• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişinizdeki Kapanmayan Hesap Nedir?

Kaçırılmış Fırsatlar
Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin.

fisfisfis

Geçmiş İlişkiniz
Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller.

:olmaz: olmadı .. hıc bole dusunmedım sımdıye kadar.. :umursamaz: tesekkurler.. opuyorumnanaktan

Kaçırılmış Fırsatlar
Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin.

Ailevi Sorunlar
Siz de herkes gibi hem zorlu, hem de güzel günler yaşamışsınız aile yaşantınızda ama hem mutlu anılarınızı, hem de yaşadığınız zorlukları unutmakta güçlük çekiyorsunuz. "Daha iyisini yapabilrdim" , " Daha iyi bir evlat, daha iyi bir kardeş, daha iyi bir baba/anne olabilrdim" dediğiniz bir çok an var. Biliyorsunuz ki bunların hepsi bir yanılsama ve pişmanlıklar hep sırtınızda bir kambur. Geçmişte yaşamak sizi ileriye götürmez, geçmişinizi hatalarıyla ve sevaplarıyla kabullenin. Kendinizle barışmanın yolu geçmişi kabullenmenizden geçiyor. Emin olun kimse kusurusuz değil önemli olan bunu kabul etmek ve kendinize hata yapma lüksü tanımak. Kim mükemmel olduğunu iddia edebilr ki? Zuhal Olcay'dan "Sen Bana Fazla ıyisin" şarkısı bugün sizin için çalsın. (ben hiç mükemmel değilim belki de sıradan biriyim...)

Geçmiş ılişkiniz
Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller.

CADIARZU

Kaçırılmış Fırsatlar

Geçmiş ılişkiniz

Ailevi Sorunlar
Siz de herkes gibi hem zorlu, hem de güzel günler yaşamışsınız aile yaşantınızda ama hem mutlu anılarınızı, hem de yaşadığınız zorlukları unutmakta güçlük çekiyorsunuz. "Daha iyisini yapabilrdim" , " Daha iyi bir evlat, daha iyi bir kardeş, daha iyi bir baba/anne olabilrdim" dediğiniz bir çok an var. Biliyorsunuz ki bunların hepsi bir yanılsama ve pişmanlıklar hep sırtınızda bir kambur. Geçmişte yaşamak sizi ileriye götürmez, geçmişinizi hatalarıyla ve sevaplarıyla kabullenin. Kendinizle barışmanın yolu geçmişi kabullenmenizden geçiyor. Emin olun kimse kusurusuz değil önemli olan bunu kabul etmek ve kendinize hata yapma lüksü tanımak. Kim mükemmel olduğunu iddia edebilr ki? Zuhal Olcay'dan "Sen Bana Fazla ıyisin" şarkısı bugün sizin için çalsın. (ben hiç mükemmel değilim belki de sıradan biriyim...)

Geçmiş İlişkiniz
Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller. :uhm:

Kırık Bir Kalp

Büyük olasılıkla geçmişte çok sevdiğiniz birisine kalbiniz kırılmış. Bu nedenle insanlara olan güveninizi kaybetmişsiniz. Bir kişinin hatasını tüm insanlara mal etmenin ne kadar yanlış olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Ama bu denli incinmiş olmanız sizi sürekli tetikte tutuyor. Bugün son bir kez Jülide Özçelik'den "Yalan Dünya" şarkısını dinleyin ve geçmiş hesaplarınızı kapatarak yeni bir sayfa açın.

Geçmiş ilişkiniz diyor da hiç uymadı bana :10:
Hatta ben Allah korumuş da ondan kurtulmuşum diye düşünüyorum :51:

Ailevi Sorunlar

Siz de herkes gibi hem zorlu, hem de güzel günler yaşamışsınız aile yaşantınızda ama hem mutlu anılarınızı, hem de yaşadığınız zorlukları unutmakta güçlük çekiyorsunuz. "Daha iyisini yapabilrdim" , " Daha iyi bir evlat, daha iyi bir kardeş, daha iyi bir baba/anne olabilrdim" dediğiniz bir çok an var. Biliyorsunuz ki bunların hepsi bir yanılsama ve pişmanlıklar hep sırtınızda bir kambur. Geçmişte yaşamak sizi ileriye götürmez, geçmişinizi hatalarıyla ve sevaplarıyla kabullenin. Kendinizle barışmanın yolu geçmişi kabullenmenizden geçiyor. Emin olun kimse kusurusuz değil önemli olan bunu kabul etmek ve kendinize hata yapma lüksü tanımak. Kim mükemmel olduğunu iddia edebilr ki? Zuhal Olcay'dan "Sen Bana Fazla İyisin" şarkısı bugün sizin için çalsın. (ben hiç mükemmel değilim belki de sıradan biriyim...)

Daha iyi olabilirdi/m..:61:

Kaçırılmış Fırsatlar

Kaçırılmış Fırsatlar

Kaçırılmış Fırsatlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back