• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişle yaşıyorum

bsrmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
16
0
1
Çanakkale
Sizde geçmişe çok takılıp kalıyormusunuz? bu sorunu olan varsa nasıl yendiniz ? pskoloğa gittim ilaç verdi ama bi süre sonra etkisini göremedim söylediğimde bundan fazlası sana ağır gelir dedi.

Son düzenleme:
İlaçlar hemen etki etmeyebilir, uzun süreli kullanımda sana uygun olan ilaç, sana güzel katkılar sağlar..

Psikoterapiye gitmeni öneririm.. Faydalı oluyor.. Geçmiş olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizde geçmişe çok takılıp kalıyormusunuz. çok aşırı takıyorum herşeyi ve artık hasta olucam diye korkuyorum . bu sorunu olan varsa nasıl yendiniz ? pskoloğa gittim ilaç verdi ama bi süre sonra etkisini göremedim söylediğimde bundan fazlası sana ağır gelir dedi.

Bende önceden ilaç kullanıyordum taa ki derste uyuyanakadar.sonra farkettim sorun beynimde.ben kurtulmayı istemedikçe dünyanın ilacını içsem ne fayda ki.geçmişte beni üzen gördükçe hatırladığım şeyleri kaldırdım.arkadaşlarımla eskisi kadar görüşmedim.daha farklı kitaplar okudum.daha eğlenceli müzikler dinledim.hobiler edindim.puzzle yaptım bir sürü.önemli olan sizin neyin mutlu ettiğini bulmanız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sürekli gecmisle yasamak cok yorucu olur .. :26:
psikoloğa gidin ve ilaçlarınızı düzenli için ..
önünüze bakın ve hayatınızı yaşayın ..
mutlu günler ..
:3:

ah canım ya geçmiş geçmişte kalır bunları düşünürsen şu anı kaçırırsın, yani olmuş bitmiş bırak artık canım benim kendini harap edersin

Back