Kadin yurtdisinda esim simdi senede 1 veya iki defa gidiyor yuzyuze gorusemiyorlar. Gittqinde nerde kaliyor napiyor gorntlu aryr kadin beni tacz ediyor daha once beni cldrdi snra nmarasnu deqstrdi ayni dili konusmuyrZ gecmiste esmle yasadqi iliskinn btmesini hazmedemediqini dsnuyrm ve bnun tek suclusu esimAklınıza şüphe düşürmek istemem fakat kadın niye durduk yere sizi rahatsız huzursuz etmek istesin ki. Eşiniz birçok kere bunu yapmış doğru söylediğinden nasıl emin olabilirsiniz. Amacım aklınıza kötüyü getirmek değil fakat bunu da bi düşünün derim
Anlıyorum. Sizin bu kadını hayatınızdan direkt engellemeniz gerekiyor o zaman. Biliyorum kolay değil sürekli olarak bir kontrol etme isteği olur insanda ama sürekli kafanızda bunun olmaması için yavaş yavaş çıkarın hayatınızdan. Umarım mutlu olursunuz.Kadin yurtdisinda esim simdi senede 1 veya iki defa gidiyor yuzyuze gorusemiyorlar. Gittqinde nerde kaliyor napiyor gorntlu aryr kadin beni tacz ediyor daha once beni cldrdi snra nmarasnu deqstrdi ayni dili konusmuyrZ gecmiste esmle yasadqi iliskinn btmesini hazmedemediqini dsnuyrm ve bnun tek suclusu esim
2 cocuk varken ayrilmak kolay olmuyor daha oncesi denedm baba evinde eskisi qbi olmuyor ekonomik ozgurlukde yokhiç bir zaman o şüphe sizi rahat bırakmayacak
Maalesef tek yolu ayrılmak
Niye kadın onca zaman sonra resmî değiştirsin ki
Konu bdv likMune
Cikarmayi basarbilsem o zamn hersey deqisik olck ama suphe gunden gune yiyip btryr insani nasl bir yol izlemem gerekgini blmiyorumAnlıyorum. Sizin bu kadını hayatınızdan direkt engellemeniz gerekiyor o zaman. Biliyorum kolay değil sürekli olarak bir kontrol etme isteği olur insanda ama sürekli kafanızda bunun olmaması için yavaş yavaş çıkarın hayatınızdan. Umarım mutlu olursunuz.
o zaman tek çare geçmişi unutmak olacak2 cocuk varken ayrilmak kolay olmuyor daha oncesi denedm baba evinde eskisi qbi olmuyor ekonomik ozgurlukde yok
Gerçekten ne desem bilemiyorum. Bir yuvayı kurmak zor ama dağıtmak kolaydır. Yukarıda yazmışsınız ekonomik sıkıntılar diye keşke olmasa yeni bir hayat kursanız en azından kaygılarınız olmaz beni aldattı mı etti mi diye tez zamanda düzelir inşallah o kadın da yakanızdan düşer umarımCikarmayi basarbilsem o zamn hersey deqisik olck ama suphe gunden gune yiyip btryr insani nasl bir yol izlemem gerekgini blmiyorum
Keske duzelecek diyebilseydim ama güven yıkıldıgi zaman tamiri pek mümkün olmuyor.Kafada hep bir acaba...Siz bilirsiniz ama kadını takibi bırakın(kendince plani gerçeklesmesin) Eşinizin de bu yönde bir hatasını görürseniz kesinlikle bosanin.Boyle yasanmaz.8 yili askin bir evliligim iki tane cocugum var gorucu usuluyle evlensekde zamanla esime asik oldum 5 yil ailesiyle yasadim o yurtdisinda calisti. 3 yillik evliyken ve ilk cocguma hamileyken esimin bir kadinla resimlerini gordum ve kabusum basladi sorduqumda is dolayisiyla gorustugunu ama kadinin ona karsi biseyler hissettigini hayatinda benden baska bi kadin olmadigini iddia etti. Cocguma dogm yapmadan evimzi ayirdik cock oldkdan snra olmuyr byle diyip geri gtti ve annesiqln yanina yerlestrdi bizi kadin meselesi haala devam ediyordu ve ben gozumu actim is icin sehir disina ciktiqinda antlayaya kadinla birlikde qitmisler resimler cikti inkar etti sadece is dedi kdinin buna attiqi mesajlari gordm inkar etti anlicaqinz hep inkar etti bu gelgitlerin arasina siddette girmeye basladi ikinci cocuk oldu evi ayirdik kadin meselesi devam etti ama benimde canima tak etti aldim cocklari gttm baba evine 5 ay kldim ayrilcktik olmadi geri duzeldik eve dondukden snra esim cok degisti iyi yonde surekli gorntlu aramaya nereye gittiqini sylemeye basladi benmle daha cok ilgilnmeye basladi artik sevgisini hissedbliyrdum arada sorun ciksada eskisinden guzel gdiyordu taki buqune kadar kadinin numarasini biliyrm ve kadin esmle kendisnn gecmiste cekldiqi bi resmi profline koydu ben qordm hemen kaldirdi esimi aradim oda bana baqirdi caqirdi ben ne yapablrm gorusmuyorm ben vs vs cocuklarinn uzerine yemin etti gorusmediqine dair bende artik kadini kontrol etmicem dedm ama enqel olamiyorum suphe beni yiyip bitiyr onu cok seviyorum gecmis yakamizi birakmiyor kadin yakamizdan dusmuyor tek derdi beni huzursuz etmek
yav he heKadin yurtdisinda esim simdi senede 1 veya iki defa gidiyor yuzyuze gorusemiyorlar. Gittqinde nerde kaliyor napiyor gorntlu aryr kadin beni tacz ediyor daha once beni cldrdi snra nmarasnu deqstrdi ayni dili konusmuyrZ gecmiste esmle yasadqi iliskinn btmesini hazmedemediqini dsnuyrm ve bnun tek suclusu esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?