Gecmiste aldatilgimin acisini atamiyorum

Cok dogru söylediniz. Evlilik düzelsin diye cocuk yapmak, batan bir gemiye bir kisi daha almaktir sadece.

kadin yakamizdan dusmuyor tek derdi beni huzursuz etmek
Kadının ne suçu var ki? Tek suçlu seni hala kandiran eşin... Görüntülü araması vs her şey bir kılıf. 7/24 kadınla değil ya. Yalnız olduğunda, ofisteyken vs arıyordur sizi, içiniz rahat etsin diye.
Ben de ailemle sık sık görüşürüm mesela yurt dışına gittiğimde,akılları kalmasın diye. Ama onlar otelde kaldığımi sanır,ben uygulamadan bana evini açan insanalrda kalırım. Eşinizin yaptığı da bu, yanında kadın yokken arayıp inanmaya dünden razı eşini inandırmak.
Cunku neden aramasın ki? Boşanmak bir başarısızlık onun içinde yaşadığı toplum için (karısını annesinin evine gelin getiren zihniyet için). Kendi hayatını yaşasın, keyfinden ödün vermesin,ama geride de bir ailesi sorunsuzca dursun istiyor.
Kadin yurtdisinda esim simdi senede 1 veya iki defa gidiyor yuzyuze gorusemiyorlar.
Bu bilgiyi nereden biliyorsun? Esin mı soyledi?
Yani bu konuda eşine inanmak ne kadar mantıklı? Belki de kadına ev tuttu buralarda??
Zor bir şey değil ki. Ya da eşin bilet alıyor,kadın sık sık geliyor da olabilir. Sonucta uçak denen bir alet var. Benim de sevgilim uzak ulkedeydi ama hem uçakla gelirdi sık sık, hem de birkaç ayligina işini ayarlayıp geldiğinde benim mahalleme yakın yerden ev tutmuştuk ona. Ki ben de ailemle yaşıyorum, yani esiniz de sizinle yaşadığı halde böyle atraksiyonlara girmis olabilir. Atla deve değil ki bu devirde ülke değiştirmek. Kovidde bile tr vatandaşları rahat rahat turist vizesi alamıyor başka ülkelere, sebepsizce Türkiye'ye gelmek isteyen yabancilar için böyle bir durum yok . Yani kadın burada bile olabilir.
Ayrıca kaidn ısrarla adamdan ayrılmıyorsa belki üçüncü bir çocuğu da orada vardir. KKda her konusu geldiğinde yazıyorum, iş arkadaşımın babası da sıklıkla yurtdışında yaşayan bir adamdı. En son kesin dönüş yaptı, bir sene sonra da yanında 18 yaşlarında bir kız getirdi, 'bu benim kızım,yaptık bir hata. Ama o defteri kesinlikle kapattim' diye . Ne olaylar çıktı, ne ayilmalar ne bayılmalar ama arkadaşımın annesi sizin gibi, kanmaya meyilliydi 'gecmiste olan hata yüzünden yuvamı bozamam' dedi,ayrılmadı. Şimdi kocası,kocasinin yabancı ülkede peydahladigi çocuğu ve kendi aynı evde yaşıyor.
Sizin de sonunuz boyle olabilir...

Kusura bakmayın ama bu hikayenin ikinci kadını siz olmuşsunuz gibi geldi. Anladığım kadarıyla eşinizin gönlünde de hayatında da bu kadın varmış, onunla ilişkisi varken ailesi istememiş o da ailesine gelin olabileecek biri ile usulen evlenmiş, size o kadar değer vermemiş ki ayrı ev bile açmanış, ailesine gelinlik yapın diye alın size gelin demiş resmen ve o hayatına o kadınla orada devam etmiş, siz yanınızda bile olmayan adama bir çocuk verdiğiniz yetmemiş gibi, birde aldatıldığınızı ve o kadının varlığını öğrenmenize rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız, kaç yıldır aldatıldığınızı biliyorsunuz ama ekonomik bağımsızlığınızı kazanmak için tek bir adım atmamışsınız, şimdi de gene sorununuzdan kaçıyorsunuz, güya kadın peşini bırakmıyor diyorsunuz, siz bu hikayede buna inanacak kadar safsanız zaten yapacak birşey yok, adam bırakın sizi kendi evladını bile gözü görmeden onunla ilişkisine devam etmişken, sizce peşini bırakmayan o kadın mı? Kadın anladığım kadarı ile eşinizinde davranışları nedeniyle sizi hiç ciddiye bile almamış( yabancı kadınlar bizim kadar önemsemiyorlar nikahı, onlar için önemli olan adamın kimi önemsediği oluyor genelde), yani sizin düşündüğünüz gibi kocanızın peşini bırakmama durumu olduğunu sanmıyorum, bence kendinizi kandırmaktan vazgeçin ve biran evvel ama ekonomik özgürlüğüm yok bahanesi ile kendinizi kandırmaktan vazgeçip, ekonomik bağımsızlığınız için adımlar atın. Ayrıca size başka bir tavsiye daha vereyim, boşayamayacağınız adamı ve sizi aldattığı kadını takip etmekten vazgeçin zira adamı yakalayıp yüzüne vurup kavga ettğinizde adamı vazgeçirmiş olmuyor sadece adamı yakalasanızda boşanamayacak kadar aciz olduğunuzu adama tekrar hatırlatıyorsunuz.

Kadin turk deqil ve orda olduquna dair bikac kisiden bilgi alabiliyorum 25 yasinda iki cocukla bosanmaya kalkincada kolay olmuyor

Kadin turk deqil ve orda olduquna dair bikac kisiden bilgi alabiliyorum
kim o bilgi verenler? Bozacinin şahidi şıracılardır kesin. "Aman yuva dagilmasin , bunlar yine barışır,herkes yolunu bulur sonunda kötü biz oluruz" korkusuyla sizi gazlayacak şeyler söyleyen eş dost...inanmak için güvenilir insanlar değiller bence.
25 yasinda iki cocukla bosanmaya kalkincada kolay olmuyor
Evet ama 20 yaşında ilk Cocuga hamileyken öğrenmişsiniz aldatildiginizi. Bu gidişle '32 yaşında 3 çocukla boşanmaya çalışmak kolay olmuyor' diyeceksiniz.
Bahane üretmekten vazgeçin, varsa boşanma planınız kanıtlayin, zaten döviz kazanan insan, güzel bir nafaka almaya çalışın. Ya da kocanizdan para tirtiklayin , altın falan alın, kenara koyun... 5 sene önce öğrenmişsiniz aldatildiginizi, o zaman altın 150 lira yoktu bile. Her ay sadece 1 gram altını tekrar aldatilip boşanma riskine karşı kenara atsaydiniz bunca zamanda kenarda köşede otuz bin ederinde altininiz olurdu. En azından nafaka bağlanan kadar bir ev kiralamaniz, ya da avukat tutmanız falan daha kolay olurdu...
Ama bugün bile hiç bir şey yapmıyorsunuz. Ekonomik bagimsizligim yok diyorsunuz, kazanmak için bir adım atmiyorsunuz. Boşanıp annemizin evine gitseniz çocuklara anneniz bakarken siz de ise gidebilirsiniz. Üni eğitimi olmayan, bir zanaati olmayan insanlar da çalışıyorlar , asgari ucretle de olsa bir sürü iş var deneyim gerektirmeyen. Böyle bir yerde para kazanıp çocuklarınıza bakabilirsiniz,ekstra olarak nafaka alırsınız, hiç zorlanmazsiniz bile
Ama evde oturup kocanizin başına taş düşüp birden Evine değer veren bir insan olması için dua etmek sanirim size daha kolay geliyor. Düzeninizi Bozmak istemiyorsunuz.
O zaman üç maymunu oynayın. Kadının telefonunu silin, o kadını tanıyan arkadaşlarla araya mesafe koyun, olaylar hiç yokmuş gibi davranın. Kendinizi de 'baba evinde dul dul oturmaktansa en azından yuvam belli' diye motive edin.
Hem aldatildiginiz gün gibi ortadayken boşanmak istemiyorsunuz,baba evine gitmek istemiyorsunuz,çalışmak istemiyorsunuz, düzeniniz değişsin istemiyorsunuz... Yapacağınız tek şey görmezden gelmek o zaman.
Zaten kocaniz da sizi bosamaz, sonuçta o da özgürce istediğini yapabilecek birisi değil ki ailesine boyun eğip görücü usulü evlenmiş,iki de çocuk yapmış. Bir ömür, Medeni durumunuz değişikliğe uğramadan, aynı çatı altında yaşarsınız

Bu adam böyle gelmis böylede gider.
Siz kendinize böyle bir hayati mi reva görüyorsunuz ?
Hayat cok kisa. Her kadin sevek sevilmek ister.
Aldatilmak ve bu süpheyle yasamak sizin hayatinizi mahvedecek.
Herzaman bir cözüm yolu var, insan yeterki istesin.
Calisma hayatina atilmaya calisin ve sonrada bu adami bence bosayin.

Valla kadına değilde eşinize kızın bence .Hâla görüşmeseler kadın kalkıpta beraber çekildikleri fotoyu profil resmî yapmaz.Aldatıldığınızı bilerek bir de ikinci çocuk doğurmuşsunuz bu adama .Her halde çocuk olursa düzelir evine bağlanır dediniz .Ailenizin evine gitmişsiniz ,boşanmamakla hata yapmışsınız .Eşinizde napsam da beni affediyor demiş .Rahata bağlamış ,aldatılma sizde travma yaratmış .Psikolojiniz bozulmuş .Bu psikolojiyle çocuklarınızı sağlıklı büyüteceğinizimi düşünüyorsunuz ?Aldatılan kadınların en büyük yanılgısı bu kadın eşimin yakasını rahat bırakmıyor .Erkeklerde sizin gibi düşünen kadınların bu zaafımı kullanıp .Beni bırakmıyor ,yakamdan düşmüyor .Deyip yaptıkları haltlara daha yenilerini ekliyor .Sizin kocanız size sadık olsa ,hiç bir kadın kafasını çelemez .Aldatan adamları aklamaya çalışmayın .Boşayın gitsin .Huylu huyundan vazgeçmez kusura bakmayın.Heleki sizin gibi affedici karıları varsa .

Adam kadınla yaşarken bile rahatsız, huzursuz olmamışsınız kabullenip ikinci çocuğu yapmışsınız şimdi kadın nasıl bir fotoğrafla huzursuz edebilir ki sizi. Huzursuz oluyorsunuz çünkü siz de biliyorsunuz kocanızın yurt dışına gidip de yıllarını geçirdiği kadınla görüşmemesi çok düşük bir ihtimal.Ha bu kadar yaşanandan sonra sevgisini size hissettirdiğini, gerçekten değiştiğini falan düşünüyorsanız fazla kurcalamayın. Burada boşanmayı asla düşünmeyen kadınlara bolca verilen bir tavsiyedir.

Boşanmak sizin için bir seçenek değilse, acaba bunları kurcalamasınız mı? Siz de kendi hayatınızı yaşayın. Madem sorun maddiyat eşinizle rahat evinizde oturmak için birlikte olup bununla mutlu olmayı öğrenin.
Bu adamın yaptığı basit bir aldatma değil bayağı başka biriyle uzun yıllardır ilişkisi var. Çocuğu bile olabilir.

Abla inşallah kocana inanmamışsındır, zira seni bayağı bir saf yerine koyuyor.
Kendimden pay biçiyorum (yaş 22) ilişkimin bittiği bir erkekle olan fotoğrafımı asla profilime koymam, o kadın yaşını başını almıştır asla koymaz. Bariz bir şekilde ilişkileri devam ediyor. Kocan sen şüphelenme diye sana mavi boncuklar diziyor sende inanıyorsun. Ayrıca bir kere aldatan hep aldatır bu asla sekmez. Eğer boşanmaya gücünüz yoksa ilişkiniz daha da sakız gibi uzamasın. Kurcalamayın bu olayları.

Devam edeceksen geçmişe takılmamak gerekiyor. Ne olduysa oldu bitti.
sen gündemde tuttukça huzur bulamazsınız.
kadın belki eşin görür diye koymuştur. Belki hala beklentisi vardır yada boşluktadır eskilere sarmıştır. Bilemezsin.
eşinin görüşmediğine güveniyorsan ortaya bu şekilde çıkma.
hislerine güven.

Benimde hissettiklerim bu yonde kadin gecmise takildi ve biliyorki onun profilini goruyorum ben burda huzursuz olursam kawqa cikack ve esim yurtdsina gideck onun icin yaptigni dusunuyorum

Eşinizin boşanamayacağınızı bildiği için tekrar görüşme ihtimali var. Ara sıra bile olsa o kadını özlediğinde görülüyordur. Bitirmek bu kadar kolay değil . Hele ki sizi de nasılsa affediyor gözüyle görüyor. Ayrılamayacak durumdaysanız benim tavsiyem durumu hiç kurcalamayın ve kendi hayatınıza yönelin . Eşiniz artık hayatınızda sadece çocuğunuzun babası olarak kalsın. Sizde onun üstüne düşmeyin, kıskanmayın, sormayın . Kendi hayatınızın tadını çıkarıp bunu ona gösterin . Bırakın o sizin üstünüze düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…