakter Karadutşarabı adlı üye ve konusu idi.
Bir insan bu kadar mı güzel yürekli, bukadar mı Olgun olur.
Üvey oğlundan oğlum diye bahseder onunla ilgili konular açardı.
En son kocasının kendini aldattığını öğrenmişti ve oğlumu nasıl görümcem diye panikteydi:14:
Çok üzülmüştüm.
O konuda birkaç fake diyen üyeye kızıp bir daha gelmedi.

çok merak ediyorum o kız ne oldu, nasıl üzülmüştüm bir insan eşinin oğlunu bu kadar mı sever. gece korkunca yanımda yatıyor falan demişti hatta çok etkilenmiştim o konudan.

bir şekerportakalı diye üye vardı
az önce kanser olduğumu öğrendim başlıklı bir konuydu ne dualar etmiştik meğer fakeymiş. nasıl kanser olduğunu yazdı sırf alay etmek adına anlayamamıştım ne kadar üzülmüştük oysa.

bir de yaşı büyük bir bayan vardı beni en çok etkileyen konuydu açtığı.
sizinki de dert mi? bir de benim derdimi okuyun konulu topiği.6aylık ömrü kalmış meğerse kadının. dua etmek için toplanmıştı millet falan. sonrasında konu kapatıldı dua ile ilgili yazılmamalı diye
çok merak ediyorum ne oldu o kadın:26:

evet ben de o kadıncağızı merak ettim, hatta 40 gün bir yere gidip gelmişti ve iyiyim ilaçlarımı bıraktım demişti, ama birdaha yazmadı. inşallah düşündüğümüz şey olmamıştır da sadece girmeye zaman bulamamıştır. :50:

karadutşarabı'na büyük haksızlık yapılmştı..öyle bi millet olmuşuz ki kadın üvey oğlunu gerçek annesinden daha çok benimsiyor ve seviyor diye sahte damgası yemişti..kk ya küstü ve bir daha gelmedi..

:60: evet evet pazar macerası yüzünden gitmiştik :60:

çok merak ediyorum o kız ne oldu, nasıl üzülmüştüm bir insan eşinin oğlunu bu kadar mı sever. gece korkunca yanımda yatıyor falan demişti hatta çok etkilenmiştim o konudan.

evet ben de o kadıncağızı merak ettim, hatta 40 gün bir yere gidip gelmişti ve iyiyim ilaçlarımı bıraktım demişti, ama birdaha yazmadı. inşallah düşündüğümüz şey olmamıştır da sadece girmeye zaman bulamamıştır. :50:

inşallah dediğinz gibidir bence de:31:

2011de üye oldum.
O sıralar yana yana eski sevgilimden nasıl intikam alırım diye yazıyordum google a karşıma bu site çıkıyordu hep.
Vakit buldukça girdim o yüzden fazla yakalayamadım meşhur konuları:1:
2011de bu kadar fazla mıydı bilmiyorum ama bu sene bayağı arkadaşlıklar, gruplaşmalar var bense tek takılıyorum, aktif olamadım bir türlü, okuldu falan derken.
Genel olarak bu siteden hayata dair çok şey öğrendim, ilişkiler, erkekler, kaynanalar v.s. :40:
Kısacası severek takip ediyorum bu siteyi ama arada şu sözlük yazarlarının yazdıklarına rast geldikçe aşırı sinir oluyorum hatta kadınları resmen aşağıladıkları için kuduruyorum:47:
Ha bir de şu ous meselesini hep bir üyenin eşinin adı sanıyordum oğuz diye:1:
Öğrendim artık rahatça ölebilirim:27:

2011de üye oldum.
O sıralar yana yana eski sevgilimden nasıl intikam alırım diye yazıyordum google a karşıma bu site çıkıyordu hep.
2011de bu kadar fazla mıydı bilmiyorum ama bu sene bayağı arkadaşlıklar, gruplaşmalar var bense tek takılıyorum, aktif olamadım bir türlü, okuldu falan derken.
Genel olarak bu siteden hayata dair çok şey öğrendim, ilişkiler, erkekler, kaynanalar v.s. :40:
Kısacası severek takip ediyorum bu siteyi ama arada şu sözlük yazarlarının yazdıklarına rast geldikçe aşırı sinir oluyorum hatta kadınları resmen aşağıladıkları için kuduruyorum:47:

bende bıraz önceye kadar öyle zannedıyordum:1::1::1:yalnız değilsin:27:

zayıflama yarısmalarında zayıflayıp mezun olan bır üye daha sonradan acıklamıstı. meğersem erkekmiş.
kızlar sok olmustu bız senınle dertlestık arkadas olduk nasıl yaparsın bunu dıye.
çocuk fotolarını koymustu bayagı da zayıflamıstı.
kızlardan özur dılıyordu .:)

çok eğlendim :52::52::52:

2011de üye oldum.

al benden de o kadar
ama ben hala öğrenemedim,meraklardayım:52:

anlatıcam ama günahı size :)

şimdi diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye gelmiş.bunu gören başka bir arkadaş canım senin bu nicki almana nasıl izin verdiler ayıp değil mi biraz demiş.

ambitious da canım ne var ki nickimde,ingilizce şu şu anlama geliyor yazmış..

diğer arkadaş da ay kusura bakma ya,ben oğuz isimli bi eşin var ona kızdın da şey biti oğuz diye nick aldın sandım yazmış

tabii ambitious şoka girmiş

o günden sonra tüm kocişlere ous dmeye başladık

ay ağladım gülmekten :9::9::9:

Kadesa senin yazdigina ozel istek gelmis hahaha. :) Ismi oguz olan erkek arkadasiniz varsa yuzunuzun seklini merak ediyorum. :34:

Son düzenleme:
harika bir topik ya, şu ous olayına katıla katıla güldüm, hala da gülüyorum aklıma geldikçe yaa :1::1:

Kankam son günlerde nokta atışı konular açıyorsun , gözüm üzerinde :82:

Çok güzel olmuş yine :46:

anlatıcam ama günahı size :)

şimdi diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye gelmiş.bunu gören başka bir arkadaş canım senin bu nicki almana nasıl izin verdiler ayıp değil mi biraz demiş.

ambitious da canım ne var ki nickimde,ingilizce şu şu anlama geliyor yazmış..

diğer arkadaş da ay kusura bakma ya,ben oğuz isimli bi eşin var ona kızdın da şey biti oğuz diye nick aldın sandım yazmış

tabii ambitious şoka girmiş

o günden sonra tüm kocişlere ous dmeye başladık

Tüm sayfaları okuyacaktım ama buradan sonra koptum ben :60::60:

Ous u eşlere söylediğinizi biliyordum da , bu hazin ve anlamlı hikayesine bilmiyordum :52:

Bu arada ambitious girl ise o bir dönem aynı diyet takımındaydık onunla .

Kankam son günlerde nokta atışı konular açıyorsun , gözüm üzerinde :82:

Çok güzel olmuş yine :46:

Tüm sayfaları okuyacaktım ama buradan sonra koptum ben :60::60:

Ous u eşlere söylediğinizi biliyordum da , bu hazin ve anlamlı hikayesine bilmiyordum :52:

Bu arada ambitious girl ise o bir dönem aynı diyet takımındaydık onunla .

Cudi ile banlatin beni isterseniz. :9:

Masum bir ingilizce kelime ve onun sonunu hazirlayan KK uyeleri. :32:

Back