Gecmiste bobrek hastaligi gecirmis esim ve hamile kalamiyorum ilgisi var mi?

damlaaltan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
75
22
8
28
Kizlar esim dogdugunda ergenlige kadar bobrek rahatsizligi yasamis tedavi gormus ilaclarla. Tam anlayamadim ama protein sorunu mu ne varmis. Simdi cok sukur iyi 13 yasindan sonra gecmis 13 yil boyunca hep ilaclar ictim hep doktorlardaydim demisti. Bizim cocugumuz olmuyor acaba bu etkilemis olabilir mi? Doktordan randevu aldik haftaya sperm testi verecek tabi bende herseyime baktiracagim ama icimde kotu bir his var boyle bir durum yasayan var mi? Herseyin bir tedavis vardir degil mi Allah’in izni ile. Eslerinizde sperm sorunu olupta tedavi edilip hamile kalanlar biraz desteklerinize ihtacim var

Böbrek ile üreme sisteminin bir bağlantısı yok, benim eşimin de böbrek rahatsızlığı var. Varikoseli var ve tek testisi var ama çocuğumuz oldu çok şükür, böbrek hastalığının bir etkisi yok ama bundan emin olabilirsiniz

Ay insAllah ya aklima geldi acaba ondan mi olmuyor diye dusundum. Ya masAllah Allah sizlere bagislasin tedavisz mi oldu? Esimde bir sorun cikarsa yada bende sorun cikarsa tedavi surecini simdiden dusunuyorum yipratici ne kadar olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…